Project Engineer til 2D/3D maskinkonstruktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Har du en teknisk baggrund med solid konstruktionserfaring? Vil du konstruere, vedligeholde og udvikle kerneteknologien i fremtidens energi- og biomasseanlæg? Vil du arbejde i en teknisk afdeling og en virksomhed, der gør en reel forskel for miljøet? Vil du udvikle dig fagligt og personligt i en international virksomhed med gode karrieremuligheder?

Så se nærmere på denne jobmulighed.

Konstruktion og udvikling af komponenter og kedler til energianlæg
Som vores nye kollega får du ansvar for at konstruere, udforme og udvikle vores vigtigste produkter. Det indebærer, at du udarbejder grundlæggende design og detaildesign samt sikrer, at vores produkter bliver fremstillet i overensstemmelse med interne procedurer. Du udarbejder desuden indkøbsspecifikationer for materialer og halvfabrikata. Vores teknologier er primært forbrændingsriste, fyringsudrustning, indfødnings- og slaggesystemer. Vi har eget værksted, hvilket giver en unik mulighed for at skabe et tæt samarbejde og se design blive til virkelighed.

Du bliver en del af vores konstruktionsafdeling i Esbjerg, bestående af ingeniører, teknikere og designere, som alle medvirker til, at vores projekter bliver til virkelighed. Vi arbejder i et projektmiljø, og du vil derfor kunne følge projektet fra start til slut. Vi er en gruppe kompetente kollegaer med teknisk baggrund og specialviden, og vi er stolte og motiverede af at bidrage til grøn energi og den cirkulære økonomi via vores unikke energi- og biomasseanlæg.

Teknisk baggrund, solide konstruktionsevner og en holdspiller
Du har en uddannelse som teknisk designer, produktionsteknolog eller ingeniør. Det vil kun være en fordel, hvis du herudover har en håndværksmæssig baggrund.

  • Du kan enten være forholdsvis nyuddannet eller have erfaring fra en lignende stilling - gerne fra maskinbranchen.
  • Du har erfaring med CAD programmer, gerne Inventor og AutoCAD.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med SAP og ANSYS samt maskindirektivet og EN1090.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person har du gåpåmod, og du er en holdspiller, der trives i projekter med mange fagdiscipliner. Derfor har du også gode samarbejdsevner, og du trives i en udadvendt rolle, som kræver, at du kan dit fag i dybden. Endelig formår du at dele din viden i organisationen.

Ni årtiers erfaring med vedvarende energi

Da B&W Vølund i 1930 udviklede sit første affaldsenergianlæg, revolutionerede det de gængse affaldsbortskaffelsesteknikker. Siden er vi vokset og blevet en af verdens førende leverandører af teknologi, der kan konvertere husholdningsaffald og biomasse til varme og energi. Vi beskytter klimaet og miljøet og producerer resultater for vores kunder. I dagens klima- og miljøbevidste samfund er det ikke nok at have produkter af høj kvalitet; det er også nødvendigt at have bred, tværfaglig erfaring, stærke projektstyringsevner og godt empirisk design. Ved at samle disse elementer opnår vi den indsigt, der er nødvendig for at sikre en vellykket gennemførelse af nutidens avancerede energiprojekter.

Vi brænder for miljøet og en verden uden lossepladser – gør du?

Har du lyst til nye udfordringer, så tryk på ”Søg stillingen” forneden. Ansøgningsfristen er 16. februar 2020. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater. For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte Department Manager Lone Tellefsen på tlf. 76 14 35 63 eller 40 31 02 79.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Esbjerg
  • Søndag den 16. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2