Strategisk Indkøber søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Bliver du motiveret af at være en del af i et arbejdsmiljø, hvor du har masser af mulighed for at lade din faglighed gøre en forskel. Sætter du pris på at have et job, hvor der er fokus på den gode balance mellem arbejde og privatliv? Betyder det noget for dig at være med til at gøre en forskel gennem bæredygtighed og grøn omstilling?

– Så er du netop den kandidat, vi søger til at blive en del af vores stærke indkøbsafdeling.
Brug din indkøbserfaring i et spændende job med fokus på grøn omstilling, bæredygtighed og CSR
Aalborg Forsyning arbejder innovativt og målrettet med fremtidens grønne løsninger. Det er en stor og kompleks opgave, og vi har derfor brug for en ny medarbejder til Strategisk Indkøb.

I tæt samarbejde med kollegaer i Aalborg Forsyning kommer du til at arbejde målrettet med at optimere vores fælles indkøbsprocedurer, sikre at Aalborg Forsyning foretager strategiske indkøb samt at vi har et godt leverandørsamarbejde. Vi har fokus på den grønne omstilling, bæredygtighed, CSR og arbejdsmiljø, hvilket hele organisationen afspejler.

Du får derfor rigtig gode muligheder for at udvikle dig. Det gælder både fagligt, hvor vi prioriterer efteruddannelse og læring gennem projekter og relevante opgaver – men også personligt gennem mødet med mange forskellige mennesker med samme ambitioner som dig.

Teamet og dine kerneopgaver
I den pågældende stilling kan vi tilbyde dig:

  • Et godt job med fokus på trivsel, frihed under ansvar og god work/life-balance
  • En spændende og givende hverdag, hvor der ikke er to dage, der er ens
  • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde
  • En bred kontaktflade til fagfæller, teknisk faglige kollegaer og mange andre specialister

Du bliver en del af Udbud & Strategisk Indkøb – en afdeling, der aktuelt består af 3 strategiske indkøbere og 9 udbudsjurister og -konsulenter. Vi er en faglig stærk afdeling med en fornuftig spredning ift. både erfaring, kompetencer, alder og køn. Vi hjælper hinanden og lægger vægt på at have et godt samarbejde.

Strategisk Indkøb er et forholdsvist nyetableret team, hvor vi arbejder målrettet med at implementere mere effektive indkøbsprocesser og en styrket kontrakt- og leverandørstyring. Vi er midt i en spændende udvikling og du skal derfor have lyst og motivation til at bidrage hertil og være med til at etablere de processer og relationer, der skal danne grundlag for teamets succes.

Vi har en ambition om at overgå til kategoristyring – vi har taget de indledende skridt og vi vil gerne have dig med i processen. Du vil derfor på sigt få tildelt dine egne indkøbskategorier, hvor du vil være ansvarlig for kontraktindgåelse, implementering, overvågning og rapportering af compliance samt løbende dialog med leverandørerne for at sikre et godt leverandørforhold og bedst muligt udbytte af kontrakterne.

Dit arbejdssted vil være i Norbis Park i Vodskov, men du skal forvente møder samt hele og halve arbejdsdage på Aalborg Forsynings andre lokationer.

Hvem er du?
Vi vil gerne ansætte dig som vores nye kollega, hvis:

  • Du har erfaring med strategisk indkøb
  • Du kan arbejde selvstændigt med strategisk indkøb og kontraktstyring
  • Du har lyst til at udvikle dig og dygtiggøre dig yderligere
  • Du kan samarbejde på tværs af alle faggrupper
  • Du har høj faglighed og godt humør.

Som person har du en naturlig gennemslagskraft og er vedholdende når det kræves for at opnå gode resultater. Du har erfaring med indkøbsområdet og med kontraktopfølgning samt analyse af indkøb. Det vil være en fordel, at du har noget teknisk indsigt og erfaring fra en lignende branche. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til indkøb af komponenter og varer fra grossistbranchen, men det er ikke et krav.

Din arbejdsdag bliver fagligt udfordrende og kommer til at foregå i et åbent miljø med en uformel omgangstone, hvor godt humør og omsorg for kolleger vægtes højt i alle afdelinger. Du får derfor en central og udadvendt rolle. Du har mod på at tage del i de forskelligartede opgaver, vi møder i teamet i løbet af en arbejdsdag, hvor der naturligvis er plads til grin, smil og fælles frokost.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Samtaler forventes afholdt i uge 4. Tiltrædelse hurtigst muligt eller den 1. marts 2023.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Anne Sofie Muchitsch på tlf. 25 20 01 34 eller strategisk indkøber Søren Aagaard Ozimek på 20 65 69 58.

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vodskov
  • Mandag den 16. januar 2023

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i Frederikshavn

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Indkøber i Nørresundby

    Er du lidt en nørd, når det kommer til struktur, overblik og detaljer – så er du måske vores nye assistent i Games & Accessories!Vi søger en dygtig indkøbsassistent til vores Games & Accessories-ka..
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Aalborg

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Aalborg
    Få mere info
  • Indkøber i Nørresundby

    Er du klar til at tage karrieren til nye, uanede højder i den sjove, store indkøbsverden af legetøj? Så har du nu en fantastisk mulighed for at skabe en VILDERE fremtid sammen med os i vores Toys-a..
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0