Strategic Project Purchaser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du passioneret omkring den grønne omstilling af Danmark, og ønsker du via indkøb at være med til at udvikle nye projekter, der reducerer CO2 og energiforbrug sammen med vores kunder? Så har vi jobbet til dig!

Som Strategic Project Purchaser vil du få en central rolle i vores projekt teams, som eksekverer projekter. Her supporterer du Project Manageren med alle opgaver omkring strategisk såvel som operationelt indkøb og logistik fra opstart til afslutning af et projekt. Du vil ligeledes kunne få en central rolle i bidfasen, hvor du bidrager med prisbenchmarking, kortlægning af underleverandøraftaler etc. Som person er du udadvendt, villig til at lære nyt, og brænder for at gøre dit særlige bidrag til energisektoren og den fælles omstilling til grøn energi.

Du vil blive en del af et team med to andre passionerede indkøbere, to contract managers og en QHSE-medarbejder som sammen bidrager og supporterer forretningen med afsæt i mange års erfaring. Se mere om din nye arbejdsplads her: https://www.youtube.com/watch?v=WMRRXPNBSZ8&t=

Ansvarsområder

  • Strategisk indkøb i projekter. Dvs. kortlægge indkøbsstrategien for et projekt, eksekvere strategien, evaluere, vælge og monitorere leverandører, forhandle nye indkøbs-og underleverandøraftaler mv.
  • Operationelt indkøb i projekter og i forretningen. Dvs. eksekvere indkøb i SAP, håndtere told- og momsforhold samt farligt gods, hvor dette er relevant, monitorere leveringstider, kvalitet etc.
  • Bidrage aktivt i bidfasen med input til mulige leverandører, pris-benchmark etc.
  • Foretage leverandørstyring og løbende evaluering, herunder og i samarbejde med QHSE-medarbejder at udarbejde auditplaner.
  • Have en tæt kontakt til både danske og udenlandske leverandører og supporterer projektledere med alle opgaver omkring indkøb.


Om dig

  • Du har kommerciel erfaring fra en strategisk indkøbsrolle og har tidligere arbejdet i et teknisk funderet miljø eller måske har du en teknisk baggrund
  • Du kan arbejde selvstændigt, udvise initiativ og engagement over for dine arbejdsopgaver og relationer. Som person er du imødekommende, fleksibel og ærlig samt besidder stor gennemslagskraft og arbejder systematisk og struktureret
  • Du er energisk og motiveres af en travl hverdag, hvor opgaverne varierer og skal løses i samarbejde med vores projektledere, tekniske projektledere, QHSE og bidteam
  • Du skal være god til at samarbejde på tværs af faggrænser, afdelingsskel og landegrænser og trives i en stilling, hvor du skal være opsøgende og tale med mange mennesker hver dag.
  • Du har stærke IT-færdigheder, særligt inden for SAP eller lignende økonomisystemer og er god til at kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.


Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.

Bliv en del af en åben og dynamisk kultur

Hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig en lærerig hverdag i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Er du interesseret?

Send os din ansøgning og CV snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler. Ønsker du yderligere information, kan du kontakte Head of Business Support Marlene Frederiksen på mail: [email protected]

Siemens Energy

Er en division i Siemens koncernen. Vi udvikler, sælger og leverer produkter og løsninger til forsyning af energi, olie, gas, vand og varme og har præget markedet lige siden dets start. Den opsamlede knowhow indbygges i de løsninger, vi leverer i dag, og vi tilbyder alt inden for effektivitet og sikkerhed hele vejen fra kraftværket til slutkunden. Siemens er førende i verden i bæredygtig energi, der gavner både miljø og forbrugere. I den danske forretning er vi ca. 90 ansatte. Læs mere på www.Siemens.dk/energy

Vi stræber kontinuerligt efter at styrke vores markedsposition, og vi søger derfor de dygtigste medarbejdere der er ivrige efter at blive en del af en dynamisk, international organisation, der tilbyder unikke muligheder.

Organization: Siemens Energy

Company: Siemens Energy A/S

Experience Level: Experienced Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Ballerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3