Formidlingsstærk ledelseskonsulent med kendskab til cyber- og informationssikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Brænder du for ledelsesrapportering og formidling, og har du en interesse inden for cyber- og informationssikkerhed? Vær med til at sikre, at Energinet står stærkt i en periode med stigende fokus på cyber- og informationssikkerhedsområdet. Hvis du har en positiv can do-attitude og kan demonstrere et højt fagligt niveau, så er jobbet som ledelseskonsulent i cyber- og informationssikkerhed lige noget for dig!I Energinet står fleksibilitet og arbejdsliv i balance højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at balance højt kunne afveksle bedst muligt mellem at arbejde hjemme eller være på vores kontor i Fredericia eller Ballerup.Central rolle i strategiske initiativer Du træder ind i området Cyber- og informationssikkerhed på et spændende tidspunkt, hvor vi er i gang med at optimere organisationen og understøtte forretningen. Afdelingen består af teams med specialister, der brænder for kvalitet, risikostyring, compliance og awareness om it-sikkerhed. Dine arbejdsopgaver omfatter:
  • Udforme kvartalsrapporter og årsrapporter for cyber- og informationssikkerhedsområdet.
  • Udforme afrapportering på fremdrift på strategiske cyber- og informationssikkerhedsinitiativer.
  • Involvere og hente input fra relevante interessenter forud for deadlines.
  • Kvaliteter vi søger i dig som kollega:
  • Du arbejder selvstændigt og proaktivt.
  • Du kan kommunikere til ledelse samt til kollegerne i ekspertfunktioner.
  • Du er i stand til at analysere og oversætte den information, der bliver afrapporteret fra specialister og sikre at modtagere af rapporterne forstår budskab.
  • Du har viden om cyber- og informationssikkerhed, der gør dig i stand til at gennemskue og dermed klart formidle de budskaber, der beskrives i rapportering.
  • Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 10. oktober 2023. Vi forventer at holde samtaler 20. oktober (1. samtale online) og 30. oktober (2. samtale i Ballerup eller Fredericia). Vi forestiller os, at du kan starte i jobbet 1. december. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakt CISO, Hanne Hansen på [email protected] eller +45 29 44 66 52.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Fredericia
    • Tirsdag den 10. oktober 2023

    Lignende jobs

    • IT System Engineer, IT Security

      [xxxxx] leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Vi er kendt ude i verden for vores høje kvalitet, teknisk avancere..
      • IT-sikkerhedsspecialist
      • Sønderborg
      Få mere info
    • Cyber Security Specialist - tag ansvar for sikkerh...

      Din rolle: Sikr vores digitale sikkerhedsfundamentVores Cybersecurity-team i konstant udvikling, og vi udvider kontinuerligt vores engagement med vores brugere vores brugere, kunder og kunders .
      • IT-sikkerhedsspecialist
      • Fredericia
      Få mere info
    • It-sikkerhedsspecialist i Hele Danmark

      Are you ready to be part of the largest integrated tele and energy company while driving the digital and green transition? Norlys is Denmark's largest energy and telecom group, owned by their coope..
      • IT-sikkerhedsspecialist
      • Hele Danmark
      Få mere info
    • Strategic Cyber Security Advisor - Copenhagen, Aar...

      Are you passionate about guiding organizations in improving their strategic security posture? Do you excel in advising on high-level cyber security policies, risk management, and ensuring comprehen..
      • IT-sikkerhedsspecialist
      • Kolding
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
    4. oktober 2024 1
    3. oktober 2024 1
    2. oktober 2024 1
    1. oktober 2024 1
    30. september 2024 1
    29. september 2024 1
    28. september 2024 1
    27. september 2024 1
    26. september 2024 1
    25. september 2024 1
    24. september 2024 1
    23. september 2024 1
    22. september 2024 1
    21. september 2024 1
    20. september 2024 1
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 3
    14. september 2024 3
    13. september 2024 3
    12. september 2024 3
    11. september 2024 3
    10. september 2024 3
    9. september 2024 3
    8. september 2024 2
    7. september 2024 2
    6. september 2024 2
    5. september 2024 2
    4. september 2024 2