Systemansvarlig for fremtidens digitale løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vil du være med til at videreudvikle og drifte fremtidens digitale løsninger i Gladsaxe Kommune? Så har vi et spændende job til dig!

Vi søger en struktureret og kommunikerende kollega til at varetage systemansvaret for en portefølje af fremtidens digitale løsninger i Gladsaxe Kommune. De første systemer i porteføljen er Microsoft Teams telefoniløsning og et nyudviklet system for skanning af drev og mail.

Vi lægger stor vægt på det gode samarbejde og i denne stilling vil du opleve, at have en stor berøringsflade med mange kollegaer i organisationen. Som systemansvarlig vil du indgå i et særlig tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen omkring drift, vedligeholdelse og videreudvikling. Du vil ofte skulle fungere som ’oversætter’ mellem teknikere, projektledere, brugere mm. og derfor leder vi efter en kollega der er god til at kommunikere, prioriterer sparring og videndeling i samarbejdet og som trives i et miljø, hvor man ikke er fastlåst i siloer, men bruger sine kompetencer på tværs i afdelingen og i organisationen.

Som systemansvarlig vil du primært have ansvar for at
  • Koordinere udviklings- og vedligeholdelsesopgaver i it-løsningen (fx opgraderinger, ændringsønsker, udviklingsopgaver, testhåndtering mm.)
  • Lede og koordinere opgaver med lokale superbrugere og være tovholder på tværs af organisationen
  • Lede opgaver ifm. leverandørstyring (fx eskalering og håndtering af fejl, forhandling af kontrakter og aftaler, være leverandørens primær kontaktperson, lede krisestyring ved nedbrud mm.)
  • Koordinere daglige arbejdsopgaver på tværs af teams i Digitaliseringsafdelingen
  • Indgå som projektleder i evt. styregruppe og/eller projektgrupper
  • Styre budget for it-løsningen, budgetestimater og godkendelse af faktura mm.
  • Koordinere uddannelsesindsatsen (fx kursustilbud, e-learning, vejledninger mm.)
  • Lede og koordinere opgaver i relation til GDPR og informationssikkerhed for it-løsningen (fx indgå i udarbejdelse af risikovurderinger, it-sikkerhedshændelser- og indberetninger, udarbejde procedurer og anden dokumentation)
  • Koordinere brugeradministration (fx kontrol af brugeradgange, opdatering af brugerrettigheder mm.)


Du vil blive systemansvarlig for Teams-telefoni og vores DLP-løsning (Data Loss Prevention), som de første systemer i din portefølje og fremadrettet vil flere systemer komme til.

Teams-telefoni er nyt i kommunen og er pt. implementeret på vores centrale enheder (rådhuset, jobcentret mm.). Efter sommerferien skal der ske en yderligere implementering på vores decentrale enheder (plejecentre, daginstitutioner mm.). Du vil indgå i et samarbejde med projektlederen for Teams-telefoni og løbende overtage systemansvaret for løsningen. Vores DLP-løsning er tilsvarende implementeret på flere område, såsom skanning af mails og drev. Men denne løsning skal videreudvikles til at dække yderligere behov i organisationen, og det vil du komme til at stå for.

Du skal søge stillingen, hvis du
  • Kender it- og digitaliseringsområdet og har nogle års erfaring fra en lignende rolle, gerne i en kommunal eller anden offentlig instans
  • Har en god it-forståelse og interesse for teknik og it-løsninger
  • Er god til at arbejde struktureret og selvstændigt
  • Trives godt med at lede og koordinere og har erfaring med projektledelse
  • Er opsøgende, nysgerrig og hurtig til at forstå en ny organisation
  • Er god til at kommunikere både på skrift og i tale
  • Er vedholdende og glad for at gå i detaljer


Du bliver ansat i Digitaliseringsafdelingen, som består af 26 medarbejdere som er organiseret i tre teams: IT-Hotline, Drift og Udvikling. Din stilling er placeret i Udviklingsteamet. Afdelingen har samlet ansvar for kommunens it-systemer og spænder vidt i kompetencer indenfor it-strategi og digitalisering, it-sikkerhed, it-arkitektur, projektledelse, it-support, it-drift mm.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi vil være på forkant med den digitale udvikling, og vi er nysgerrige på nye teknologier og understøtter Gladsaxe Kommunes digital transformation. Sammen med dine kollegaer i Digitaliseringsafdelingen skal du være med til at afdække og formidle mulighederne i nye og eksisterende teknologier, så fagområderne kan omsætte dem til værdi for kommunens kerneopgaver.

Vi sidder i åbent kontorlandskab, hvor sparring og videndeling er en stor del af hverdagen. Du bliver en del af et miljø med en uformel omgangstone, hvor vi respekterer og bruger hinandens styrker.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation, samt 37 timers arbejdsuge, betalt frokostpause, flextid og mulighed for hjemmearbejde, samt mange andre goder som en del af en moderne og sund kommune. Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på www.gladsaxe.dk/nyansat.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Thomas Lerche på telefon 61 66 23 46 eller teamleder Nadja Månsson på telefon 29 62 11 83.

Frist
Send gerne din ansøgning allerede i dag, men senest d. 3. september 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 36 og 37.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Søborg
  • Fredag den 03. september 2021

Lignende jobs

  • IT-supporter til [xxxxx]

    Vi søger kongerigets bedste IT-supporter Brænder du for at sætte dit fodaftryk og drive forandringer der understøtter forretningen. Og vil du arbejde i en organisation med 400 begejstrede kol..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info
  • Bliv IT-supporter hos Textilia Group A/S

    Er du en Danmarks bedste IT-supportere, eller vil du gerne være det? Så læs med her. Textilia søger en IT supporter, som er klar til at yde 1. klasses support til vores 2.500 brugere i Danmark og S..
    • IT-supporter
    • Smørum
    Få mere info
  • IT Service Desk Student

    Student Assistant for IT Service and Support Business Area: IT Location: Ballerup Country: Denmark Employment type: Student assistant Do you want to be part of a team of h..
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info
  • Serviceminded IT-supporter

    Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter.
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2