Rekrutteringsfirma

indkøbs- og udbudschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Motiveres du som leder af en indkøbs- og udbudsafdeling, hvis største og fornemste opgave er at bidrage til øget genbrug og genanvendelse, af at levere mere grøn varme og reducere CO2-udledningen i Danmark? I så fald er det dig, vi leder efter! På vegne af vores kunde Vestforbrænding søger Randstad en erfaren indkøbs- og udbudschef til kampen for den grønne omstilling.

Som en del af Vestforbrænding bliver du en del af et team med engagerede og dygtige kollegaer, som har en professionel holdning og lægger en stor faglig stolthed i deres arbejde. Vestforbrænding lægger stor vægt på, at der er en kultur, hvor man udvikler sig sammen, og hvor nærvær og imødekommenhed er en naturlig del mellem afdelingerne.

Som indkøbs- og udbudschef vil du få en central rolle i videreudviklingen af afdelingen, så den i endnu højere grad kan bistå forretningen med at løse de strategiske opgaver med det grønne arbejde samt foretage de økonomiske ansvarlige indkøb, som sikrer, at Vestforbrænding og deres ejere får realiseret deres mål i den grønne omstilling.

I indkøbs- og udbudsafdelingen er der 7 engagerede medarbejdere, der har til opgave at udvikle og drifte Vestforbrændings indkøbs- og udbudsportefølje samt sikre besparelser, der understøtter den grønne omstilling. Afdelingen er en del af området Økonomi og Administration, hvor du vil komme til at referere til chefen for dette område.

Dine primære arbejdsopgaver indbefatter:


•Udvikle og lede indkøbs- og udbudsteamet til gavn for forretningen og på sådan en måde, at det understøtter strategien, herunder at du:
•Varetager den faglige og personalemæssige ledelse af afdelingen, som har base i Glostrup, men også varetager opgaver fra hjemmearbejdspladsen
•Sikrer løbende udvikling og implementering af tiltag fast forankret i den overordnede strategi samt indkøbs- og udbudsstrategien, som du vil være med til at videreudvikle
•Identificerer optimeringspotentialer for indkøb og sikrer realisering af disse sammen med forretningen
•Sætter forretningens behov i centrum og er med til at skabe et stærkt fundament for et konstruktivt og velfungerende samarbejde på tværs af funktionerne internt
•Støtter aktivt op om de største og mest komplekse udbudssager
•Driver planen om flere ”grønne og CO2-neutrale” indkøb med fokus på opretholdelse af økonomisk balance
•Sikrer løbende udvikling af afdelingens og medarbejdernes kompetencer
•Forestår kontakten mellem Vestforbrænding og eksterne juridiske aktører på udbudsområdet
•Har budgetansvaret i forhold til målopfyldelse af gevinstrealisering og afdelingens ressourcer
•Sætter retningen og standarden for rådgivning og bistand til organisationen og ledelsen på indkøbs- og udbudsområdet
•Sikrer kontraktopfølgning og compliance på området
•Understøtter organisationen med videreudvikling og implementering af procedurer, digitale værktøjer og interne kontroller, som er relevante for området
•Indgår i og deltager aktivt i udvalgte eksterne og interne netværk

Derudover skal du være klar på, at der det næste års tid skal forberedes komplekse udbud.

Din faglige og personlige profil


Som indkøbs- og udbudschef hos Vestforbrænding får du en udfordrende og ambitiøs dagsorden sammen med engagerede kollegaer, der forventer, at du brænder for at udvikle dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

Det forventes, at du:


•Er uddannet cand.jur. eller tilsvarende
•Har ledelseserfaring fra en offentlig eller en privat virksomhed, hvor du har skabt gode resultater inden for indkøb og udbud
•Er dygtig til at vidensdele både opad og nedad i en organisation
•Er stærk i aftaleret og udbudslov og har et godt kendskab til AB 18 og ABR 18 mv.
•Har forståelse for projektledelse
•Er dygtig til at skabe og pleje relationer
•Er løsningsorienteret

Herudover er du en, der kommer med idéer og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er engageret i både dit arbejde og dine kollegaer og bidrager til den gode kultur hos Vestforbrænding. I din arbejdsgang er du lyttende, og du inddrager medarbejderne i relevante opgaver. Derudover evner du at lede både udadtil og opad.

Du tilbydes


En spændende hverdag, hvor du kan få lov til at udvikle og sætte dit eget præg på teamet og kulturen. Du bliver del af en virksomhed, hvor der er fokus på genbrug, genanvendelse, miljø og CO2, og hvor der ligeledes er mulighed for, at dine idéer kan blive testet med henblik på at drive forandringer. Da der hos Vestforbrænding måles på ”A Great Place To Work”, bliver du en del af en virksomhed med en sund kultur, hvor medarbejdernes trivsel og velvære er i fokus. Der tilbydes en samlet lønpakke efter kvalifikationer samt en lang række medarbejderfordele.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Christine Møller på tlf.: 40 24 51 85.

Om Vestforbrænding


Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. De er ejet af 19 sjællandske kommuner, som de tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Vestforbrænding håndterer affald for 900.000 borgere og 60.000 virksomheder i deres opland og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genanvendelse og produktion af klimavenlig energi. De er ca. 400 dygtige kolleger med mange forskellige kompetencer fordelt på flere lokationer, hvor samarbejde er i fokus, og evnen til at gøre en forskel vil sikre, at de lykkes.
Vestforbrænding er på en spændende og krævende rejse med at implementere ny strategi, definere rammerne for en fantastisk arbejdsplads og skabe grobund for styrkelse af deres position.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Glostrup

Lignende jobs

  • New Product Introduction Sourcing Manager

    Are you interested in taking a key role in supporting [xxxxx]’s rapid growth? We offer a unique opportunity in our Global Procurement team to deliver impact in an ambitious and entrepreneurial env..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • PURCHASER

    Short DescriptionAs a purchaser you are responsible for provisioning of aircraft material to SAS home bases (ARN, OSL, CPH) Material needs to be delivered on-time, at best cost alternative pos..
    • Indkøber
    • Kastrup
    Få mere info
  • Fuel Supply Planner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Indkøber
    • København K
    Få mere info
  • Lager- og logistikmedarbejder

    Er du typen, der ikke sidder på hænderne, men selv tager initiativ? Så er det måske dig, der skal med på holdet som vore nye lager- og logistikmedarbejder. I Lager- & Logistik Forlandet udlever..
    • Indkøber
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1