Vikarstilling: HR-konsulent i et barselsvikariat til [xxxxx] Syddanmark, Områdekontoret i Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Kolding

Har du erfaring med håndtering af sygefravær, og er du god til at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og befinder du dig godt i sammenhænge, hvor ordentlighed, handlekraft og respektfuldt samarbejde er nøgleord?


Har du også lyst til nye udfordringer og til at være med på et hold af dygtige og samarbejdsorienterede HR-kollegaer i Kolding? Så er det måske dig, vi leder efter.

Til Kriminalforsorgen Syddanmarks områdekontor i Kolding er et barselsvikariat som HR konsulent ledig til besættelse pr. 1. februar 2021 eller efter nærmere aftale. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Områdekontoret varetager styring af driften i området, der består af 6 institutioner og områdekontoret. Områdekontorets opgaver er således styring, controlling og kvalitetssikring i området. HR-enheden har til opgave at servicere områdets institutioner og områdekontoret med en bred vifte af opgaver inden for HR-området. Derudover indgår HR-enheden i et landsdækkende samarbejde omkring udviklingsorienterede og koordinerende opgaver i Kriminalforsorgen.

Dine arbejdsopgaver:

  • Løbende rådgivning og sparring med ledelsen på vores institutioner og på Områdekontoret omkring sygefraværshåndtering, trivsel og arbejdsmiljø
  • Konkret sagsbehandling og opfølgning vedrørende sygefraværssager, herunder partshøringer og afskedigelsesskrivelser
  • Administrative opgaver i form af høringer, revision, controlling, dataudtræk m.v. i forbindelse med håndtering af sygefravær og sygefraværsudvikling generelt
  • Områdeansvarlig for administration og vejledning vedrørende Kriminalforsorgens sundhedsordning
  • Deltagelse i koncernfælles fagligt forum for sygefravær med henblik på udvikling, koordinering og vidensdeling på tværs
  • Afhængigt af dine kvalifikationer og dine kompetencer, vil også andre opgavetyper kunne komme i spil

Profil:

  • Du har relevant uddannelse på kandidatniveau – og gerne med en HRM profil
  • Du har erfaring med konkret sagsbehandling og arbejder struktureret, selvstændigt og med deadlines
  • Dit helhedssyn og din respekt for den praktiske virkelighed på vores institutioner er grundlæggende for din opgaveløsning
  • Dit talent for samarbejde, service, systematik og kommunikation betyder, at du hurtigt kan skabe et godt og respektfuldt samarbejde med vores institutioner
  • Du har lyst til en afvekslende hverdag og til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer med forskellige fagligheder

Løn- og ansættelsesvilkår i forhold til relevant gældende overenskomst. Der vil kunne aftales tillæg afhængigt af erfaringer og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdspladsen er Områdekontoret i Kolding, HR-enhed, Domhusgade 24, 6000 Kolding.

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer i ugen og ledig til besættelse pr. 1. februar 2021.

Om Kriminalforsorgen Syddanmark

Kriminalforsorgen Syddanmark er ét af fire geografiske områder i Kriminalforsorgen i Danmark og har ca. 1100 ansatte. Vi består af områdekontoret i Kolding og 6 institutioner der indeholder lukkede og åbne fængsler, arresthuse, KIF afdelinger, afdelinger med intensiv overvågning og pensioner. Områdekontoret har omkring 80 medarbejdere, og varetager opgaver i et tæt samarbejde med institutionerne. Opgaverne er blandt andet: HR-udvikling, personaleadministration, økonomistyring, kapacitetsstyring, klientsagsbehandling og resocialisering.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Din ansøgning med Cv, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 3. januar 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Områdechef for HR Helle Lindegaard på tlf. nr. 72554777, e-mail: [email protected]

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, til at søge den ledige stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Kolding
  • Søndag den 03. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3