HR-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Som HR-konsulent hos Nobia Danmark vil du få en central rolle, hvor du understøtter organisationen med udarbejdelse af kontrakter og andre personalejuridiske dokumenter, koordinering- og opfølgningsopgaver, opdatering af guidelines og kommunikation med organisationen samt kvalitetssikring af medarbejderdata.

Dertil vil du supporte ledere i organisationen med HR-relaterede spørgsmål og problemstillinger.

Der er tale om en projektansættelse på minimum 6 måneder med gode muligheder for forlængelse.

People & Culture-teamet består af 3 dedikerede medarbejdere, som understøtter virksomhedens ledere og organisationen inden for hvert sit HR-faglige område – heraf er de tre P&C-konsulenter. De resterende er lønmedarbejdere samt en elev og en studentermedhjælper.

Du kommer ombord på et tidspunkt, hvor eksisterende HR-processer og nye spændende opgaver implementeres, i takt med at Nobia arbejder mere og mere globalt, og nye kolleger løbende rekrutteres. Den mest centrale opgave i People & Culture er at hjælpe forretningen med at nå deres mål og forretningsplaner. Udover dit samarbejde med teamet i People & Culture vil du derfor også indgå i et tæt samarbejde med andre dele af organisationen.

Dine opgaver vil være mangeartede, og du kan forvente et job, hvor ikke 2 dage er ens. I overskrifter kan følgende fremhæves:

  • Yde effektiv support til organisationens ledere
  • Udføre administrative opgaver i den forbindelse – du følger selv opgaverne til dørs
  • Udarbejde ansættelseskontrakter og andre dokumenter
  • Understøtte gennemførelse og optimering af eksisterende HR-processer
  • Sørge for, at juridiske templates og personalehåndbogen altid er ajourført i henhold til gældende overenskomster og anden lovgivning
  • Supportere med diverse dataudtræk til udarbejdelse af rapporter/analyser
  • Rekruttere og sparre med ledelsen i den sammenhæng
  • Opdatere og vedligeholde data i workforce management system, Cubes og andre relevante HR-systemer

Om dig
Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til at arbejde selvstændigt, har styr på detaljerne og er knivskarp til opfølgning. Du er velovervejet og har erfaring med administrativt arbejde. Du bliver et ligeværdigt medlem af People & Culture-teamet og skal være med til at sikre, at opgaverne varetages professionelt, samt holde overblik og sikre, at deadlines overholdes.

Du er vant til selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag, og det er naturligt for dig at samarbejde og kommunikere proaktivt. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men da et af dine ansvarsområder bliver udarbejdelse af kontrakter og tillæg, vil erfaring med arbejdsret og personalejura være en stor fordel.

Vi tilbyder
Du tilbydes en spændende stilling med alsidige opgaver, hvor du vil have en vigtig funktion i samarbejde med hele organisationen. Der er tale om en veldefineret rolle med et fast fundament at stå på med veldefinerede arbejdsgange, men samtidig med mulighed for at påvirke disse, såfremt noget kan gøres bedre eller mere effektivt

Du vil få et spændende og udfordrende job med gode kolleger, i en virksomhed med rig mulighed for at udvikle dig. Du vil gennemgå et veltilrettelagt onboarding-forløb, som vil give dig et solidt indblik I organisationen.

Rekrutteringsprocessen
Vi leder efter en medarbejder der kan starte hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende os din ansøgning og dit CV. Randstad varetager denne rekrutteringsproces, såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge ved at klikke HER og derefter "ansøg nu". Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Carina Glawion på tlf. +45 48802725.

Vi indkalder til interview løbende og lukker stillingsopslaget, så snart vi har fundet vores nye kollega. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • HR-medarbejder
  • Ølgod

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Spjald

    HR Business Partner – KP Components A/S i Spjald. Brænder dit hjerte for HR-området? Kan du lide at være den, både medarbejdere og ledere går til med HR-spørgsmål? Kan du arbejde selvstændigt o..
    • HR-medarbejder
    • Spjald
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ølgod over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0