Vikarstilling: HR Konsulent til 1-årig barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Sorø

Vil du bidrage til, at regionens ledere kan rekruttere, udvikle og fastholde de kompetencer, der skal til for at lykkes med regionens organisatoriske og politiske mål.

Det bliver din primære opgave at bidrage til udvikling og igangsætning af strategiske HR-indsatser, der har politisk fokus, og som skal implementeres i virksomheden i tæt samarbejde med de lokale HR afdelinger på eksempelvis regionens sygehuse. Du vil I høj grad komme til at samarbejde med eksterne konsulentfirmaer om udvikling, gennemførelse og evaluering af udviklingsforløb, webinarer, kurser mv.

Du får mulighed for at bruge eller erhverve kompetencer indenfor; HR-udvikling, pædagogik, research- og analysearbejde, samt kommunikation og markedsføring af produkter.

Et job med fokus på udvikling tæt på det politiske niveau
I Koncern HR Udvikling, i fagområdet Ledelse, rekruttering og fastholdelse udvikler vi en lang række tilbud til ledere der skal understøtte dem i ledelsesopgaven, samt rekruttering og fastholdelse af kompetent arbejdskraft. Vi har en lang række tilbud og udvikler løbende nye, som skal kommunikeres ud til regionens 900 ledere. Regionens sygehuse udgør vores største målgruppe.

Fagområdet udgør udover dig 1 chefkonsulent, 6 konsulenter, 1 kursuskoordinator og 2 kursussekretærer. Vi har arbejdsplads i Regionshuset i Sorø, hvor du er tæt på det politiske og det administrative topledelsesniveau.

Dine kompetencer:

  • Ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse
    Vi ser gerne, at du har praktisk og/eller teoretisk indsigt indenfor et eller flere af områderne; ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse. Du kan være nyuddannet eller erfaren, så længe du har lyst til at lære og indgå i et udviklingsarbejde sammen med gode kolleger. Det vigtigste er, at du er i stand til at bringe din faglighed i spil i udviklingen af nye produkter, som understøtter regionens ledere.

  • Kommunikation og formidling
    Du har gode skriftlige og mundtlige kompetencer. Du har en grundlæggende forståelse af, hvordan du skal udforme dit budskab og udvælger de midler som bedst understøtter at ramme din målgruppe. Kommunikationsopgaver kan fx indeholde at skrive nyhedsbreve, opdatere intranet og udarbejde informations- og markedsføringsmateriale omkring vores udviklede tilbud og produkter.

  • IT og systemindsigt
    Vi forventer ikke at du er 100 metermester på forhånd, men ser gerne at du har flair og lyst til at sætte dig ind i nye systemer. Du har godt overblik, gode analytiske evner, er detaljeorienteret og systematisk.

Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde dig et spændende job i en stor offentlig organisation, hvor du får mulighed for at fordybe dig i et fagområde, der spænder bredt og som vores organisation har stort fokus på. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, og du vil få grundig oplæring og sparring af kolleger. Vi arbejder både teambaseret og selvstændigt og har fleksibilitet i forhold til planlægning, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv.

Vi lægger vægt på at have en sund og meningsfuld arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Vi har flekstid, gratis frugt- og kaffeordning, god personalekantine, fitness rum, personaleforening og en uformel omgangsform.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer inkl. frokost. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen er til besættelse 1. oktober eller hurtigst muligt.

Ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, så upload en motiveret ansøgning med CV via "Søg Jobbet" knappen.

Du er velkommen til at kontakte Chefkonsulent Tina Sølling på tlf. 23 65 04 89 eller HR Udviklings- og Uddannelseschef Kim Leck Fischer på tlf. 50 52 52 80, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Sorø
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Roskilde

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Strukturkommissionen har fremlagt anbefalinger til fremtidens .
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Er du interesseret i at udvikle og implementere digitale løsninger på HR-området? Og vil du være med til at arbejde for Koncern HR’s strategi om, at alt der kan digitaliseres, bliver digitaliseret,.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
10. juni 2024 1