UNICEF Danmark søger Personale- og Rekrutteringskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du nyuddannet inden for HR eller har et par årserfaring? Er du god til at spotte de bedste medarbejdere blandt mange ansøgere? Og kunne du tænke dig at arbejde med hele HR-paletten?

Vores dygtige fundraisere arbejder hver eneste dag for at sikre akut hjælp og langsigtet udvikling til børn i hele verden. Som Personale- og Rekrutteringskoordinator bliver din vigtigste opgave at sikre en stabil og dygtig stab af timelønnet fundraisere, så vi kan hjælpe så mange af verdens børn som muligt. Der er løbende udskiftning i afdelingen og det er din opgave, at sikre en stabil medarbejderkapacitet gennem gode samarbejdsaftaler med rekrutteringsbureauer samt via telefonscreening, hvor du skal være i stand til at udpege de bedst kvalificeret kandidater.

Du får desuden det administrative ansvar for nye medarbejderes onboarding, samt off-boarding for de medarbejdere som stopper. Du får ansvar for at føre statistik bl.a. på vores rekrutteringsflow, ansættelser og opsigelser.

Rekrutteringsområdet bliver en stor del af din dagligdag, men du vil også fungere som sparringspartner for vores ledere i forbindelse med HR-spørgsmål, regler, love og procedurer. Ligeledes skal du holde vores personalehåndbog opdateret, være ansvarlig for og igangsætte vores årlige trivselsmålinger samt MUS-samtaler. Du kommer ligeledes til at deltage i diverse ad hoc projekter i afdelingen, hvor vi forventer du bringer din HR-viden med ind til projektbordet.

Vi tilbyder:
  • Et spændende job, hvor du lærer om FN, NGO-branchen og om UNICEF Danmarks internationale arbejde.
  • Berøring med hele HR-paletten med særlig fokus på rekruttering.
  • Et job i udvikling, hvor du selv kan påvirke dine arbejdsopgaver.
  • Muligheden for at følge ansøgerne fra start til slut, samt at kunne påvirke og videreudvikle vores rekrutteringsplatform.
  • Tæt sparring med ledere og med vores HR-ansvarlige.
  • Sociale arrangementer, interessante foredrag, fredagsbar, sommerfest og julefrokost.

Det er altafgørende, at du trives med at være i en tværgående rolle, er udadvendt og god til at arbejde selvstændigt, struktureret og har øje for detaljerne.

Mere konkret forventer vi at du:
  • Har et par årserfaring fra et tidligere HR job eller er HR uddannet.
  • Har erfaring med rekruttering, fundraising og/eller telemarketing, da det er afgørende at have kendskab til branchen for at kunne ansætte de bedste medarbejdere til vores hold.
  • Er ekstrovert og god til at tale med mange forskellige mennesker over telefonen.
  • Er serviceminded og løsningsorienteret, men samtidig kritisk og formår at stille de svære spørgsmål i ansættelsesprocessen.
  • Kan arbejde selvstændigt og disciplineret, men samtidig indgå i et tæt samarbejde med resten af afdelingen.
  • Er initiativrig og formår at bevare det store overblik – selv i de travle perioder.
  • Har kendskab til personalejura.
  • Har erfaring med Microsoft-pakken, samt besidder egenskaberne til hurtigt at navigere i komplicerede systemer.
  • Gode kommunikative evner på dansk og engelsk - både skrift og tale, da dele af jobbet bl.a. foregår via mailkorrespondancer på både dansk og engelsk.

Herudover er det en fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring med platformen EMPLY, da en stor del af dit arbejde vil foregå herigennem.

Teamet:
Acquisition-afdelingen består af ca. 30 timelønnet Fundraisere, 3 Teamledere samt 8 medarbejdere i Managementteamet. Du kommer i det daglige til at referere til Head of Acquisition og arbejde tæt sammen med både Teamledere, Acquisitions Managementteam samt UNICEF HR-ansvarlige.

Arbejdssted, arbejdstider og løn:
Din kommende arbejdsplads ligger i lækre kontorlokaler på Rentemestervej 62, København NV.

Stillingen er fuldtid med fast månedsløn, betalt frokostpause, pension og sundhedsforsikring.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er d. 10. oktober med ansættelsesstart hurtigst muligt. Bemærk, vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Emil Marling [email protected] eller Pernille Barner på [email protected].

Om UNICEF
UNICEF er den organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. UNICEF arbejder for alle verdens børn, dog med et særligt fokus på verdens mest udsatte børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg UNICEF.dk

NB: PLEASE NOTE: ONLY APPLICANTS IN DANISH WILL BE CONSIDERED AS THE POSITION REQUIRES EXCELLENT DANISH SKILLS.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København NV
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0