Disponent til Frankrigsafdelingen i [xxxxx] Road A/S, Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Job Req Number: 59413
Time Type: Full Time

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed og vil du arbejde i en afdeling med mange dygtige og engagerede medarbejdere hvor udvikling og vækst er i hovedsædet?

I Frankrigsafdelingen tilbyder vi

Et spændende og alsidigt job i en dynamisk afdeling hvor alle kolleger varetager ansvaret for den daglige disponering af gods til og fra Frankrig samt Crosstrade. Vi er et team på 20, og I vores hverdag er vi hver især gode til at tilrettelægge vores egen arbejdsdag. Vi har fokus på gode resultater men samtidig har vi det sjovt og er gode til at sparre på tværs af afdelingen.Hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling. Du bliver en del af et ungt team der kæmper for afdelingens fælles mål, har overskud til smil, og er stærke på den sociale front.

Disponent fra A til Z

Som disponent bliver du ansvarlig for biler på eksport Frankrig. Vi har mange biler på vejene, så det stiller store krav til din daglige disponering af gods fra vores kunder og eksterne speditører. Der er fart over feltet ved os, så du får flere sideløbende opgaver og en hverdag, der udfordrer dig. Du varetager hele speditionsprocessen i tæt samarbejde med de andre disponenter i afdelingen og vores stærke BackOffice team, består din dagligdag af:

  • daglig disponering af tørgods.
  • kontakt til kunder, vognmænd, chauffører
  • omkostningsstyring¸ afregning af kunder, kreditering af vognmænd, samt rapportering.
  • daglig bil-optimering i samarbejde med chauffører og vognmænd for maksimal udnyttelse

Speditør med udpræget informationsgen

Din succes i stillingen afhænger i høj grad af din evne til at skabe og fastholde relationer internt såvel som eksternt, samt at kunne minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne. Du skal kunne udvikle på vores allerede eksisterende produkt og besidde godt købmandskab. Du har et udpræget informationsgen, så alle er opdateret på processerne. Jobbet kræver desuden at du er vedholdende og initiativrig, så du er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger og udvise dømme- og handlekraft. Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet speditør, hvor du har haft disponeringsansvar et par år
  • har en god geografisk forståelse
  • er en erfaren bruger af IT (Office-pakken). Vi lærer dig vores eget system.
  • har gode sprogkundskaber, primært på engelsk. Derudover er det en fordel, hvis du taler og skriver fransk, men det er ikke et krav.

Skal din hverdag være hos os?

Bliv en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed Vi er den største transport- og logistikvirksomhed i Danmark og en af de største transport- og logistikvirksomheder i verden. Du bliver en del af en international og handlekraftig koncern, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af et fokus på vækst, udvikling og gode resultater

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 90 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på DSV.com og følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Horsens

Lignende jobs

  • Spændende teamlederrolle til Business Services & O...

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Strategic Purchaser

    Har du ambitioner om at gøre karriere i en virksomhed, der skaber innovative løsninger til den maritime sektor og den grønne omstilling? Ønsker du at tage ansvar for, at virksomheden styrker organi..
    • Indkøber
    • Hedensted
    Få mere info
  • Global Strategic Purchaser

    Do you want to become a part of a Global Procurement organization, where ambition is high, and you are empowered to make a real difference? If yes, here is your opportunity to be a part of Globa..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
4. oktober 2024 13
3. oktober 2024 13
2. oktober 2024 11
1. oktober 2024 11
30. september 2024 12
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 12
26. september 2024 11
25. september 2024 11
24. september 2024 11
23. september 2024 9
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 10
19. september 2024 9
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 11
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 13
10. september 2024 13
9. september 2024 11
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 13
4. september 2024 11