Rekrutteringsfirma

IT Recruitment Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

IT Recruitment Consultant


Er du drevet af at finde det rette match mellem spændende virksomheder og eftertragtede kandidater?

Bloom er en rekrutterings- og headhuntervirksomhed i hastig vækst, og vi har travlt med at finde de rette matches til vores kunder. Vi beskæftiger os primært med IT-rekruttering, da størstedelen af vores kunder beskæftiger sig direkte eller indirekte med IT og teknologi. Derfor søger vi en IT Recruitment Consultant, der kan hjælpe med at finde og tiltrække de i tiden eftertragtede IT-specialister, -ledere og -salgsfolk.

Jobbet som IT Recruitment Consultant kræver, at du er nysgerrig og synes at IT-teknologier i kombination med headhunting/rekruttering er superspændende. Du har lyst til at få et dybdegående kendskab til IT-branchen og lære nye teknologier, samt fagsprog at kende. Endvidere har du naturligt gode evner til at lytte, tale med og forstå mennesker på alle niveauer. For i Bloom er menneskelige relationer af største betydning, og det er en gennemgående faktor i både vores arbejde med kunder og kandidater, men i høj grad også internt i virksomheden.

Og hvad indebærer det at være konsulent i Bloom?

Du får et ansvarsfuldt og selvstændigt job, hvor du varetager rekrutteringsprocesser fra A-Z. Fra kundekontakt og salgsmøder til udarbejdelse af grundig jobprofil, kontakt til kandidater i netværk/jobdatabaser til interviews, kvalificering af kandidater og præsentation af kandidater hos kunden, er det dig, der har ansvaret.

Du vil løbende få overdraget kundeleads gennem Blooms omfattende netværk og aktive markedsføring. Du skal også være indstillet på selv at gennemføre salgsarbejde, og opbygge kunderelationer gennem netværk, møder etc.

Hos os bliver du en del af et unikt team af konsulenter og researchere på vores kontor i Ballerup. Teamet dækker Storkøbenhavn og Sjælland, hvor vores team i Aarhus hjælper vores jyske og fynske kunder. Du kommer især til at arbejde tæt med vores stærke research specialist team, der hjælper dig med at finde relevante kandidater. Derudover vil du generelt få tæt sparring og læring af dine kollegaer, både mht. til Blooms værktøjer og rekrutteringsløsninger, men også ved håndtering af kunder og kandidater samt forståelse af IT og teknologier.

Du kan se frem til at blive sparringspartner på rekrutteringsområdet for ledelser i små og mellemstore virksomheder, der primært opererer i IT- og teknologibranchen.

Lyder det som noget for dig? Så læs gerne videre...

Vi tror på, at du kunne være et godt match hvis:

  • Du har en længerevarende uddannelse samt har nogle års erfaring med rekruttering/headhunting og/eller salg.
  • Du har god erfaring med at fastholde kunder og kandidater gennem gode relationer og professionel opgaveløsning.
  • Du har interesse for IT og finder tekniske brancher spændende.
  • Dine kommunikative evner er i top, og du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Kan du sætte hak ved ovenstående? Og arbejder du målrettet og selvstændigt, er vedholdende og kvalitetsbevidst? Har du en meget positiv livsholdning? Så tror vi, at det er lige dig, vi leder efter.

Vi kan tilbyde dig

Spændende udfordringer i en solid og ambitiøs vækstvirksomhed, som siden 2003 har langvarige samarbejder med vores kunder. Vi fejrer vores successer med frokoster og sociale arrangementer, og har et godt sammenhold. Vores teams i Ballerup og Aarhus rekrutterer og headhunter i hele landet både for start-ups, samt mindre og større virksomheder. Bloom er siden 2019 den danske partner i Talentor International, et netværk af Executive Search firmaer i 33 lande. Få et indblik i Bloom på Bloom.dk.

Stillingen er til fastansættelse fuldtid snarest muligt med fast gage, attraktiv bonusordning uden loft, pensionsordning, sundhedsforsikring samt en ekstra ferieuge. Desuden får du stor fleksibilitet i arbejdstiderne og mulighed for at arbejde hjemme,, når det passer godt med dine opgaver.
Du har egen bil og får kørselsgodtgørelse efter statens takster.

Vi glæder os til at høre fra dig og ser derfor frem til at modtage din ansøgning samt CV snarest muligt via 'Ansøg job' knappen øverst.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl på [email protected] eller tlf. 20 86 08 65.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • HR-assistent hos [xxxxx] (deltid)

    Er du nysgerrig på mennesker, ved at detaljen er vigtig og har du lyst til at være en del af et team, hvor der altid er plads til grin? Så er det lige dig, vi leder efter!Lidt om os: Vores ho..
    • HR-medarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
7. september 2024 52
6. september 2024 45
5. september 2024 43
4. september 2024 41
3. september 2024 40
2. september 2024 41
1. september 2024 45
31. august 2024 44
30. august 2024 42
29. august 2024 40
28. august 2024 45
27. august 2024 42
26. august 2024 42
25. august 2024 44
24. august 2024 40
23. august 2024 43
22. august 2024 43
21. august 2024 44
20. august 2024 42
19. august 2024 47
18. august 2024 48
17. august 2024 50
16. august 2024 50
15. august 2024 46
14. august 2024 47
13. august 2024 50
12. august 2024 51
11. august 2024 68
10. august 2024 67
9. august 2024 67
8. august 2024 70