SERVICEMINDED OG LØSNINGSORIENTERET IT-SUPPORTER TIL SERVICEDESK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Vil du være en del af et service-minded og kompetent team, der dagligt gør en forskel for vores studerende og medarbejdere? Motiveres du af mange forskellige it-support opgaver, og kan du bevare fokus, når tingene går stærkt? Så er du måske vores nye kollega i Servicedesk i UC SYD.

Om jobbet
Som it-supporter vil du være med til at sikre, at vores studerende og medarbejdere oplever en god og velfungerende it-understøttelse, og at it-tekniske problemer løses hurtigt og effektivt. Du vil således bidrage til, at den enkelte studerendes og medarbejders dagligdag med it på UC SYD forløber glat. Som en del af Servicedesk vil du have en bred kontaktflade og en varieret arbejdsdag, hvor du skal varetage en række forskelligartede it-support opgaver. Uanset typen af opgaven skal du:

  • Yde faglig it-support pr. telefon, chat, walk-in og fjernsupport
  • Modtage henvendelser fra brugere og oprette sager i vores registreringssystem Topdesk
  • Kommunikere klart og tydeligt med brugerne både mundtligt og skriftligt
  • Visitere og prioritere incidents og service requests
  • Sikre faglig vurdering og prioritering af sager, der skal visiteres videre til andre teams.

Din profil og baggrund
Du er uddannet it-supporter eller har en lignende baggrund samt praktisk erfaring. Derudover har du et solidt kendskab til support af Microsoft-produkter, herunder Windows og Office, samt kendskab til ticket-systemer. Du har et veludviklet servicegen og motiveres af kontakt med mange mennesker i løbet af en dag. Du bevarer roen og overblikket - også selvom dagen tager en anden drejning end først forventet. Herudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du kan kommunikere professionelt med vores brugere og formår at tilpasse dit sprog til modtageren og give dem en god serviceoplevelse.
  • Du kan bevare overblikket i pressede situationer og levere en god brugersupport.
  • Du kan lide at arbejde selvstændigt, men nyder at sparre med dine fagligt kompetente kolleger.
  • Du har en naturlig flair for it, og du er engageret og løsningsorienteret.
  • Du er positiv, fleksibel, stabil og udadvendt.

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Om afdelingen
Servicedesk er en del af Digital, som har 25 medarbejdere, hvoraf 14 udgør Servicedesk-teamet. Medarbejderne i Servicedesk sidder på alle vores campusser, og 7 sidder i Esbjerg. Du bliver en del af et team med godt humør og en uformel omgangstone, hvor høj aktivitet præger hverdagen og faglig sparring prioriteres.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2020 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) og cirkulære om organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste.

I stillingen får du desuden:

  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • En varieret dagligdag med tæt kontakt til studerende og medarbejdere
  • En åben og dynamisk arbejdsplads, der er kendetegnet ved høj faglighed og kvalitet samt en anerkendende, tillidsfuld og nærværende relation til studerende og kolleger.

Dit primære arbejdssted vil være på vores campus i Esbjerg, men der vil også være opgaver på vores andre campusser i Haderslev, Kolding og Aabenraa.

Information
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Souschef Ole Schmidt-Jørgensen på telefon 7266 2405 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er søndag den 14. august 2022 kl. 23:59. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 33.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Esbjerg Ø
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • It-supporter (studiejob) i Sydjylland

    Kickstart-AcademyI dette studiejob bliver du en del af et pre-graduate forløb, hvor du som studerende på sidste år af din kandidat indtræder i et Kickstart-Academy med ambition om fuldtidsansættels..
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gråsten

    Hos [xxxxx] vil vi være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og vores kunder har ingen binding. Vores produkter og services er yderst fle..
    • IT-supporter
    • Gråsten
    Få mere info
  • It-supporter i Vejle

    Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye ku..
    • IT-supporter
    • Vejle
    Få mere info
  • It-supporter i Sydjylland

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1