IT Supporter til vores danske lokationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 52542
Time Type:

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning?

Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

Velkommen i vores it-organisation
Her træder du ind i et team af 14 IT supportere og IT specialister– fordelt på 7 kolleger i Hedehusene, 3 kolleger i Horsens og 4 kolleger i Kolding - der dækker DSV Danmarks 2500 medarbejdere på ca. 25 lokationer. Internt i teamet samarbejder du med 7 kolleger, som primært laver daglig drift af IT og IT-infrastruktur. Vi har det sjovt sammen, men vi har også travlt - så vi hjælper hinanden for at nå vores opgaver.

Yd support på både IT og Infrastruktur
Dit arbejde omhandler daglige supportopgaver primært fra vores sagssystem fra din base i Hedehusene.
Der vil være meget onsite support af hardware såsom computere, wyses, printere, netværk og møderumsudstyr. Det forventes, at du har forståelse for sager, der omhandler AD, Exchange, Citrix, Microsoft Office, Windows, Print, filshare, DNS, telefoni og netværk. Der vil fra tid til anden udover de daglige supportopgaver komme projekter og rutine vedligeholdelsesopgaver, som du også tager del i. Om det er Hardware, Software, Mobil telefon eller møderumsudstyr, så du bliver den første vores brugere får fat, dermed ikke sagt du skal kunne løse alle problemer, men du skal kunne tage fat i de fornødne afdelinger for at få løst deres problemer.

I det øjeblik en kollega sætter sin PC til, så har du sørget for, at alt virker, som det skal. Således spiller du en vigtig rolle i, at forretningen kører optimalt it-mæssigt.

Allround it-viden
Vi leder efter dig, der er udadvendt, serviceminded og har gode kommunikationsevner. Samtidig er du diplomatisk, når du kommer med løsninger på opgaver til forretningen som overholder vores standarder og værner om IT-sikkerheden. Du har øje for detaljen, og så er du vedholdende i din opgaveløsning. Din kontaktflade vil spænde bredt fra brugerne i den danske forretning, til andre IT-kolleger i vores globale organisation samt til leverandører og kunder.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • Har en allround it-viden og minimum 3 års supporterfaring
  • Kan kommunikere flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Har kørekort til personbil


Vil du være vores IT Supporter?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Lars Michelsen på +45 31 22 66 37.
Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 75,000 employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.DSV.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Fri kontakt
    Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig. Om jobbet. Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et selskab, som er ved at transformere forretningen fra traditionelle tekniske installationer til at investere stort i også at tilbyde data- og digitaliseringsløsninger? Det b..
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • It-supporter i Brøndby

    IT-blæksprutte til Vestegnens Sprog- og KompetencecenterEr du en dygtig IT-supporter, der kan lide at arbejde selvstændigt og trives med at være en ”en-mandshær” i serviceringen af en masse pro..
    • IT-supporter
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1