Strategisk HR-konsulent til Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vil du tage førertrøjen i kompetenceudvikling, rekruttering og on/offboarding af it-medarbejdere og ledere?

Vi søger en kollega, der sammen med os vil arbejde med fokuseret kompetenceudvikling og gøre Koncern IT til en endnu bedre arbejdsplads. Du får en unik mulighed for at være med til at sætte retning, når vi planlægger udviklingen af Koncern ITs vigtigste ressource; vores medarbejdere.

Om jobbet

Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor det bliver din opgave at gå forrest i arbejdet omkring videreudvikling af processer for kompetenceudvikling, rekruttering og on/offboarding. I Koncern IT arbejder vi målrettet på at have en arbejdsplads, hvor medarbejderne udvikles, og vi har stort fokus på, at nyansatte får en god introduktion og kommer godt fra start. En af dine opgaver bliver desuden at implementere og drive vores nye talentudviklingsprogram.

Vi understøtter fokuseret kompetenceudvikling med et MUS-koncept, hvor din opgave bliver at analysere de tværgående kompetencegab og planlægge de videre udviklingsforløb i samspil med lederne. Det er en alsidig stilling, hvor der hele tiden dukker nye opgaver op, og du skal derfor trives med at jonglere mellem forskelligartede opgaver.

Dine nøgleopgaver

  • Levere støtte til ledelsen omkring planlægning af kompetenceudvikling
  • Støtte ledelsen i HR-mæssige spørgsmål og udfordringer
  • Udarbejde og implementere processer for hhv. on/offboarding, rekruttering
  • Implementere og drive vores nye talentudviklingsprogram
  • Fokus på employer branding ift. rekruttering
  • Kvalitetssikring af jobopslag
  • Undervise nye ledere i vores MUS-koncept og LMS system (Learning Management System)
  • Videreudvikling af kursusoverblik og muligheder i vores LMS system


Du bliver en del af en stabsfunktion med 18 engagerede medarbejdere fordelt på tre teams med forskellige fagligheder, - et sekretariat, et økonomiteam og et aftale- og udbudsteam. Staben har en bred berøringsflade og arbejder på tværs af hele Koncern IT. Du skal derfor have en god organisatorisk forståelse, være god til at prioritere mellem drifts- og udviklingsopgaver samt kunne tage ansvar for fremdrift i dine indsatser.

Om dig

Du kommer formentlig med en akademisk baggrund og har solid viden om det strategiske HR-arbejde inden for medarbejderudvikling. Du har endvidere erfaring og gode visioner for hvad kompetenceudvikling, uddannelsesforløb, rekruttering og on/offboarding kan indebære for en moderne og professionel organisation.

Du er troværdig og lyttende i din adfærd, og du har gode formidlingsegenskaber kombineret med gennemslagskraft. Du kan fastholde fokus på det strategiske arbejde i en hverdag med mange driftsopgaver og skiftende krav og behov. Endelig er du serviceorienteret og understøtter en effektiv organisationskultur.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. I Koncern IT har vi stor fokus på trivsel og fleksible arbejdsrammer. Derfor giver vi vores medarbejdere mulighed for at veksle mellem at arbejde fra kontoret og hjemmefra, alt efter opgavens karakter.

Send en ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest 24. oktober 2021. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 44.

Vi ser gerne, at du i din ansøgning forholder dig til, hvorledes du vil bestride nævnte stilling, og hvilke tiltag, du helt konkret ville introducere hvis det er dig, som kommer til at sidde med førertrøjen indenfor HR i Koncern IT. Ansøgningen inkl. dine visioner må max fylde 2 sider.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte stabschef Bjarne Klindt på mobil: +45 20 73 34


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Roskilde

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Strukturkommissionen har fremlagt anbefalinger til fremtidens .
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Er du interesseret i at udvikle og implementere digitale løsninger på HR-området? Og vil du være med til at arbejde for Koncern HR’s strategi om, at alt der kan digitaliseres, bliver digitaliseret,.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
2. juli 2024 21
1. juli 2024 18
30. juni 2024 17
29. juni 2024 17
28. juni 2024 14
27. juni 2024 15
26. juni 2024 16
25. juni 2024 14
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 15
19. juni 2024 15
18. juni 2024 16
17. juni 2024 17
16. juni 2024 17
15. juni 2024 17
14. juni 2024 17
13. juni 2024 18
12. juni 2024 16
11. juni 2024 18
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 16
7. juni 2024 16
6. juni 2024 17
5. juni 2024 17
4. juni 2024 18
3. juni 2024 24
2. juni 2024 23