Test manager, der kan kvalitetssikre it-systemer til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Test manager, der kan kvalitetssikre it-systemer til den grønne omstilling


Energinet balancerer det danske elsystem i samarbejde med en lang række eksterne parter og leverandører af ydelser – dvs. virksomheder der ejer elproducerende eller -forbrugende enheder, der kan justeres og derved bidrage til at opnå balance.

Med ”Danmark kan mere II” sættes der yderlig fart på den grønne omstilling. Derfor søger Energinet endnu en test manager, som bidrager til fokus på kvalitetssikring, når vi tager de mange nye tværgående og internationale forretningsprocesser og it-systemer i brug.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsor-denen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være hjemme og på vores hovedkontor i Fredericia – tæt på motorvejen.

Nyt team til support af vores leverandører


Som test manager bliver du en del af en afdeling bestående af produktejere, test manager, koordinatorer og UX-designere.

Dine opgaver indgår i et større forandringsprojekt og i et projektteam bestående både af nye og nuværende medarbejdere – og da teamet er nyetableret, er der mulighed for at påvirke opgaverne, fordelingen af opgaver samt i et vist omfang, de metoder og værktøjer, som teamet kom-mer til at anvende.

I skal sammen sikre en professionel betjening af vores leverandører af ydelser til balancering af el-nettet. Som Test Manager får du en stor berøringsflade både internt så vel som eksternt og dine opgaver bliver bl.a. at:
• Planlægge testforløb med leverandører og interne såvel som eksterne partnere ud fra en risikobaseret samt kravbaseret test
• Støtte programledelsen i kvalitetsrapportering
• Koordinere test i tæt samarbejde med de interne udviklingsteams og produktejere
• Dokumentere og beskrive testprocedure og -resultater sammen med teamet,

Erfaren test manager med stort overblik


Din baggrund er sandsynligvis teknisk, og du har erfaring med integrations- og end-to-end test.

Du har ideelt mere end 3 års dokumenteret erfaring med test management og koordinering. Erfaring med løbende levering eller release management og ISTQB er ligeledes en fordel.

Vi forventer, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Som person er du
- I stand til at holde overblikket, når der er mange ting i gang
- Serviceminded og god til at kommunikere
- Komfortabel med rollen, hvor du samler mange tråde og agerer på tværs i organisationen

ANSØGNING OG KONTAKT


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job". Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten Birkholm på telefon 30 69 50 74.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

SÆRLIGE FORHOLD


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Fredericia

Lignende jobs

  • It-chef i Sønderborg

    Er du en passioneret og erfaren IT-Manager med en stærk vision for at etablere fremtidssikrede IT-systemer på globalt niveau? Kan du lede og opbygge en driftssikker IT-afdeling, som understøtter AG..
    • IT-chef
    • Sønderborg
    Få mere info
  • It-chef i Hele Danmark

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-chef i Sydjylland

    Are you ready to drive transformation and innovation in a leading multinational organization? Our client, a prominent player in the renewable energy sector, is on an exciting growth journey and see..
    • IT-chef
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1