Vikarstilling: HR Assistent (barselsvikariat med mulighed for forlængelse)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Lystrup

Vi søger et nyt medlem af Firtal-familien! Vores HR & Culture team skal udvides og vi leder efter dig, der elsker at arbejde struktureret og ser detaljerne før alle andre. Du bliver ansvarlig for mange af de HR administrative processer og trives derfor med de rutineprægede opgaver samtidig med, at du tør udfordre plejer.

Er det dig, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning.

Om stillingen:

Du bliver en del af et lille team, der udover dig, består af to HR specialister og en kommunikationskoordinator. Du vil have den daglige reference til den ene HR Specialist. I Firtal er der fart over feltet og dit ansvar bliver at sikre, at de administrative HR processer kører gnidningsfrit. Derudover kommer du til at spille en væsentlig rolle i onboardingen af nye medarbejdere, så nye kollegaer komme så godt fra start som muligt.

Desuden søger vi dig, der også kan sætte flueben ved følgende:

  1. Du er selvstændig. Teamet er lille og du kommer til at løse mange af dine opgaver egenhændigt - selvfølgelig med sparring fra dine kollegaer. Men det forventes, at du tager teten og er proaktiv - både i forhold til de administrative processer og når nye medarbejdere skal integreres i resten af huset.
  2. Du skal være tilgængelig. Du har helt styr på ferieloven, barselsregler og refusion frister så medarbejderne nemt og trygt kan komme til dig med HR praktiske spørgsmål. Derudover repræsenterer du Firtal både udadtil og indadtil, så det er vigtigt, at du har en ‘den-fikser-jeg’ attitude, der kan motivere andre.
  3. Du er skarp på HR-admin Du har erfaring med flere forskellige HR administrative opgaver og trives med at være den, der har teten på HR-admin.
  4. Du tør at kaste dig ud i nye opgaver. Hverdagen i Firtal står aldrig stille og der vil være opgaver, der lander på dit bord, som det forventes at du griber og løber med. Måske ikke permanent, men indtil opgaverne finder sin rette ejer.
  5. Du kan mere og du vil mere. Du bliver en del af et ungt og uformelt hus, hvor personlig og faglig udvikling er i højsædet. Du tror på dine egne evner, men du ved også, at der ikke er grænser for, hvad der kan læres. Derfor er du nysgerrig på dine egne og virksomhedens vegne.

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har erfaring med diverse HR-admin opgaver.
  • Du har kendskab til vores overenskomst; Funktionæroverenskomst for Handel, Viden og Service.

Hvad kommer du til at lave?

Du kan forvente, at der bliver travlt og du vil opleve at være i gang med flere opgaver og processer på én gang. Hvis du er god til at prioritere og navigere i dine deadlines, er du godt stillet i forhold til at løse dine opgaver, så alle involverede parter er glade. Selvom dine opgave er præget af rutine og struktur vil to dage aldrig blive ens.

Eksempler på konkrete opgaver kan være:

  • Support til rekrutteringer i form af at slå stillingsopslag op og udarbejdelse af kontrakter.
  • Onboarding af nye medarbejdere med fokus på den administrative del: Oprettelse af onboarding boards, systemer og programmer, vise nye kollegaer rundt i huset og give intro til programmer første dag mm.
  • Håndtering af refusionssager ved længerevarende sygdom, barselssager og fleksjobordninger.
  • Generel supportering af forretningen i forhold til spørgsmål omkring ferie, barsel, sygefravær mv.
  • Kontaktperson for erhvervsskoler ved rekruttering af elever, der skal indmeldes på skole.
  • Administator på systemer og programmer - du bliver den, der tildeler og afvikler adgange.

  • General HR administration - Indberetninger til offentlige instanser samt vedligehold af intranet.
  • Udvalgte kommunikationsopgaver, herunder vedligehold af Firtals LinkedIn-profil og udarbejdelse af billedmateriale til interne og eksterne kanaler.

Hvem er vi?

Firtal udgøres af et ungt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive bedre til det vi gør - hver dag! Firtal driver en række webshops, som blandt andet tæller Helsebixen.dk, made4men.dk og billigvoks.dk. Vores segment er helseprodukter og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Firtal er én stor familie og i 2018 blev vi en sammenbragt en af slagsen, da vi blev en del af Matas koncernen.

Udvikling er i højsædet:

Lysten til at lære, er drivkraften i vores organisation. Det betyder; har du idéerne og evnen til at eksekvere, får du ansvaret. Vi går meget op i at skabe og vedligeholde en kultur, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikler sig. På den måde sikrer vi, at vi som organisation ikke står stille i et foranderligt marked.

Hvad kan du forvente?

Når du træder ind af døren hos Firtal, skal du være klar til at blive overvældet, da der venter dig et eventyr med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter, at vi fortsat skal være det. Måden, hvorpå vi løser denne udfordring, er ved hårdt arbejde samtidig med, at vi har det ualmindeligt sjovt med hinanden. Vi arbejder professionelt sammen samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab.

Desuden kvitterer vi med:

  • HK overenskomst - Pensionsordning, fritvalgslønkonto, feriefridage mm.
  • Personalerabatter på egne webshops og i Matas-butikkerne.
  • Et spændende og lærerigt arbejdsmiljø, hvor din udvikling og trivsel er i højsædet.
  • Sociale arrangementer og events i form af fredagsbarer, hyggelige events, work nights, sommerfest og julefrokost.

Praktisk information:

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Løbende.

Ansættelse: Barselsvikariat med mulighed for forlængelse 37 timer om ugen eksklusiv frokost.

Ansøgninger skal sendes via linket i stillingsannoncen for at blive taget i betragtning til stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Lystrup
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0