Medarbejder med fokus på informationssikkerhed og mod på databeskyttelse søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til et spændende og selvstændigt job, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Har du erfaring med informationssikkerhed (ISO27001) og/eller GDPR, så har vi masser af spændende opgaver.

Lidt om alt det vi tilbyder
Område for Databeskyttelse og Særlige Projekter søger en fuldmægtig, eller en specialkonsulent, som kan medvirke til den fortsatte udvikling af styrelsens mange opgaver vedrørende informationssikkerhed.

Du bliver en del af Udlændingestyrelsens Team Databeskyttelse og Informationssikkerhed – et team med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Du bliver en væsentlig del af arbejdet med informationssikkerhed i styrelsen. Du skal derfor kunne forestå udvikling af de grundlæggende rammer for informationssikkerheden, som baseres på ISO2700X-standarder, samt forny og videreudvikle dem ift. trussels- og risikobillede. Sammen med resten af teamet vil du også koordinere implementering af nye sikkerhedsforanstaltninger i samarbejde med de ansvarlige forretningsområder i hele styrelsen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. andet omfatte at:

  • bistå de forretningsansvarlige ved udarbejdelse af risikovurderinger, konsekvensanalyser og handleplaner
  • bidrage til koncepter for at sikre systematisk opfølgning og rapportering på informationssikkerhedskrav og årshjulsaktiviteter
  • sparre med og rådgive forretningsansvarlige om informationssikkerhed i deres opgaveløsning, herunder i forbindelse med nye it-løsninger og omsætte kravene fra ISO2700X-standarderne til hverdagen
  • håndtere og følge op på sikkerhedshændelser og brud på persondatasikkerheden
  • koordinere sikkerhedsaktiviteter på tværs af styrelsen og formidle din viden på en let og forståelig måde til både fagfolk og lægmænd

Vi arbejder tæt sammen i teamet og med alle kontorer i styrelsen, departementet og en række interessenter som bl.a. udlændingemyndigheder, Statens Administration og Rigsrevisionen. Du vil således få en bred kontakt både internt i styrelsen og i hele koncernen.

Vores forventninger til dig
Din uddannelse er ikke afgørende. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med informationssikkerhed. Vi søger en person med et højt fagligt niveau og et stort engagement i arbejdsopgaverne.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er ansvarsfuld og har gennemslagskraft
  • er arbejdsom og god til at formidle komplekse problemstillinger på skrift til øverste ledelse
  • har betydelig erfaring med implementering af ISO2700X-standarder
  • kan formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • har gode sproglige egenskaber

Det er en fordel, hvis du:

  • er certificeret som CISM, CRISC eller lignende
  • har kendskab til IT-drift og IT-servicemanagement
  • har arbejdet med informationssikkerhed i staten og dermed har kendskab til det strategiske arbejde på dette område

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vi forventer at holde samtaler i uge 32. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har omkring 1400 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, samt fra den 1. august 2020 Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du mulighed for at blive en del af vores meget dygtige interne IT Services team som .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel for informationssikkerheden i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en studentermedhjælper.Om jobbet Du bliver en del af en engageret afdel..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København K over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0