Teknisk servicemedarbejder med høj teknisk forståelse - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Til vores serviceteam på Campus Kalundborg søger vi en ny kollega. Har du flair for teknik og har du tidligere arbejdet med tekniske systemer i forhold til fx bygningsdrift? Er du derudover frisk på at yde service af høj kvalitet til glæde for vores studerende, kursister og medarbejdere i dagligdagen? Så er denne stilling lige noget for dig.

På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om, at vores studerende skal være i centrum. Ved at vores serviceteams på campusserne har et højt serviceniveau, samt styr på teknikken og bygningsdriften, oplever de studerende, at der på deres campus er et godt studiemiljø med plads til faglighed og sociale fællesskaber.

Din profil
Du skal som teknisk servicemedarbejder bidrage til, at det bliver en god dag at komme på campus, fordi der er styr på tingene. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende profil:

Indblik i det digitale univers. Du har et stort kendskab til AV-udstyr, herunder iPads, mobiltelefoni og videomødeudstyr. Samtidig er du klar til at løse problemet, hvis der er noget teknisk, der driller. Du er vant til at arbejde med IT-systemer, gerne målrettet bygningsdrift, CTS mm.

Overblik i hverdagen. Det er vigtigt, at du i løsningen af dine arbejdsopgaver har det store overblik. Du formår i situationen at træffe de rigtige beslutninger og at omsætte dem til handling.

Ansvarsbevidst og struktureret. Du er en haj til at planlægge og følge op på dine arbejdsopgaver. Du når i mål med de opgaver, der ligger foran dig. Du er proaktiv og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning.

Du har gode samarbejdsevner. Du evner at arbejde sammen med mange forskellige mennesker på tværs af faggrupper. Du har lyst til en hverdag, der rummer det brede arbejdsmarked, hvor hver kollega har forskellig baggrund og livserfaring med i rygsækken.

Derudover forventer vi os, at du:
  • er frisk på at yde service af høj kvalitet.
  • har en god fysik, da arbejdet til tider kan være fysisk krævende.
  • er positiv og åben over for andres idéer og god til at skabe positive relationer.
  • er fleksibel, da der kan forekomme tilkald uden for normal arbejdstid.
  • taler og skriver dansk, samt behersker engelsk i tale.


Dine arbejdsopgaver
Som teknisk servicemedarbejder i Facility Service skal du sikre god kontakt og dialog med brugerne på Campus Kalundborg. Vi har en bred portefølje af opgaver, og hvis du har de rette kompetencer, vil ansvaret for en opgave helt naturligt blive uddelegeret til dig. En typisk arbejdsuge vil være præget af følgende opgaver:

Kvalitetskontrol er en vigtig del af hverdagen. Der skal være styr på teknikken og vores bygninger. Du skal derfor være med til at udføre kvalitetskontrol og service på IT- og AV-udstyr, samt på vores bygninger og tekniske anlæg. Arbejdet skal du følge op på, ved at udarbejde dokumentation og rapporter.

Support når opgaven kræver det. En kollega kan akut få brug for din hjælp til noget teknisk udstyr der driller, midt i en undervisningssituation. Du skal derfor være indstillet på at kunne træde til og prioritere i dine opgaver. Du skal også være indstillet på, at en del af dine opgaver er at klargøre og opstille inventar i lokaler, så de står klar til næste dags undervisning.

Projektarbejde på tværs af campus. Vores teams skal tilbyde de bedste muligheder, og de skal være ens for alle i organisationen. Derfor arbejder vi på tværs af alle campus. Det kan være opgaver om logistik og planlægning i forbindelse med studiestart, kurser, konferencer m.m.

Dine kolleger
Vi er organiseret i Facility Service, som består at ca. 100 medarbejdere fordelt på alle vores syv campusser. Facility Service tager sig af områderne omkring bygning, kantine, skemaplanlægning og udlånssamling. I serviceteamet i Kalundborg er vi en medarbejder og en serviceleder. Hos os er der en uformel omgangstone, og vi går op i, at alle er ansvarsbevidste, servicemindede og engagerede. Det gælder både i forhold til samarbejdet og opgaverne. Desuden lægger vi høj vægt på at dele ny teknisk viden, som kan komme os alle til gavn.

Sådan ansøger du:
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid og vi ser gerne, at du tiltræder snarest muligt og senest den 1. september 2021
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte serviceleder Jacob Hermansen på mail [email protected] eller på mobil nr. 72482321 mellem kl. 10.00 og 11.00 på hver-dage.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest 19. juli 2021.
  • Vi forventer at holde samtaler henholdsvis den 23. og 27. juli 2021.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Kalundborg
  • Mandag den 19. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1