Rekrutteringsfirma

[xxxxx] søger på vegne af gls en information security manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Ligger dine spidskompetencer inden for informationssikkerhed i en virksomhed? Bliver du drevet af, at din viden og dine analytiske evne gør en forskel? Bliver du motiveret af, at din vedholdenhed får de rette processer i spil, og du udvikler din viden? Hvis du gerne vil tage ansvar for informationssikkerheden i GLS, så skal du søge jobbet som Information Security Manager i Kolding.

Om jobbet


Du bliver den primære kontaktperson for den danske GLS-organisation, når det drejer sig om informationssikkerhed. Det er dig, der har og tager ansvaret for de relaterede problemstillinger, aktiviteter og forbedringer. Du vil referere til Director of IT i Kolding, og i din dagligdag vil sparring og samarbejde være med Information Security Managers fra GLS Group i andre GLS-lande. Som Information Security Manager får du ansvaret for risikostyring, og dine primære arbejdsopgaver bliver at gennemføre informationssikkerhedsaktiviteter såsom rapportering, overvågning, vedligehold og løbende forbedringer. Du skal sikre overholdelse af politikker og standarder på området og koordinere og gennemføre audits og test.

Derudover bliver dine arbejdsopgaver at:
- Styre processen omkring informationssikkerhedshændelser
- Sikre security by design
- Sikre, at data i overvågningssystemer opfylder de nyeste krav fra GLS Group
- Sikre opdateret dokumentation
- Gennemføre sikkerhedstræning
- Styre og koordinere IT-sikkerhedsprojekter

Din profil


Informationssikkerhed er både dit fag og din interesse, så det er helt naturligt for dig at holde dig opdateret på området. Du trives i en rolle, hvor du bruger din viden og dine evner til at holde informationssikkerheden i top. Du har den nødvendige struktur, analytiske sans og vedholdenhed til at gøre det nødvenlige – også selvom du skal igennem de samme processer om og om igen. Du har gode kommunikationsevner, både når du skal overbevise, samarbejde, instruere og formidle. Da du samarbejder med GLS Group og har mange opgaver i gang sideløbende, får du også brug for din evne til at prioritere dine opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

- En videregående uddannelse eller teknisk baggrund inden for informationssikkerhed
- Indgående kendskab og erfaring med området
- Viden om ISMS
- Viden om risikostyring
- Kendskab til standarder på området (ISO 27001, PCI DSS)
- Dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale. Der er en fordel, hvis du kan tysk

Om GLS


GLS er en succesrig international virksomhed i vækst, der leverer de fleste pakker til private modtagere i Danmark. Hos GLS arbejder man målrettet med vigtige nøglefaktorer som dialog, indflydelse og udvikling i et work-life balance miljø. Der er et stort fokus på læring og udvikling, hvor man får rig mulighed for at udvikle sine kompetencer gennem tildelt ansvar, sparring og uddannelse via GLS Academy.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det: Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Kolding

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Kolding over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1