Indkøbskonsulent med flair for regler, forhandling og relationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Vil du være med til at definere vores indkøbsområde? Kan du sikre en smidig indkøbsproces fra A-Z? Så er vi klar til at give dig en unik chance for at udvikle det indkøbssetup, der kan skubbe UC SYD i en mere effektiv og bæredygtig retning.

Som indkøbskonsulent hos os bliver du en nøgleperson i forhold til varetagelse og udvikling af indkøbsfunktionen. Som Syd- og Sønderjyllands største uddannelsesinstitution foretager UC SYD årligt mange indkøb, som skal overholde de gældende regler for indkøb for offentlige institutioner, og stillingen kræver derfor flair for regler, forhandling og relationer.

Om jobbet
Indkøbsområdet er i det seneste år blevet omstruktureret, og du vil få en central opgave i at opbygge det på ny. Du skal som repræsentant for indkøbsområdet være proaktiv, dataorienteret og en faglig stærk rådgiver.
Indkøbsområdet hører under Økonomiafdelingen, og du bliver en nøgleperson for, at kernedriften hos UC SYD lykkes. Du skal både tilrettelægge og udføre udbud og aftaledækning af varer og tjenesteydelser i samarbejde med institutionens afdelinger og følge indkøbsprocessen fra strategi til udførsel.

Opgaver i stillingen:

  • Juridisk konsulentbistand til medarbejdere og ledere om udbudsregler og kontraktspørgsmål
  • Sparring på decentral kontraktindgåelse
  • Kontraktstyring
  • Gennemførelse af SKI-udbud
  • Tilbudsindhentning og forhandling
  • Intern og ekstern kommunikation vedrørende udbud (med brugere, projektgrupper, leverandører m.fl.).
  • Udarbejdelse og løbende ajourføring af indkøbspolitik og udbudsplan
  • Løbende arbejde med gevinstrealisering og compliance

Din profil og baggrund
Det falder dig naturligt at skabe resultater via dialog med interessenterne omkring opgaverne og processerne, og du er ikke bange for at afprøve nye muligheder og forskellige metoder for at sikre det bedste resultat.

Du går forrest, når opgaverne bliver komplekse, samtidig med at du er garant for, at opgaverne bliver løst omhyggeligt, så alle faktuelle informationer og detaljer inddrages struktureret.

Du kan have flere forskellige uddannelsesmæssige indgange til stillingen. Gerne en relevant videregående uddannelse som fx cand.jur. eller cand.merc.(jur.) sammenholdt med den rette erfaring.

Som person forventer vi, at du

  • Har styr på, hvordan kontrakter og udbudsbetingelser skrues sammen, så udbud gennemføres planmæssigt
  • Har forretningsmæssig forståelse og formår at inkludere det i alle dele af indkøbsvaretagelsen
  • Har en klar idé om, hvordan du vil fastlægge organisationens udbudsstrategier
  • Kan samarbejde bredt i en organisation med mange fagligheder
  • Er ansvarsbevidst, professionel og selvstændig i din opgavevaretagelse

Om afdelingen
Du bliver en del af Økonomi, som omfatter fire teams: løn, projektøkonomi, BI og økonomi. Indkøb er en del af team økonomi. Du vil skulle referere til souschefen.

Den samlede afdeling består af ca. 20 medarbejdere fordelt på campusser i Esbjerg og Haderslev. Vi varetager alt fra almindelige driftsopgaver af økonomisk karakter til mere tværgående projektopgaver, hvor Økonomi deltager som aktiv sparringspartner i forhold til den resterende del af organisationen.

Afdelingen har gennem de seneste år været igennem en udvikling fra den traditionelle økonomiafdeling, med fokus på drift og afstemninger til nu at være en mere moderne og serviceorienteret samarbejdspartner for hele organisationen. Du kommer til at skulle bistå med at lægge systemgrundlaget for den næste etape i dette.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et fuldtidsjob med tiltrædelse pr. 1. marts 2022 eller snarest derefter. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Det primære arbejdssted kan enten være Campus Esbjerg eller Campus Haderslev. Endelig placering afhænger primært af dit ønske. Der vil kunne forekomme arbejde på de øvrige campusser.

Information
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef, Nikolaj Sørensen, på tlf. 7266 5053.

Ansøgning
Hvis du synes, stillingen lyder som den rigtige for dig, skal du sende os din ansøgning og cv via linket senest den 11. januar 2022 klokken 23.59. Første samtale forventes afholdt på Campus Esbjerg den 18. januar og anden samtale den 24. januar 2022.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Esbjerg Ø
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0