Vikarstilling: Coop i Albertslund søger indkøber til sko og accessories - barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Albertslund

Vil du med på en spændende rejse og stå i spidsen for udviklingen af vores fashion accessories og skoafdeling?

Du vil få ansvaret for at udvikle vores fashion accessories samt skoafdelinger, så vi har en stærk kommerciel linje samtidig med at du, med fingeren på pulsen, ved hvad der rører sig i markedet og sikrer, at vi rammer de trends og tendenser vores kunder efterspørger.

Du kommer til at sætte rammerne for udviklingen af kategorien, hvor vi ser et stort potentiale. Du er således med fra det strategiske arbejde til eksekveringen.

Lidt om os:
Vi er 25 passionerede kollegaer, der sammen driver tekstilkategorien i Coop. Vi brænder for at levere fantastiske produkter til priser, hvor alle kan være med. Bæredygtighed og kvalitet ligger i Coops værdier og således også i vores kategori. Og så kan vi rent faktisk gøre en mærkbar forskel, da vi har kompetencerne og ressourcerne til at føre det ud i livet.

Vi har en ambition om at være førende indenfor hverdagstekstil i dagligvaresegmentet, så vi står stærkt både når det kommer til hverdagsprodukter, trendprodukter og sæsonvarer.

Lidt om jobbet:
Dit primære ansvar bliver at sikre, at vi altid har de varer, kunden efterspørger samtidig med, at du håndterer de driftsopgaver, der er afgørende for, at varerne finder vej til kundernes indkøbskurv. Du får en travl og alsidig hverdag, hvor dine primære opgaver er:

  • Løbende udvikling af brand og kollektioner, så det til enhver tid matcher trends og kundernes behov.
  • Løbende analyse og optimering af kollektionerne.
  • Segmentering af leverandører, håndtering af forhandlinger med disse samt at forestå det løbende samarbejde om at sætte det optimale sortiment
  • At varetage kampagneplanlægningen i tæt samarbejde med Coops kæder, logistik, leverandører samt øvrige kollegaer i teamet
  • Administration lige fra vareopretteiser, salgsopfølgning og kontrol med lagerbeholdning og -binding på dit eget område.

Hvad skal du bidrage med?

  • Du er opdateret på trends og tendenser indenfor mode generelt og accessories og sko i særdeleshed.
  • Du er kommercielt orienteret, analytisk stærk og kan både arbejde med strategi og daglig opfølgning.
  • Erfaring med at samarbejde med såvel nationale som internationale partnere - eller en brændende lyst til at lære det.
  • Erfaring fra en lignende stilling inden for produktudvikling og indkøb af tøj eller accessories.
  • Gode samarbejdsevner.
  • Erfaring med SAP er en fordel.

Hvad er vigtigt for os?
Vi leder efter en kollega, der er målrettet, positiv og bliver drevet af gode resultater. Du har et godt blik for trends og tendenser. Du trives med at samarbejde bredt både internt og med vores samarbejdspartnere. Du har lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor det går stærkt. Du skal kunne holde tempo og struktur på dine opgaver, så du overholder deadlines og når i mål. Du formår at udvise godt købmandskab - som vi forstår ved evnen til at skabe positive kundeoplevelser og indtjening - både på kort og lang sigt.

Vi lægger vægt på at vi er et team. Vi kan kun komme i mål, hvis vi alle trækker i den samme retning og vi skal have det sjovt, mens vi gør det. Derfor vægter vi personlige egenskaber højt, teamet over individet og så skal der være plads til forskelligheder. Du får stor frihedsgrad og mulighed for at påvirke strategi og retning i samarbejde med teamet.

Har du lyst til at lære os bedre at kende, så send en ansøgning med det samme. Vi indkalder til samtaler løbende. Du er også velkommen til at ringe til mig på 4093 7087, hvis du har spørgsmål eller ønsker noget uddybet, inden du sender din ansøgning.

Stillingen er et barselsvikariat og således tidsbegrænset indtil tidligst 30.01.2023
Startdato: 01.01.2022

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hilsen
Sabine Niemann
Kategorichef, Nonfood - Dametekstil

Om Coop Danmark A/S
Coop er Danmarks førende udbyder af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, fakta og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 38.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 50 milliarder kr. i vores ca.1100 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindstjobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca.1,7 million medlemmer.


Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i Herlev

    indkøbschefMotiveres du af at indkøbe og lede et team på ca. 3 medarbejdere og skabe gode relationer til nye såvel som eksisterende leverandører? Er du ligeledes drevet af at fastlægge et profess..
    • Indkøber
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 2
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4