Arbejdsmiljøkoordinator til fremtidens infrastrukturprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Brænder du for at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på anlægsprojekter?
evida søger en arbejdsmiljøkoordinator (AMK-P / AMK-B) til at blive en del af vores projektteam. Du skal være med til at facilitere, drive og koordinere arbejdsmiljøindsatsen under projekteringen, i de indledende faser, detailfasen, under udførelsen og i opfølgningsfasen.
Din primære arbejdsplads vil være i Viborg eller Middelfart.

En udadvendt rolle med ansvar
Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores dygtige fagspecialister og projektledere i projekt- og byggeforløbet og får ansvaret for arbejdsmiljøindsatsen. Du får en bred kontaktflade. Derfor er det vigtigt, at du er god til at skabe nye samarbejdsrelationer, er positiv og løsningsorienteret i din tilgang til andre mennesker. Ikke kun internt i evida, men også i forhold til vores myndighed (Arbejdstilsynet) samt med vores leverandører – både danske og udenlandske.
Du kan have erfaring fra en lignende stilling med koordinering, projektering og udførelse af anlægsprojekter samt ledelse og risikoledelse. Du kan også være nyuddannet, men skal have gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøkoordinator uddannelse. Bare du brænder for opgaven og har lyst til at skabe et arbejdsmiljø, hvor samarbejdet mellem personer, teknik og ledelse går hånd i hånd.
Du skal være fortrolig med arbejdsmiljølovgivningen og branchevejledningen inden for bygge- og anlægsområdet og have godt kendskab til anlægsarbejdets forskellige faser.

Dine arbejdsopgaver
Din hovedopgave som arbejdsmiljøkoordinator bliver at bidrage til et sikkert, sundt og effektivt arbejdsmiljø. Du er med til at sikre, at de enkelte projekter har det rigtige udgangspunkt og indhold, hvor du på et tidligt tidspunkt har involveret dine kollegaer i risikoafdækning og koordinering.
Du kommer blandt andet til at:
  • Udføre risikoanalyser, risikolog, journaler samt planer for sikkerhed og sundhed (PSS)
  • Deltage i projektmøder samt holde koordinerende sikkerhedsmøder
  • Gennemføre sikkerhedsrunderinger og opdater PSS
  • Bidrage til en god sikkerhedskultur hos medarbejderne på byggepladserne
  • Sikre at vores entreprenører overholder de gældende arbejdsmiljøregler.
  • Deltage i møder med relevante myndigheder, herunder Arbejdstilsynet

Du får et stort ansvar og indflydelse på dine egne arbejdsopgaver. Vi forventer derfor, at du kan bevare overblikket og roen i travle situationer, samt at du tilgår dine arbejdsmiljøopgaver med en dialogorienteret tilgang. Derudover er du handlekraftig, ansvarsfuld og har gennemslagskraft.
Vi har anlægsprojekter og byggepladser på mange forskellige lokationer i Danmark, og du skal derfor være god til at samarbejde med vores dygtige projektledere og driftsteknikere i marken. Dine kollegaer vil i stor udstrækning være din ”forlængede arm” i marken og gennemføre sikkerhedsrunderinger, sikkerhedsmøder, etc. og bruge dig som sparringspartner til at skabe en sikker og sund arbejdsplads, men det forventes også, at du selv deltager i sikkerhedsarbejdet i marken, i anlægsfasen.

Du tilbydes
Du træder ind i en stilling i en spændende virksomhed med mere end 450 ansatte, hvor du kommer til at spille en central rolle i vores infrastrukturprojekter.
Du kommer til at indgå i et team bestående af engagerede og kompetente kollegaer, som gerne hjælper med faglig sparring, og hvor der er plads til at udvikle sig personligt og fagligt – og vi ser gerne, at du bidrager til vores gode arbejdsmiljø med humor og godt humør.

Vi har en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere og udvikling, samtidigt med fokus på en god balance mellem arbejde og fritid.

Bliv en del af holdet
Send din ansøgning hurtigst mulig og senest den 1. november 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 45. Ansættelsesstart er hurtigst mulig derefter.

Du er velkommen til at kontakte Tilsynschef Per Persson på mail [email protected] eller tlf. 2121 5642, hvis du vil vide mere om stillingen.

Læs mere om os på evida.dk, og send os din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Viborg
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Midtjylland

    Teamets ambitionerDu bliver en del af Danmarks største vikarbureau med markedets højeste kundetilfredshed, hvilket forpligter. Vi arbejder hver dag på at få vores kunders behov for arbejdskraft til..
    • HR-medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Midtjylland

    JobbetSom Staffing & Recruitment Manager i Logistics bliver du ansvarlig for dit eget team bestående af otte dygtige og ambitiøse Staffing & Recruitment Consultants og Assistents med fokus på kun..
    • HR-medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Silkeborg

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • HR-medarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Herning

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • HR-medarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1