Rekrutteringsfirma

HR medarbejder til Simatek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Selvstændig og ambitiøs HR-medarbejder med lyst til at opbygge og drive HR- funktionen i en spændende virksomhed


Har du erfaring med de klassiske HR-discipliner? Har du lyst til at gå forrest, når vi sammen opbygger og udvikler vores HR-funktion? Vil du bidrage til et godt arbejdsmiljø, der tiltrækker og fastholder medarbejdere? Er du drevet af et bredt arbejdsområde, hvor du bliver ansvarlig for forskellige arbejdsopgaver, der spænder fra lønadministration til strategi og medarbejderudvikling?



Så er du måske den HR-medarbejder, vi har brug for hos Simatek, hvor vi sammen skal skabe det bedste arbejdsmiljø og videreudvikle vores HR-initiativer samtidig med, at vi beskytter og varetager vores vision, mission og værdier.

Alsidig hverdag med en masse spændende opgaver
I dit nye job som HR-medarbejder hos os, bliver din hverdag aldrig kedelig. Det er en meget bred rolle med opgaver både af administrativ og strategisk karakter. Du formår at udvikle nye initiativer samtidig med, at du ved, at der er en hverdag, der skal køre med HR-relaterede opgaver af forskellig karakter.


Opgaverne omfatter blandt andet:


  • Sætte den strategiske retning for HR-området i Simatek
  • Supportere afdelingsledere i HR relaterede spørgsmål
  • Opdatere og udvikle personalehåndbog
  • Opbygge en stærk og vindende medarbejderkultur – trivselsmålinger mv.
  • Ansætte nye medarbejdere – ansættelsesaftaler, onboarding mv.
  • Lønadministration og lønkørsler
  • Diverse personalerelaterede administrative opgaver (F.eks. pension, forsikringer, rejseomkostninger og biler mv.)
  • Løbende og proaktivt ”opfange” HR-behov

Energisk og med stort engagement og menneskeforståelse
Som person er du ambitiøs, og du formår at skabe resultater med dit smittende engagement og din åbne personlighed. Du er synlig i organisationen, og du synes, det er spændende at personificere den kultur, som Simatek er i fuld gang med at bygge videre på.

Dit uddannelsesniveau er ikke afgørende for os, men vi ser gerne, at du allerede har nogle års erfaring fra et lignende job i en større organisation. Vi tænker også, at hvis du har flair for IT, vil du kunne lære vores IT-systemer, når du begynder hos os. Det vigtigste er at viljen og interessen er der.


Vi tilbyder

Vi vil gerne sikre, at du får den bedste start hos os. Derfor får du en grundig oplæring og introduktion både til personer, produkter og virksomheden generelt.

Simatek A/S er en international arbejdsplads, og du får en international berøringsflade, da vi har afdelinger både i Danmark og Indien og generelt set har ansatte, samarbejdspartnere og repræsentanter globalt.

Din primære base vil være i Sorø. Men vi har også et kontor i Albertslund, man kan arbejde ud fra, lige som at man har mulighed for hjemmearbejde.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring, frokostordning samt kollektiv bonusordning.


Kort om Simatek
Simatek er førende producent af luftfiltreringsløsninger til industrien og har specialeområder inden for:

  • Støvopsamling og –udsugning. Et stort sortiment af posefiltre, der bl.a. er designet til brug i atmosfærer med eksplosionsfarligt støv, og som opfylder internationale standarder og certificeringer.  

  • Processystemer: Et sortiment af sanitære filtre, blandt andet procesfiltre med CIP (Cleaning In Place til mejeri-og fødevareindustrien, og ikke-sanitære posefiltre til forarbejdningsindustrien, herunder også til energi-, cement- og mineralindustrien.  


En unik teknologi og specialviden danner grundlaget for alt arbejde hos Simatek. Simateks kerneteam af engagerede medarbejdere, samarbejdspartnere og repræsentanter hjælper kunden med at finde den helt rigtige løsning til deres specifikke udfordring.  

Simatek understøtter FN’s 17 Verdensmål og hjælper vores kunder med at beskytte miljøet samt sikre en betydelig reduktion af deres produktspild.


Er det dig, der er vores nye HR-medarbejder?

Så send os endelig dit motiverede CV. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Balder Vendt-Striim på tlf. 30 63 19 60 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.   

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Sorø

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Roskilde

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Strukturkommissionen har fremlagt anbefalinger til fremtidens .
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Er du interesseret i at udvikle og implementere digitale løsninger på HR-området? Og vil du være med til at arbejde for Koncern HR’s strategi om, at alt der kan digitaliseres, bliver digitaliseret,.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Har du lyst til at blive en del af et af regionens største lønkontorer, hvor du sammen med 42 kolleger skal sikre, at alle regionens ansatte får korrekt løn til tiden? Så er du måske vores nye Løn-.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
29. juli 2024 4
28. juli 2024 4
27. juli 2024 4
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 4
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4
15. juli 2024 4
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2