Planlægger med fokus på bæredygtighed til vedligehold af bygninger i Københavns Ejendomme og Indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du bidrage til at Københavns Kommunes bygninger er sunde, sikre og miljøvenlige?
Har du lyst til at arbejde med vedligeholdelsesstrategier, bæredygtigt byggeri og have indflydelse på, hvordan vi vedligeholder vores bygninger?

Så er du måske vores nye medarbejder.

Om stillingen
I Københavns Kommune har vi en ejendomsportefølje på ca. 830 ejendomme, og et årligt vedligeholdelsesbudget på mellem 400 og 600 mio. kr. Hvert år bruger vi mange mio. kr. på gode vedligeholdelsesprojekter. Vi har samtidig en ambition om at blive endnu bedre til at få så meget som muligt ud af vores ressourcer, sikre høj kvalitet, bæredygtigt byggeri, energieffektive bygninger og skabe gode rammer for Københavns Kommunes brugere af bygningerne.

Du bliver en del af et team på fire personer, der har til opgave at lave langsigtede planer, udarbejde strategier for vedligehold og med udgangspunkt i de overordnede målsætninger prioritere hvilke vedligeholdelsesopgaver der skal igangsættes hvert år.

Dine opgaver
Københavns Kommune har store ambitioner indenfor klima og miljø – også for vores bygninger og byggerier. En stor del af din arbejdsopgave er at implementere de nye miljøkrav til mindre byggerier, som forventes vedtaget af Borgerrepræsentationen i september 2021. Du skal definere hvilke konkrete krav de enkelte vedligeholdelsesprojekter skal leve op til, og understøtte projektlederne i at sikre, at byggeriets aktører efterlever kravet og følger op. Du bliver tovholder på tværgående initiativer, hvor vi afsøger nye muligheder med henblik på, at vi fortsat bliver dygtigere til at sikre et bæredygtigt byggeri. Afhængig af dine erfaringer, kompetencer og interesser bliver du involveret i andre af teamets opgaver, fx:

  • med udgangspunkt i bygningers tilstand, tid, økonomi og brugernes behov, planlægge og prioritere vedligeholdelsesopgaver
  • udarbejde strategier på delområder som fx CTS, brandsikkerhed, energi og langsigtede vedligeholdelsesplaner for nogle af vores større ejendomskomplekser fx Kødbyen
  • indgå i arbejdet med at evaluere kommunens styringsmodel for vedligehold, og udvikle vores strategier for prioritering og eksekvering af vedligehold
  • videreudvikle arbejdsgange for, hvordan vi sikrer gode processer for prioritering og omprioriteringer af vedligeholdelsesopgaver
  • bidrage til og udvikle vores vedligeholdelsesdata
  • formidle indsats i notater, slides og udarbejde grafiske fremstillinger
  • sikre, at vi er opdaterede på ny lovgivning og styrer efter de nationale og internationale målsætninger

Om dig
Vi forestiller os, at du er geograf, miljøplanlægger eller ingeniør, eller har en anden relevant uddannelse. Derudover er det en fordel, hvis du:

  • har en viden, erfaring og interesse i bæredygtigt byggeri
  • har viden om vedligehold og renovering af bygninger
  • kan håndtere store mængder data og er fortrolig med Excel
  • har erfaring med FM-systemer
  • er god til at inddrage og har et godt blik for interessenterne
  • har gode formidlingsevner og kan kommunikere tværfagligt
  • trives i og bidrager til et godt og uformelt arbejdsmiljø

Om os
Stillingen er placeret i enheden Planlægning og Byggeri til Drift. Enheden har en bred opgaveportefølje med base indenfor ejendomsvedligehold, miljø- sundhed- og sikkerhedsscreeningsprogrammer, energiindsatser, digitale afleveringer m.m. Det giver et spændende og stærkt fagligt og socialt miljø med rig mulighed for at tænke løsninger på tværs og for personlig udvikling. Enheden er en del af Center for Vedligehold, Energi og Teknik, i Københavns Ejendomme og Indkøb, som er en del af Økonomiforvaltningen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men på sigt kan der blive mulighed for en deltidsansættelse ned til 30 timer, hvis du har et ønske om det. Løn og ansættelse efter erfaring og gældende overenskomst. Stillingen besættes hurtigst muligt. Du skal arbejde på Borups Allé i København NV.

Vil du vide mere?
Uddybende spørgsmål kan rettes til kontorchef Lina Maria Johnson på 2688 4520.

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. august 2021
Vi holder samtaler i uge 33 og 34.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • København NV
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • New Product Introduction Sourcing Manager

    Are you interested in taking a key role in supporting [xxxxx]’s rapid growth? We offer a unique opportunity in our Global Procurement team to deliver impact in an ambitious and entrepreneurial env..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • PURCHASER

    Short DescriptionAs a purchaser you are responsible for provisioning of aircraft material to SAS home bases (ARN, OSL, CPH) Material needs to be delivered on-time, at best cost alternative pos..
    • Indkøber
    • Kastrup
    Få mere info
  • Fuel Supply Planner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Indkøber
    • København K
    Få mere info
  • Lager- og logistikmedarbejder

    Er du typen, der ikke sidder på hænderne, men selv tager initiativ? Så er det måske dig, der skal med på holdet som vore nye lager- og logistikmedarbejder. I Lager- & Logistik Forlandet udlever..
    • Indkøber
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i København NV over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1