Praktikant, HR og Uddannelse, Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Køge

Skal du i praktik til foråret? Har du lyst til at få relevant erfaring inden for rekruttering og fastholdelse? Ansøg stillingen som praktikant i HR og Uddannelse på Sjællands Universitetshospital

Har du en særlig interesse indenfor fx organisations- og ledelsesudvikling, employer branding, forandringsledelse, adfærdsdesign samt intern og ekstern kommunikation? Som praktikant i HR og Uddannelse får du mulighed for at omsætte teorierne fra studiebøgerne i praksis.

Du bliver en del af et lille udviklingsteam på fire, hvor opgaverne spænder bredt, men fælles for opgaverne er, at vi skaber værdi for vores sundhedsfaglige personale.

Hvem er du?
Du er nysgerrig, proaktiv og klar på at lære og dele faglige perspektiver, så vi sammen kan blive klogere. Vi forestiller os, at du er sidst i din uddannelse, måske du læser en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse? Derudover er det et plus, hvis du har relevant erfaring fx fra studiejobs eller studieopgaver.

Dine arbejdsopgaver
Som praktikant i HR og Uddannelse kommer du til at arbejde med konceptudvikling og gennemførelse af en række initiativer inden for rekruttering og fastholdelse. I foråret 2023 skal vi bl.a.:

  • Implementere et nyt koncept for mellemlederonboarding
  • Planlægge, udvikle materiale og afholde vores årlige rekrutteringsarrangement KarriereForum
  • Udarbejde et nyt koncept for karriere- og kompetenceudvikling på SUH

Afhængig af din uddannelsesbaggrund og interesse vil vi sørge for at planlægge et praktikforløb, som er tilpasset dig, så vi bringer dine evner i spil bedst muligt. Hos os er der ikke to dage, som er ens. Vi arbejder oftest sammen i små teams, men ser gerne, at du kan arbejde selvstændigt og påtage dig ansvar for egne opgaver, selvfølgelig i tæt dialog og sparring med dine nærmeste kollegaer.

Undervejs i praktikforløbet vil du også få mulighed for at stifte bekendtskab med øvrige opgaver indenfor HR-paletten, og så forventer vi, at du er klar på at give en hånd med, når der skal løses opgaver ad hoc.

Ansættelsesforhold
Det er en ulønnet praktikstilling og i udgangspunkt 37 timer om ugen. Vi håber på gensidig fleksibilitet med forståelse for dit studie og for perioder med ekstra travlhed og opgavefokus hos os. Vores nuværende praktikant har en ugentlig fridag, så vedkommende har mulighed for at varetage sit studiejob ved siden af praktikken.

Stillingen ønskes besat pr. 01.02.2023 eller efter aftale og med ophør efter aftale.
Ansøgningsfristen er den 25. november 2022, men vi indkalder løbende til samtaler. Du bedes desuden vedlægge dit CV i ansøgningen.

Nysgerrig på at vide mere om stillingen?
Du er altid velkommen til at kontakte:

- Chefkonsulent Kitta Talarek-Andersen på tlf. 23 29 66 13

- Konsulent og tidligere praktikant Mette Rostved på tlf. 93 57 14 50


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Køge
  • Fredag den 25. november 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Roskilde

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Strukturkommissionen har fremlagt anbefalinger til fremtidens .
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Er du interesseret i at udvikle og implementere digitale løsninger på HR-området? Og vil du være med til at arbejde for Koncern HR’s strategi om, at alt der kan digitaliseres, bliver digitaliseret,.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Køge over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1