Er du vores nye IT-supporterelev til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Hvidovre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hvidovre

Brænder du for at lære om IT-support, og kan du se fordele ved en IT-supporteruddannelse,
hvor du:
• Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.
• Bliver en del af en anderlederes og spændende arbejdsplads.
• Bliver en del af et superfedt IT-supportteam med højt humør og tæt samarbejde.

Om os

Vi hører under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse Program It-konsolidering og Transformation (i daglig tale kaldet PIT). PIT er et program hvor IT i Forsvaret samles under en organisation, med alle de fordele det giver. Vores hovedopgave er at hjælpe og støtte alle ansatte i Forsvaret med IT, på alle niveauer.

Du vil blive en del af et team, hvor vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling. Hos os har vi en høj grad af frihed. Derudover er vi en afdeling hvor smil, god humor og dygtige kollegaer præger vores dagligdag. Vi er klar til at tage imod dig.

Om stillingen

Vi kan tilbyde en spændende læreplads hos en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services. Du kommer til at veksle mellem undervisning på en erhvervsskole og din praktikdel hos os. Her vil du opnå de praktiske færdigheder og faglige kompetencer, der skal til for at blive IT-supporter.

Du kommer til at indgå i det lokale Servicedesk team, hvor vi yder daglig support, foretager fejlfinding og generelt fokuserer på at give vores kunder den bedste support, så de kan passe deres arbejde. Vi vil sørger for, at du bliver godt klædt på i oplæringen til dine kommende opgaver.

Om dig

Vores forventninger til dig som kommende elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og har gennemført Grundforløb 2, eller gør det inden for de næste 1-2 måneder, under Data- og kommunikationsuddannelsen med et tilfredsstillende resultat. Det er meget ønskeligt, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende, men er ikke et krav.

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed og yder kvalitet. Vi forventer, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:

• Ønsker at blive en dygtig og serviceminded supporter.
• Er nysgerrig og engageret af natur.
• Er villig til fortsat at lære og implementere ny viden, så du løbende udvikler dig.

Er du fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) ved den tekniske skole du har taget dit Grundforløb på og sende den med i ansøgningen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten. Lønnen udgør 13.443,74 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.225,84 kr. pr. måned. Lønnen er oplyst i april 2022 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen er du velkommen til at kontakte Lærlingekoordinator – IT Henning Worm på telefon 22 70 74 37.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mathias Fønskov, på telefon 72 81 91 21 eller mail [email protected].

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt en RKV, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 30. juni 2022. Samtaler afholdes løbende.
Forventet tiltrædelse den 1. august 2022 eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger
i Ballerup. Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk eller find os på IG: @fmi_dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i Kokkedal

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 2980 Kokkedal
    • IT-supporter
    • Kokkedal
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Are you passionate about digital technology and renewable energy and do you have knowledge of photovoltaic and electrical energy storage systems? Then we have a unique opportunity for you in Copenh..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et selskab, som er ved at transformere forretningen fra traditionelle tekniske installationer til at investere stort i også at tilbyde data- og digitaliseringsløsninger? Det b..
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3