To HR-udviklingskonsulenter til organisations- og ledelsesudvikling og strategiimplementering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Valby

Brænder du for at arbejde med strategi- og organisationsudvikling, ledelse og arbejdsmiljø på en stærk verdensmålsskole? Så se her! Vi har to attraktive HR-udviklingskonsulentstillinger i HR og Organisation på NEXT – en af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler med knap 1.000 ansatte.

Vi søger dig, der er drevet af at samarbejde på tværs af fagligheder og organisatoriske enheder, er dygtig til at skabe relationer og kan sparre med ledere/chefer om deres ledelsesrolle m.m. For at trives og blive en succes skal du være imødekommende og kunne begå dig i en politisk styret organisation med skiftende dagsordener og et højt tempo. Til gengæld kan vi love et stort fagligt spillerum og en uformel atmosfære, hvor der er kort fra ord til handling. HR Udvikling har et stort fælleskontor øverst på Sukkertoppen i Valby ved siden af direktionen og ledelsessekretariatet.

Den ene konsulent får en særlig rolle som proceskonsulent og strategisk sparringspartner for ledere og chefer. Din opgaveportefølje vil veksle mellem udviklingsopgaver, facilitering af ledelsesudviklingsforløb, teambuildingsaktiviteter – med fx værktøjet Insights Discovery, som vi bruger på NEXT, gennemførelse af seminarer for medarbejdere og ledere og en coachende og rådgivende rolle på alle niveauer mv. Du kan forvente at komme en del rundt i organisationen på gymnasierne og erhvervsskolerne for at understøtte udviklingen af de forskellige (leder)teams.

Den anden konsulent er HR generalist og får en særlig rolle på arbejdsmiljøområdet, idet du er vores arbejdsmiljøkonsulent. Du skal blandt andet følge med i ny lovgivning, gennemføre tiltag til at udbrede viden, rådgive og vejlede ledere og arbejdsmiljørepræsentanter og give sparring ved AT-påbud. Endvidere vil du i tæt samarbejde med personaleadministrationen være en vigtig drivkraft i arbejdet med at styrke vores rekrutteringsproces med særligt fokus på lederrekruttering, herunder gennemførelse af test og deltagelse i ansættelsessamtaler til gavn for de pædagogiske områder.

Som HR-udviklingskonsulent på NEXT vil du blandt andet komme til at arbejde med at

  • implementere initiativer med fokus på at skabe fremtidens arbejdsplads og en stærk fælles NEXT-identitet
  • udvikle og gennemføre ledelsesudviklingsforløb i samarbejde med direktionen, eksterne samarbejdspartnere og HR-chefen
  • synliggøre udviklings- og karriereveje på NEXT og bruge people review som et værktøj til strategisk kompetenceudvikling, talentudvikling samt efterfølgende planlægning
  • udvikle nye koncepter for fx MUS, TUS og LUS og få dem ud at leve i organisationen, fx ved at sparre med og understøtte lederne bedst muligt
  • drive opfølgning på vores trivselsundersøgelser og samtidig se udviklingsperspektiver i opgaverne og processerne
  • søsætte og følge op på initiativer vedrørende teamudvikling, FN’s verdensmål for bæredygtighed og god trivsel, fx drive projekt om et bæredygtigt arbejdsliv
  • styrke og automatisere vores pre-, on- og offboarding af nye medarbejdere og ledere.


Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.merc. og gerne erfaring fra en stor organisation, eventuelt politisk ledet. Det er en fordel med relevant erhvervserfaring, men det er ikke en forudsætning, hvis du kan se dig selv i stillingen.

Du er nysgerrig og udfordrer omgivelserne på baggrund af faglighed og har stærke sociale kompetencer, der skaber tillid og tætte relationer.

Dine kvalifikationer

  • Du er selvstændig og har stor drivkraft. Du er typen, der driver opgaverne fremad i samarbejde med dine kolleger, chef og samarbejdspartnere. Du spiller aktivt forslag på banen – og trives med sparring om opgaveløsningen. Du får ting til at ske og får folk omkring dig med.
  • Du skaber retning, hvor opgaven ikke på forhånd er helt klar – og du mestrer at være i en proces, hvor tingene skifter retning undervejs, og hvor det nogle gange skal gå rigtig stærkt.
  • Du kan kommunikere både mundtligt og skriftligt til målgruppen og har en dialogbaseret og anerkendende tilgang til samarbejde.
  • Du er stærk til udviklingsopgaver, men du mestrer også opgaver, der er mere driftsprægede. I hverdagen skal du både tænke langsigtet og strategisk. Samtidig skal du tilrettelægge processer, møder og arrangementer med et blik for detaljernes betydning.
  • Du trives med at gennemføre opgaver og projekter i en kompleks organisation, hvor du skal navigere mellem mange interessenter og fagligheder.


Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder en stilling i en organisation med stor samfundsmæssig betydning. Du bliver en del af et dynamisk HR-udviklingsteam med tre udviklingskonsulenter og chefen for HR og Organisation. Vi er ambitiøse og finder løsninger, imens vi yder kompetent sparring og rådgivning. Du får en bred samarbejdsflade og stor forståelse for hele NEXT, da du som en del af jobbet vil bevæge dig rundt på vores skoler, som ligger 12 forskellige steder i København.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere
Se mere på nextkbh.dk. Du er også velkommen til at kontakte Lene Nybro Sonne Andersen, Chef for HR og Organisation på tlf. 2162 6775, mail [email protected]

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på fuldtid og placeret i HR og Organisation. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Vi ønsker, at du begynder den 1. september 2021 eller snarest muligt derefter.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 14. juni 2021. Ansættelsessamtaler forventes gennemført med 1. samtalerunde i uge 24/25 og 2. samtalerunde uge 26. Du skal være indstillet på, at der muligvis vil indgå test i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Valby
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at hjælpe virksomhedsledere over hele landet med at stå stærkere i deres ledelsesrolle og blive endnu bedre til at skabe resultater gennem andre? Har du erfaring med ledelse i praksis og brænder for at undervise og formidle ledelse som faglig disciplin til andre?
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    Danmarks hurtigst voksende vikarbureau i sundhedssektoren mangler en ildsjæl som brænder for oprettelse af kundeordre og booking af vikarer. Elsker du at yde et højt serviceniveau og elsker du .
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator P & Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompe..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København S

    <p>Are you excited about employment law? Are you motived by using your legal skills in supporting an organization working to creating sustainable change? Are you structured with a high level .
    • HR-medarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1