Juniorprojektindkøber til verdens første energiøer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Juniorprojektindkøber til verdens første energiøer


Vil du være en del af et af verdens største og mest ambitiøse anlægsprojekter? Med etablering af energiøer ved Bornholm og i Nordsøen sættes helt nye standarder for accelerationen af den grønne omstilling. Sammen udvikler og bygger vi fremtidens infrastruktur, der skal sikre grøn energi til mange millioner europæere. Skal du med på denne udvikling, og være med til at forme fremtiden til at være mere bæredygtig?

Afdeling og opgaver
Du bliver en del af afdelingen Anlægsindkøb i vores selskab Koncernøkonomi og Business Support. Afdelingen består af 16 kollegaer med solide fagligheder indenfor indkøb, udbudsjura, strategi, kommercielle perspektiver og kontraktforhold. Vi har stort fokus på udvikling og mulighederne er mange for alle, der kan og vil. Sparring er en naturlig del af vores hverdag og du vil få tilknyttet en mentor, der løbende hjælper og udfordrer dig.

Som Juniorprojektindkøber får du en unik mulighed for at være en del af et stort anlægsprojekt, at komme tæt på centrale stakeholders, og være med til at forme et af de vigtigste projekter i den grønne omstilling. Samtidig får du fra start egne opgaver og et ansvar, der løbende tilpasses til dine ambitioner og udvikling. Dit overordnede ansvar er at deltage i anskaffelser og at understøtte den overordnede anskaffelsesstrategi for Energiøerne. Dine konkrete opgave dækker blandt andet:

  • Deltage i udbudsopgaver
  • Skabe struktur og sikre fremdrift i opgaver
  • Udarbejde præsentationsmateriale
  • Administrative ad hoc-opgaver

Kvalifikationer
Du har stor interesse for at arbejde med kommercielle forhold, har juridisk flair, og er en dygtig formidler, der kan omsætte komplicerede problemstillinger til centrale budskaber. Du tænker og handler baseret på fakta, er vant til at arbejde systematisk, og kan hurtigt sætte dig ind i nye viden.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har nogle års erfaring indenfor indkøb, eller har arbejdet med kommercielle og juridiske forhold.

Du er nysgerrig, ambitiøs og klar på at prøve forskellige opgaver indenfor indkøbsområdet. Du har et stort drive og er samtidig god til at prioritere dine opgaver – også når der kommer pludselige ændringer med kort varsel. Du er opsøgende, handlingsorienteret og arbejder struktureret med dine opgaver.

Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder løbende samtaler, og vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Marlene Grønbjerg på telefon 51 67 78 72.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Job i et godt arbejdsmiljøTil virksomheden Abena i Aabenraa søger vi i øjeblikket en selvstændig medarbejder til et fuldtidsvikariat med mulighed for fastansættelse på sigt. Opstart sker efter af..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6