Nationalbanken søger kollega til arbejdet med cybersikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet
Nationalbanken har fokus på en robust finansiel infrastruktur, som kan modstå komplekse cyberangreb. Siden januar 2019 har Nationalbanken i tæt samarbejde med den finansielle sektor gennemført test, hvor etiske hackere efterligner realistiske, komplekse cyberangreb mod de mest kritiske områder i en finansiel institution. Formålet er, at den enkelte deltager gennem konkrete test får øget indsigt i egne styrker og svagheder for bedre at kunne beskytte sig mod faktiske cyberangreb, hvilket er med til at øge cyberrobustheden i den finansielle sektor.

I praksis gennemføres der trusselsbaserede Red Team-test (Threat Intelligence Based Ethical Red-teaming) af live-systemer i TIBER-DK-programmet. Testforløbene guides og understøttes af TIBER-DK-cyberteamet i Nationalbanken. Teamet består af en daglig leder, en security test manager og to fageksperter, hvoraf den ene stilling som fagekspert er ledig.

Som fagekspert er du inde over alle testforløb, hvor du guider testdeltagerne. Du har særlig fokus på, at testdeltagerne identificerer de mest samfundskritiske funktioner i deres forretning, og at disse bliver indarbejdet bedst muligt i angrebsplanen og testen. Det kræver, at du kan overskue og analysere finansielle forretningsområder og deres sammenhæng med finansiel stabilitet, og at du kan facilitere, processtyre og formidle. Du uddrager også læring fra testforløbene for hele tiden at forbedre TIBER-DK og TIBER-EU-processen. Alt afhængigt af din profil vil stillingen også inkludere en række opgaver ved siden af testforløbene. Det kunne fx være at udarbejde og/eller holde oplæg om TIBER-DK, analysere andre TIBER-implementeringer mhp. læring, deltage i analyse af resultater på tværs af testforløb eller arrangere og facilitere vidensdelingsmøder med testdeltagerne.

Vi tilbyder
En spændende stilling som Cyber Resilience Expert, hvor du kan være med til at forme en stabil og sikker samfundskritisk infrastruktur og få indsigt i et af bankens kerneområder. Du får udfordrende arbejdsopgaver og gode muligheder for udvikling af procesmæssige, analytiske og formidlingsmæssige indsigter.

Jobbet indebærer en stor kontaktflade eksternt i den finansielle sektor og giver dig indsigt i den finansielle sektor, cyberangreb og hackernes metoder. Du vil få din daglige gang i Nationalbankens afdeling Finansiel Stabilitet, hvor du bliver en del af sektionen Infrastruktur og Cyber. Vores arbejdsmiljø er fleksibelt med fokus på sparring og samarbejde.

Din profil
Du er enten nyuddannet eller har et par års erfaring. Du har en videregående uddannelse, fx inden for it eller økonomi. Du har interesse for it- og cybersikkerhed, den finansielle sektor og finansielle forretningsområder. Du er kvalitetsbevidst og arbejder struktureret og metodisk både på egen hånd og i samarbejde med andre. Du trives med at arbejde procesorienteret, og du har gode formidlingsevner på både dansk og engelsk. Du kan lide at udarbejde og finpudse slides i PowerPoint.

Banken som arbejdsplads
Arbejdstiden deler vi mellem Langelinie Allé og mulighed for op til to ugentlige distance-arbejdsdage. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres en god balance mellem privat- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden. Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores færdigheder.

Vi tilbyder gode vilkår med pensionsordning, ferietillæg, sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, parkering og kantineordning. Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga eller synge i kor.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of TIBER-DK, Pernille Øls Andersen, på 5117 4863 eller [email protected] eller Head of Infrastructure and Cyber, Nathalie Pauline Tuxen, på [email protected]. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Dorte Kvisgaard på 3363 6511 eller [email protected].

Ansøgning
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil samt relevante eksamenspapirer. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 2. oktober 2022.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres der en personlighedstest. Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du mulighed for at blive en del af vores meget dygtige interne IT Services team som .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København K

    Job ID: 24405 We are looking for a Senior Information Security Specialist to join the Information Security function in [xxxxx] Asset Management. As a Senior Information Security Specialist yo..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København K
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København K over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0