[xxxxx] søger HR-konsulenter til HR og Organisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Social- og Ældreministeriet søger HR-konsulenter til HR og Organisation

Vil du med på holdet, der understøtter medarbejdere og ledere i at skabe værdifulde resultater til gavn for udsatte og ældre borgere i vores samfund? Og er du fan af en uformel omgangstone og et stærkt fagligt og socialt sammenhold? Så er en stilling i HR og Organisation lige noget for dig!

Kan du se dig selv på vores hold?

I HR og Organisation er vi 11 kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi kan en hel del hver især, men sammen kan vi en masse. Vi har et kontinuerligt fokus på at udvikle os fagligt og det gør vi bl.a. ved at udfordre og hjælpe hinanden. Vi er ambitiøse omkring vores rolle som en strategisk rådgivende HR-funktion og her adskiller vi os fra mange andre statslige arbejdspladser ved at være et mindre hus, hvor vi i kommer helt tæt på de medarbejdere og ledere, som vi hver dag bistår med forskellige opgaver.

Vores primære opgave er at bidrage til udvikling og drift af vores departement, således medarbejdere og ledere har de bedste forudsætninger for både at udvikle sig fagligt og personligt og løse vigtige opgaver til gavn for borgere og vores samfund. Vi understøtter organisationen gennem udviklingsprocesser som medarbejdertrivselsundersøgelser, MUS, LUS, rekruttering og onboarding. Vi har ansvar for personaleadministrative opgaver fx ansættelseskontrakter, barsel og ferie samt udvikling af personalepolitikker og personalejuridiske opgaver fx forhandlinger med de faglige organisationer, aktindsigtssager og sygefraværssager. Vi har også ansvar for IT og informationssikkerhed samt beredskabsplanlægning og driftsaftaler for vores bygning.

Vi har også mange samarbejdsflader på tværs af ministeriet, da vi rådgiver styrelserne og rådene på ministerområdet. Du skal derfor trives med og være dygtig til at skabe relationer på tværs af fagligheder og kunne navigere i forskellige beslutningshierarkier.

HR og Organisation er et forholdsvist nyt team og du får dermed en rigtig god mulighed for at være med til at præge udviklingen af kontoret og vores årshjul, herunder vores processer, kommunikation og kommende projekter.

Du skal søge en stilling hos os, fordi…

Du brænder for at arbejde med forskelligartede opgaver – fra konkrete ledelsesbestillinger inden for det HR- og personaleadministrative område til organisationsudvikling. Din opgaveportefølje vil både være bred og dyb. Du vil få dine egne ansvarsområder, som du udvikler og får indgående kendskab til og samtidigt vil du også skulle løse ad hoc opgaver. Afhængig af din profil, erfaring, kompetencer og interesser vil du komme til at arbejde med:

  • Det personaleadministrative og –juridiske område som fx ansættelseskontrakter, chef- og direktørrekrutteringer, rådgivning af chefer og sekretariatsledere, forhandlinger med de faglige organisationer, aktindsigter, sygefraværssager m.m.
  • Organisationsudvikling fx revitalisering af MUS og LUS proces, chefseminarer, rekruttering og onboarding, fratrædelsessurvey og ledelsessparring
  • Udvikling af personalepolitikker i tæt samarbejde med ledelsen og tillidsrepræsentanterne
  • Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget (SAU) herunder bidrag til møderne og eventuelt som sekretær for udvalget, hvor du får den koordinerende rolle i samarbejdet mellem medarbejdersiden og ledelsen
  • Bidrag til og analyser af fx trivselsmålinger og nøgletal
  • Intern kommunikation herunder nyheder på intranettet og materiale til møder


I HR og Organisation vil du opleve at få et stort ansvar, og du kan inden for de givne rammer være med til at præge din opgaveløsning. Selvom vi har mange spændende opgaver, vi skal løse og at det indimellem skal gå stærkt, så har vi oftest mulighed for at prioritere og planlægge os ud af travlheden, således at vi fastholder en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Ud over gode kolleger vil du opleve et ledelsesteam på to – HR-chef Pernille Døssing (som er tilbage fra barsel primo august) og HR-souschef Mette Cramer Sørensen. Du vil opleve at blive mødt med en grundlæggende tillid til dig og dine kompetencer og dermed også en forventning om, at du har styr på din opgaveportefølje og kan drive dine opgaver selvstændigt, naturligvis med sparring fra ledelsen. I det daglige vil du have et tæt samarbejde med souschefen, som også kan hjælpe dig med at prioritere dine opgaver.

