HR-Konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Har du erfaring inden for det statslige HR-området og kan du bidrage til en professionel rekrutteringsproces i Socialstyrelsen via brug af DISC-værktøj til profilering af kandidater, så har vi en spændende stilling til netop dig.

Vi tilbyder
En afvekslende arbejdsdag i Socialstyrelsens HR-team, som varetager en bred vifte af organisations- og HR-opgaver. Enheden har engagerede kollegaer og et højt fagligt niveau. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, hvis du har drivet til at kaste dig ud i nye opgaver og indgå i samarbejdsrelationer – både internt i enheden og på tværs af styrelsens enheder og centre. Du får 12 dygtige og ambitiøse kolleger, som lægger vægt på en uformel og humoristisk tone i hverdagen.

Stillingsbeskrivelse
Du kommer sammen med to kollegaer og lederen af enheden til at stå for profilering af ansøgere til styrelsens mange spændende stillinger. Vi bruger profileringsværktøjet DISC, så det vil være en klar fordel, hvis du har kendskab til DISC som profileringsværktøj. Det er desuden vigtigt, at du på en anerkendende og respektfuld måde tilgår vores ansøgere og ansættelsesudvalg, og at du har en oprigtig interesse i at skabe grundlaget for, at profileringen kan medvirke til gode dialoger og dermed en velunderstøttet og professionel rekrutteringsproces.

Ved siden af profilering får du ansvar for mange andre spændende HR-opgaver, som vi aftaler med afsæt i dine kompetencer og interesser og det aktuelle opgavesæt i enheden. Vi er en organisation og et team i kontinuerlig udvikling, så opgaveporteføljen varierer over tid.

Din profil
Vi forventer, at du:

  • Har kendskab til statslige HR-processer, herunder kan dokumentere erfaring med at have drevet forskellige strategiske HR-udviklingsopgaver
  • Har erfaring med rekruttering, herunder brug af DISC som profileringsværktøj
  • Har stærke relationelle og analytiske evner
  • Evner at agere professionelt og imødekommende
  • Kan kommunikere klart og præcist og er i stand til at ”lytte bag om ordene”
  • Kan tænke og arbejde procesorienteret
  • Udviser initiativ og får skabt resultater
  • Kan bevare overblikket i en funktion med mange snitfalder og et, i perioder, højt arbejdstempo.

Vi forudsætter, at du kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik. Desuden lægger vi vægt på, at du er omstillingsparat, handlekraftig og fleksibel i forhold til opgaveløsningen i kontoret.

Som person skal du have blik for egen læring og udvikling såvel som den organisatoriske virkelighed, du skal spille ind i. Det falder dig naturligt at tilrettelægge og arbejde selvstændigt og resultatorienteret. I samarbejdet med dine kollegaer er du en teamplayer, der kan udvikle relationer, vidensdele og bidrage til godt samarbejde og arbejdsklima, internt såvel som eksternt.

Om HR
I HR er opgaverne mangeartede, miljøet er omskifteligt og korte deadlines er et vilkår. Vores opgaver omfatter alt fra rekruttering og personaleadministration, bearbejdning af ledelsesinformation, sparring til styrelsens direktion, MUS/LUS og lønforhandling, til strategiske tiltag samt organisations- og ledelsesudvikling. Vi samarbejder med mange interessenter og er dagligt i dialog med både chefer og medarbejdere i hele huset. HR er en del af kontoret Jura og HR.

Socialstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse senest den 1. januar 2022.

Du ansættes som fuldmægtig eller kontorfuldmægtig. Ansættelse som special- eller chefkonsulent er ikke muligt i den pågældende stilling. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Stillingens ansættelsesområde er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Hvis du tilbydes stillingen, vil du blive bedt om at fremsende en straffeattest til brug for vurdering af, om du kan ansættes i stillingen. Ansættelse er således betinget af både fremlæggelse af straffeattesten, og af tilfredsstillende oplysninger i attesten.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk.

Der er ansøgningsfrist fredag den 8. oktober 2021 kl. 12.00.

Vi afholder 1. samtalerunde den 13. oktober og 2. samtalerunde den 19. oktober. Der vil indgå et testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde, og en mindre case-opgave vil indgå i anden samtale.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte leder af HR Maj Veje på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Odense
  • Fredag den 08. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Odense over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
2. oktober 2024 12
1. oktober 2024 12
30. september 2024 10
29. september 2024 10
28. september 2024 12
27. september 2024 11
26. september 2024 12
25. september 2024 11
24. september 2024 8
23. september 2024 10
22. september 2024 11
21. september 2024 12
20. september 2024 12
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 8
8. september 2024 10
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8

Værd at vide når du søger job som hr-medarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.