Application Manager til Lægemiddelstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kan du koordinere mellem forretning og IT-leverandører? Sikre fremdrift på igangværende opgaver? Så er det måske dig Lægemiddelstyrelsen har brug for.

Om os

IT & Digital Transformation (ITD) udgør den digitale motor i Lægemiddelstyrelsen, og har ansvaret for at udvikle og styre forretningssystemerne, herunder styre porteføljen af IT-projekter og effektivisere interne arbejdsprocesser, og har ansvaret for den teknologiske udvikling m.v. Enheden består af en enhedschef, som er styrelsens IT-chef, og 24 akademiske medarbejdere fordelt i to sektioner.

Du vil indgå i Sektion for Projekter & Driftsstyring (PRD), som har ansvaret for at udvikle og styre forretningssystemer og IT-projektporteføljen, derudover er sektionen det styrende kontaktpunkt for IT-leverandører, herunder vores eksterne driftsleverandør.

Den anden sektion, Digital Transformation (DTX), har fokus på digital transformation, enterprise-arkitektur og sikkerhed.

Din hverdag hos os

Som Application Manager vil en vigtig del af din opgave blive at være med til at etablere rammerne for funktionen i form af processer, organisering, governance med mere. Du vil i høj grad skulle samarbejde med resten af sektionen, herunder den anden Application Manager, forretningen og vores projektledere.

Application Management funktionen har i høj grad en koordinerende rolle med ansvaret for vedligehold og videreudvikling af applikationsporteføljen for at sikre at applikationerne opfylder forretningsbehovet og Lægemiddelstyrelsens IT-strategi. Det sker i tæt samarbejde med de respektive forretningsområder, projektledere, arkitektur-, sikkerhed- og kvalitetsfunktionerne i IT & Digital Transformation samt med vores eksterne leverandører af drift, vedligehold, softwareudvikling og support. Vi arbejder løbende på at effektivisere den samlede IT-leveranceorganisation og arbejder efter agile metoder.

Dine primære arbejdsopgaver

Du får ansvaret for at sikre stabile og vedligeholdte platforme med tilhørende forretningskomponenter, der understøtter Lægemiddelstyrelsens virke. Du får en overordnet og tværgående rolle, der har overblik over alle aktiviteter relateret til platformene og deres forretningskomponenter. Sammen med arkitekterne, sikkerhed samt forretningen vil det blive din opgave at sikre sammenhæng i de forretningskomponenter, der er implementeret på platformene, samt mellem projekter og opgaver relateret hertil.

Du vil i mindre omfang og efter behov indgå i den daglig drift bl.a. i forhold til leverandørstyring og opfølgning samt andre af sektionens opgaver.

Dine opgaver vil være, at

  • styre, koordinere og prioritere aktiviteter relateret til applikationsporteføljen, herunder at fastlægge indhold i sprints og releases
  • have overblik over opgaver og projekter relateret til platformen
  • bidrage til analyse, projektoplæg og kravspecifikationer
  • deltage i projekter der involverer ændringer relateret til platformen, evt. selv i rollen som projektleder,
  • være opgaveansvarlig for de aktiviteter, hvis kompleksitet og omfang ikke kræver en projektleder
  • facilitere og koordinere afklaringer af ændringer fra behov til løsningsdesign
  • koordinere med leverandører ved ændringer til platformen, f.eks. ifm. design, konsekvensvurdering, estimat eller implementering af konkrete ændringer til platformen
  • samarbejde med leverandører og forretningsenhederne ved support af platformen ved anvendelse af ITIL-processer
  • sikre fremdrift på opgaver ift. tid og økonomi
  • kvalitetssikre dokumentation, som er udarbejdet både på dansk og engelsk.

Din erfaring, uddannelse og personlige kvalifikationer

Det er en fordel, hvis du har teknisk indsigt og kan kommunikere med tekniske profiler. Derudover forestiller vi os, at du:

  • motiveres af at yde god service og levere de aftalte resultater til tiden
  • hurtigt formår at komme ind til kernen af et problem og finde løsningen – både selvstændigt og i samarbejde med andre
  • har stærke kommunikations- og dokumentationsevner på skrift og i tale på dansk
  • er kvalitetsbevidst, pligtopfyldende, vedholdende og proaktiv
  • er selvstændig og struktureret
  • har erfaring med projektledelse
  • har erfaring fra et lignende job med en agil tilgang til application management
  • har relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Vi tilbyder

En hverdag med ansvar og et spændende samarbejde på tværs af huset og med resten af koncernen på alle niveauer. Du får en udadvendt og vigtig rolle på en arbejdsplads i rivende udvikling med dygtige kollegaer og god plads til at udvikle personlige og faglige kompetencer.

En hverdag fyldt med humor, godt kollegialt samarbejde og fyldestgørende arbejde. Vi er som organisation ambitiøse, hvad angår vores vigtigste aktiv, nemlig vores medarbejdere! Vi vil være en fantastisk arbejdsplads.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker enten i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation, eller efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten), og den til enhver tidgældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicinalvirksomhed, har du dog en vis periode til at afvikle disse aktier.

Kontakt os gerne

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Sune Maaholm på 4123 5901 eller Mille Scherling på 2370 2980.

Du kan læse mere om Lægemiddelstyrelsen på www.lmst.dk.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9-10.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen - uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København S
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • It-chef i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig en rolle, hvor dine ideer og metoder bidrager til løsningen af et it-projekt med høj samfundsrelevans? Og vil du med støtte fra dygtige projektdeltagere koordinere og projektstyr..
    • IT-chef
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • It-chef i København

    Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    Copenhagen, DenmarkAbout The JobGroup Internal Audit (GIA) in Saxo is responsible for carrying out risk-based operational audits across the organisation and its subsidiaries. Reporting dire..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    Vil du være med til at have ansvaret for IT-driften og IT-sikkerheden for omkring 1.500 brugere i vores tre ejendomsmæglerkæder, og kunne du tænke dig en udviklende, spændende samt drift- og udvikl..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København S over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1