Vi tilbyder alle medarbejdere et attraktivt onboardingforløb, og når du starter hos os bliver du tildelt en buddy, som vil være din tætte sparringspartner under din opstart. Herefter sørger vi for løbende kompetenceudvikling bl.a. gennem interne kurser, løbende feedback og 1:1 samt et kontinuerligt fokus på din personlige og faglige udvikling.

Hvilke forventninger har vi til dig?

Som medarbejder motiveres du af at løse opgaver i fællesskabet, men du trives også med at løbe med egne ansvarsområder. Som kollega er du hjælpsom og god til at udfordre og sparre med dine kolleger. Du er klar til at stimle sammen i bussen, når behovet herfor opstår - også når det betyder, at du for en stund skal hjælpe dine kollegaer med opgaver, der måske ikke ligger inden for dit sædvanlige ansvarsområde. Og så bidrager du med din person til en godt sammenhold i teamet.

Fagligt har du en relevant akademisk uddannelse fx cand.jur., cand.merc.hrm. eller cand.scient.pol. Som fuldmægtig har du gerne et par års erfaring, men er du nyuddannet, er du også meget velkommen til at søge. Som specialkonsulent har du flere års erfaring fra en HR stilling, herunder erfaring med direktionsoplæg, komplicerede sager og du kan selvstændigt drive processer fra start til slut.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • har erfaring med eller interesse for personalejuraen
  • arbejder effektivt og selvstændigt, hvor du kan implementere beslutninger og følge opgaver til dørs
  • har stærke formidlingsevner skriftligt såvel som mundtligt
  • har en god organisationsforståelse og øje for at skabe smidige processer
  • har lyst til at varetage mangeartede opgaver

Særligt hvis du er jurist, vil det være en fordel, hvis du har erfaring med personalejura og gerne inden for det statslige område. Det er dog ikke et krav. Vigtigst er det, at du har mod på og vil trives med at skulle undersøge juridiske problemstillinger, og ønsker at udvikle dig inden for det ansættelsesretlige område.

Departementet

I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi har 1-2 stillinger som fuldmægtig eller specialkonsulent ledige. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent med løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomsten for akademikere i staten. Stillingerne er varige.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingerne ønskes besat senest den 1. august 2022.

Vil du vide mere?

For yderligere information er du fra uge 20 (grundet ferie i uge 19) velkommen til at kontakte HR-souschef Mette Cramer Sørensen på 41851068 eller [email protected].

Sådan søger du

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Social- og Ældreministeriets hjemmeside (www.sm.dk).

Ansøgning til stillingen skal være os i hænde senest den 31. maj 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23.

Der kan indgå cases i forbindelse med samtalerne.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at hjælpe virksomhedsledere over hele landet med at stå stærkere i deres ledelsesrolle og blive endnu bedre til at skabe resultater gennem andre? Har du erfaring med ledelse i praksis og brænder for at undervise og formidle ledelse som faglig disciplin til andre?
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    Danmarks hurtigst voksende vikarbureau i sundhedssektoren mangler en ildsjæl som brænder for oprettelse af kundeordre og booking af vikarer. Elsker du at yde et højt serviceniveau og elsker du .
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator P & Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompe..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København S

    <p>Are you excited about employment law? Are you motived by using your legal skills in supporting an organization working to creating sustainable change? Are you structured with a high level .
    • HR-medarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0