IT - og digitaliseringsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

IT – og digitaliseringsansvarlig

For vores kunde Barfoed Group i Odense, søger Birn+Partners en generalist inden for IT området, der kan sikre den daglige drift og samtidig vil være en del af virksomhedens digitaliseringsrejse.

Du og jobbet

Hos Barfoed Group tilbydes du et alsidigt og udfordrende job med gode kolleger, i en succesfuld virksomhed i forrygende vækst. Der er højt til loftet og et godt sammenhold med en uformel og varm omgangstone.

Som IT – og digitaliseringsansvarlig bliver du alles ”go to” partner i virksomheden, samt en værdifuld sparringspartner for de forskellige områdeansvarlige i organisationen, med base på hovedkontoret i Odense C.

Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med fokus på samarbejde på tværs og du får en bred kontaktflade ud i organisationen, fra håndværkerne på pladserne til koncernledelsen, hvor din rolle bliver betydelig, samt et stærkt bindeled i forhold til drift og optimering af virksomhedens IT – og digitaliseringsområder.

Barfoed Group besidder en portefølje af 4.500 lejemål fordelt på 250 ejendomme, hvor de ca. 90 medarbejdere er fordelt på 30 funktionærer og 60 håndværkere, der udvikler, opfører, udlejer og administrerer ejendomsporteføljen. Medarbejderne i virksomhedens forskellige afdelinger benytter flere forskellige IT systemer i dagligdagen, hvoraf nogle systemer og arbejdsgange evt. kan optimeres og administreres anderledes, måske ”in house” eller måske gøres anderledes….

Mange af dine grundlæggende opgaver kommer til at udforme sig efter følgende områder….

  • Du bliver generel support og kontaktperson for medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere som f.eks. JDM, TDC
  • Du får ansvaret for administration af alle opsætninger inden for IT, såsom software i alle afdelinger, nøglesystemer til ejendomme, tegneprogrammer og licensstyring, alarm – og overvågningssystemer o.lign.
  • Indkøb og opsætning af ny hardware i hele virksomheden
  • Du bliver en del af vurderingen af eksisterende og i søgningen af nye mulige samarbejdspartnere, herunder også kontraktforhandlingerne
  • Du får ansvaret for videreførelsen af virksomhedens GDPR håndtering
  • Generel IT sikkerhed i samarbejde med eksterne partnere

Dine faglige kvalifikationer

Din faglige baggrund kan være mangeartet, men som stillingens indhold beskriver, vil du blive en værdifuld IT partner i virksomheden, hvorved det er vigtigt at du kommer fra en baggrund, hvor du har berørt mange af de nævnte områder, samt ved hvordan ”systemverdenen” fungerer og kan sætte dig ind i virksomhedens IT – og digitaliseringsområde.

Dine personlige kompetencer

Som virksomhedens IT generalist er du struktureret og besidder evnen til at overskue et bredt område. Det er endvidere vigtigt at du er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker, hvor du besidder en naturlig evne til at hjælpe og samarbejde på de områder, hvor der er brug for din indsigt. Du er endvidere drevet af, at agere på egen hånd ved igangsætning af nye undersøgelser og projekter på IT området, hvor du samtidig synes om den integrerende rolle af de igangsatte løsninger, enten på egen hånd eller ved at inddrage de rigtige ressourcer i organisationen.

Barfoed Group P/S

Barfoed koncernen er en velrenommeret virksomhed, inden for ejendomsudvikling og drift. Udover en udpræget ordentlighed i koncernens tilgang til forretning, er styrkerne i virksomheden bl.a. kendetegnet ved en særdeles professionel og moderne ejendomsadministration, bestående af dygtige og engagerede medarbejdere.

Du kan læse mere om Barfoed Group på www.barfoedgroup.dk

Interesseret?

Du bedes registrere dig med dit CV ved at bruge linket nedenfor. Du behøver ikke at lave en ansøgning, vi ønsker blot, at du uploader dit CV. Vi indkalder løbende kandidater til interview.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Odense C
  • Torsdag den 26. august 2021

Lignende jobs

  • Test Manager

    Do you see yourself leading tests in large-scale SAP projects, working alongside our skilled Project Management team? Do you want to explore test automation opportunities with our clients ? Are you..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Test Manager

    Test Manager - Til succesfuld MedTech virksomhed i vækstEr du klar til at præge fremtiden indenfor softwaretestning i en international og dynamisk virksomhed? Sectra, en virksomhed i vækst, .
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • IT Manager

    IT ManagerAnsvar for udvikling og drift af alle forretningsapplikationer (ERP, PIM, BI, CMS, CRM, WMS etc.), indkøb af nye applikationer samt fastholdelse af en effektiv IT-infrastruktur, så ma..
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • Head of IT & Digital med blik for udvikling

    To forretningsben med en fælles passionHJHansen arbejder med to meget forskellige forretningsben – i Wine Group forhandler de vin og specialiteter fra hele verden til både private og B2B, og..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Odense C over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1