IT-supporter til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med IT på en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du kan realisere din lyst til faglig og personlig udvikling samt have kontakt til mange forskellige mennesker?

Så søger IT element på Marinestation Nyholm lige nu en ny kollega

Om os

Lokal IT ved Forsvarsministeriets Materiel- og på Marinestation Nyholm, er et af tre lokale IT elementer i København, som servicere Forsvarsministeriets IT brugere med en bred vifte af support opgaver. Elementerne er placeret henholdsvis ved Forsvarsministeriet på Holmens Kanal, Kastellet og Marinestationen på Nyholm. Samlet består vores team af 6 IT-supporter, 3 lærlinge og en leder.

Vores arbejdsdag er travl og præget af tillid, selvstændighed og fleksibilitet. Vi ligger stor vægt på, at det skal være et godt socialt arbejdsmiljø.

På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og udfordrende arbejde.

Om stillingen

Som IT-supporter kommer du til at varetage mange spændende og alsidige opgaver inden for drift, service og supportområdet. I jobbet indgår du i vores serviceteam, hvor du giver vores kunder 1. og 2. level support. Dine arbejdsopgaver vil variere fra enkelte telefonsupportopgaver til personlig kontakt til brugere, med vidt forskellige baggrunde. Derfor er det afgørende, at du befinder dig godt i et job med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan tilpasse dig efter brugerens behov og viden. Du vil også være med til at skabe fremtiden, for lokal-IT i Forsvarets koncern.

Dine daglige arbejdsopgaver vil består af blandet:
• klargøring, installation, vedligeholdelse og support af Microsoft Windows pc’er
• klargøring, konfiguration og support af smartphones
• opsætning og support af AV- og IT udstyr i undervisnings- og mødelokaler
• fejlfinding og support på hardware, herunder printere og trådløst netværk
• supportere brugerne, herunder opsætning og tilslutning af computerudstyr og opkobling til netværk

Der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling og du vil løbende få faglige udfordringer.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som IT-supporter, datatekniker, datamatiker, eller anden relevant IT uddannelse. Har du ikke en IT uddannelse, ser vi gerne, at du som minimum har to års erfaring med IT arbejde. Vi ser gerne at du har kendskab, eller erfaring med Microsoft produkter.
Det er desuden ønskeligt, at du har kendskab til ITIL, trådløst og kablet netværk.

Du er serviceminded, struktureret og du motiveres ved at yde 1. klasses support til kunderne. Du har høj selvdisciplin, er selvkørende, er udadvendt og imødekommende, og du tager initiativ samt ansvar for egne arbejdsopgaver.

du arbejder løsningsorienteret, og det er afgørende, at du er i stand til at håndtere flere forskellige opgaver løbende og bevare overblikket.

Du er engageret i dit arbejde, og ønsker at udvikle dig fagligt, ligesom du er indstillet på løbende selv at sætte dig ind i nye produkter og teknologier, når det er nødvendigt. Derudover at du aktivt deltager i vidensdeling med dine kollegaer.

Har du kendskab til Forsvaret, er dette en fordel, men ikke et krav.

Du skal kunne dansk og engelsk i skrift og tale, derudover at du hat kørekort til kategori B.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefsergent Jakob Buchwald Busk på tlf. 2712 3097.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på telefon 7281 9156. Har du spørgsmål til det militære stillingsopslag herunder løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm på telefon 7281 9696, eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 30. juni 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. juli 2022, eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har, som styrelse under Forsvarsministeriets område, det overordnede ansvar for Forsvarsministeriets materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København K
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Kongehuset søger en engageret og dygtig IT-ansvarlig med en bred vifte af IT-kompetencer og erfaring med styring af projekter. I Kongehuset varetager medarbejderne en bred vifte af opgaver i fo..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København K over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0