HR assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Location: Søborg, Denmark

In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our architects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

Thales has been involved in Danish projects since 1973, and now due to the significance of the Group’s activities and the market outlooks in the country, Thales has since established a formal regional office in Copenhagen in January 2015. Thales has delivered the Danish Travelcard system and is in charge of its operation and maintenance for the next 10 years. Moreover, it is Thales’ hope to further enhance the system with the latest technologies, like mobile phone and account-based functionalities.

HR-assistent i tidsbegrænset stilling

Er du ham eller hende, der griber boldene og sørger for, at tingene skrider fremad? Ønsker du at prøve kræfter af med HR-administration og at være en del af en multikulturel organisation? Så kan vi i Thales Denmark, tilbyde dig et fagligt relevant deltidsjob i vores HR-afdeling.

Vi har i Thales i Danmark taget hul på et større projekt ledt af vores Real Estate afdeling, hvor vi i HR-funktionen også er involveret. Projektet hedder ”4:1”, og handler om, at 4 af vores enheder skal samles under 1 tag med visionen om at etablere ”One Team, One Thales”. I den forbindelse søger vi en HR-assistent, der kan hjælpe os til projektet er afsluttet. Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og sparre med erfarne og dedikerede kolleger inden for fagområdet.

Ansvarsområder

Din rolle som HR-assistent vil primært være at understøtte med en række forskelligartede administrative opgaver i HR-afdelingen.

Derudover, så vil dit arbejde bestå af:

  • Supportere med HR-kommunikation
  • Planlægning af sociale events

Herudover vil der også løbende være spændende ad hoc-opgaver.

Vi søger en, som er proaktiv og struktureret i sin arbejdsgang, og da du kommer til at arbejde med persondata, er det absolut vigtigt, at du er diskret.

Vores forventninger er lige så store som dine

Stillingen kan både varetages af dig som er i gang med en faglig relevant uddannelse inden for HR eller lignende, eller dig som er imellem studier og ønsker at supplere med nogle ekstra timer i dagligdagen.

Vi forventer også at du:

  • Har organisations- og procesforståelse
  • Kan arbejde selvstændigt, og trives med både små som store opgaver
  • Kan formulere og formidle budskaber skriftligt og mundligt både på dansk og engelsk
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer og webværktøjer

Derudover er du detaljeorienteret og sætter en ære i høj kvalitet i dit arbejde.

Hvis du kan kende dig selv i dette, er god til at opbygge relationer, og har lyst til at være en del af et team, der gør en ekstra indsats for at hjælpe hinanden i hus, så glæder vi os til at møde dig som kandidat.

Den ugentlige arbejdstid vil være ca. 16 timer om ugen i gennemsnit, som vil blive tilrettelagt i samarbejde med dig.

Stillingen er tidsbegrænset til og med d. 31.07.2021 med mulighed for forlængelse.

Interesseret?

Vi glæder os til at høre fra dig.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • HR-medarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ HR Assistant

    Vi tilbyder en stilling i [xxxxx] Freight Danmark, hvor der er stort fokus på medarbejderengagement, ESG og digitalisering. Du vil opleve et arbejdsliv i løbende udvikling og implementering af nye di..
    • HR-medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3