Udenrigsministeriet søger koncernindkøber, specialkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Udenrigsministeriet søger koncernindkøber, specialkonsulent Udenrigsministeriet søger en koncernindkøber, meget gerne med erfaring fra tidligere lignende stilling, der har interesse i at videreudvikle Udenrigsministeriets arbejde med indkøb under de fællesstatslige rammeaftaler samt være med til at udvikle og implementere retningslinjer for bæredygtige indkøb i Udenrigsministeriet.

Stillingen er placeret i Økonomikontoret og tilknyttet det team i kontoret, der arbejder med udbud og konkurrenceudsættelser. Teamet består af syv engagerede kolleger, der tilsammen udgør et stærkt fagligt miljø.

Økonomikontoret har ansvaret for styringen af Udenrigsministeriets økonomi og for at fastholde sikker drift og professionel, effektiv og fair ressourcefordeling med fokus på koncernens og enhedernes behov.

Udenrigsministeriet som arbejdsplads
Udenrigsministeriet tilbyder en spændende og udviklende stilling i et kontor, der løser opgaver inden for bl.a. budget- og bevillingsforhold, løbende effektiviseringer og optimering af Udenrigsministeriets ressourcestyring, udbud, ministeriets regnskab samt support på det økonomiadministrative område.

Vi lægger vægt på at udvikle os, og vi deltager i relevante kurser og netværk. Vi sætter pris på både det faglige og det kollegiale, ligesom vi prioriterer en sund balance mellem Udenrigsmini-steriet og privatlivet.

Som arbejdsplads kan Udenrigsministeriet tilbyde et godt og motiverende kollegaskab og en international atmosfære, hvor du vil få kontakter til kollegaer og samarbejdspartnere i Danmark og rundt omkring i verden.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatgrad, at du har interesse for at arbejde med compliance, at du arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver og at du har erfaring med at arbejde med excel.

Vi forestiller os endvidere, at du er dedikeret og trives med at tage ansvar for dit arbejde og bidrage til at rådgive kolleger i forbindelse med spørgsmål, der bl.a. relaterer sig til Statens Indkøbsprogram og brugen af de fællesstatslige rammeaftaler.

Du trives med både samarbejde og selvstændigt ansvar, og du trives med at være serviceminded. Du deler ambitionen om at yde den allerbedste service samtidig med, at der vil være fokus på den grønne dagsorden. Der vil være gode muligheder for at være med til at videreudvikle på alle de gode tiltag, der allerede er påbegyndt.

Da jobbet er udadvendt, og da du formodes at have en tæt kontakt til de decentrale indkøbere i Udenrigsministeriet, herunder at gennemføre vejledning, rådgivning og undervisning i brug af de fællesstatslige rammeaftaler, vil din hverdag blive lettere, hvis du er god til at formidle og har interesse for at skabe relationer.

Stillingen
Hvert ministerområde har mindst én koncernindkøber, der er udpeget til at koordinere, kvalitetssikre og administrere indkøbsbehovet på det pågældende ministerområde. Al kommunikation mellem Udenrigsministeriet og Økonomistyrelsen skal således gå via koncernindkøberen.

I jobbet som koncernindkøber i Udenrigsministeriet vil du bl.a. skulle:

  • repræsentere Udenrigsministeriet i regi af Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI) og Økonomistyrelsen
  • koordinere, kvalitetssikre og administrere indkøbsbehovet og således fungere som intern indkøbsrådgiver
  • være en af hovedkræfterne i at implementere regeringens strategi for grønne indkøb
  • rådgive kolleger om brugen af de fællesstatslige rammeaftaler samt grønnere indkøb
  • bidrage til den løbende indkøbsplanlægning
  • bidrage til at kontraktstyring og e-handel i Udenrigsministeriet videreudvikles
  • bidrage til årlig afrapportering


Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil være som specialkonsulent (svarende til en årlig basisløn uden pension på kr. 500.972 i specialkonsulentniveau) i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation. Indplacering og kvalifikationstillæg foretages ud fra dine kvalifikationer.

Du ansættes som specialist uden forflyttelsespligt.

Du vil som udgangspunkt blive ansat i den konkrete stilling i Udenrigsministeriet som specialist, men vil på sigt have mulighed for at søge relevante specialiststillinger internt i Udenrigsministeriet.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Tiltrædelse
Tiltrædelse forventes snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamchef Lone Ravn Gydesen på tlf. 33 92 12 71 eller e-mail [email protected]. Hvis du har spørgsmål til løn og vilkår kan du kontakte HR-konsulent Thomas Hadrup på tlf. 33 92 10 08 eller e-mail [email protected].

Du kan læse mere om Udenrigsministeriet på www.um.dk.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er mandag d. 16 august 2021 kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler i ugerne 34. Du søger under ”job” på http://www.um.dk/. Du skal indsende en målrettet og motiveret ansøgning på maksimum 1 side og et CV indeholdende oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde og øvrige kvalifikationer, niveau for sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæft venligst dit eksamensbevis. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i UM.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • København K
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • New Product Introduction Sourcing Manager

    Are you interested in taking a key role in supporting [xxxxx]’s rapid growth? We offer a unique opportunity in our Global Procurement team to deliver impact in an ambitious and entrepreneurial env..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • PURCHASER

    Short DescriptionAs a purchaser you are responsible for provisioning of aircraft material to SAS home bases (ARN, OSL, CPH) Material needs to be delivered on-time, at best cost alternative pos..
    • Indkøber
    • Kastrup
    Få mere info
  • Fuel Supply Planner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Indkøber
    • København K
    Få mere info
  • Lager- og logistikmedarbejder

    Er du typen, der ikke sidder på hænderne, men selv tager initiativ? Så er det måske dig, der skal med på holdet som vore nye lager- og logistikmedarbejder. I Lager- & Logistik Forlandet udlever..
    • Indkøber
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i København K over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0