Metodestærk konsulent til implementering af it-systemer i staten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du kortlægge processer, arbejdsgange samt styringsopgaver? Kan du knytte dem til de administrative systemer, der understøtter disse? Og synes du, det er spændende at videreudvikle de koncepter og metoder vi anvender, når vi analyserer behov og implementerer systemer? Så er du lige præcis den implementeringskonsulent, vi leder efter.

I Økonomistyrelsen driver vi en række fællesstatslige administrative systemer for de statslige og selvejende institutioner. Som vores nye implementeringskonsulent forstår du værdien af fælles systemer. Du kan kombinere dette med den enkelte institutions behov og i dette krydsfelt hjælpe institutioner med at planlægge og gennemføre implementeringen.

Du kan implementere administrative systemer Som implementeringskonsulent står du klar, når der er nye institutioner, som skal have vores standardsystemer implementeret. Du skal kunne deltage i processen, hvad enten det drejer sig om institutioner der skal bygges op fra bunden med samtlige af vores systemer, eller om der er tale om ét system der skal implementeres i én eller mange institutioner. I dit møde med institutionerne er du imødekommende, dialogorienteret, samtidig med at du evner at fastholde ambitionerne om, at implementeringen skal understøtte en enkel og værdiskabende styring i staten.

  • Du behovsafdækker og implementerer: Du identificerer systembehov, gennemfører gap/fit analyser og kravspecificerer hvis nødvendigt. Du formidler vores best practices og styringsstrategier til kunderne og klæder den statslige institution på til at tage systemerne i brug gennem workshops, møder, tæt dialog og træning.
  • Du håndterer interessenter: Ud over dit tætte samarbejde med de statslige institutioner bringer du også Økonomistyrelsens fagkontorer på banen i rette tid i processen og koordinerer med Statens It og Statens Administration.
  • Du forbedrer systemerne: Du spiller en central rolle, som den der omsætter de statslige institutioners behov og ønsker til ny funktionalitet og ændrer systemopsætning i dialog med dine kollegaer i Økonomistyrelsens fagteams.
  • Du navigerer mellem it og forretning: Med udgangspunkt i viden om systemernes funktionalitet og sammenhæng er du i stand til at drøfte behov for tilpasning af systemopsætning, så det matcher den statslige institutions behov.
  • Som person er du: Struktureret, metodestærk og vedholdende. Du skal kunne evne at drive den fornødne forandringsledelse i de institutioner, der modtager vores fælles systemløsninger og professionalisere deres anvendelse af systemerne. Sluttelig skal du kunne formidle kundernes oplevelse og hverdagens problemer til samarbejdspartnere i Økonomistyrelsen, ligesom du skal kunne formidle vores styringsstrategier til kunderne.

Du interesserer dig for udvikling af koncepter og metoder I dit arbejde ser du hurtigt mønstre i opgaveløsningen og har let ved at konceptualisere denne viden. Du besidder et stærkt metodeapparat, og igennem dette evner du at formidle en metode og et koncept, som dine kollegaer og samarbejdspartnere har let ved at forstå og følge.

Om dig Vi forventer, at du har en videregående uddannelse og kendskab til administrative it-systemer. Måske har du allerede arbejdet som konsulent. Du er god til at se mønstre og sammenhænge og finder det let af formidle denne viden.

Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt, men vi sørger naturligvis for, at du får den fornødne sparring samt en grundig indføring i de fællesstatslige administrative systemer og vores implementeringskoncepter.

Du får en stor kontaktflade, indflydelse, viden og engagerede kollegaer Dine arbejdsopgaver betyder, at du får en stor kontaktflade internt i Økonomistyrelsen og i alle de statslige og selvejende institutioner, du skal hjælpe. Du får ikke kun berøring med store dele af staten, du får også stor viden om, hvordan staten er opbygget samt om administrations- og styringsopgaver i staten. Du får samtidig indflydelse på institutioners systemopbygning og rig mulighed for at bidrage til at sikre en enkel og værdiskabende styring i staten.

Endeligt får du 11 engagerede kollegaer i implementeringsteamet. Sammen med to andre teams er vi en del af kontoret BIA (BI, Implementering og Arkitektur). Vi er en god blanding af generalister og specialister. Vi har det sjovt og har en humoristisk og uhøjtidelig tone. Vi har travlt, arbejder ofte under stramme deadlines og har rigtig mange bolde i luften på samme tid.

Det med småt Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Har du spørgsmål til os? Så er du velkommen til at kontakte teamleder for implementeringsteamet, Peter Gordon Clausen på tlf.: 40 90 60 86 eller mail: [email protected].

Du kan også læse om Økonomistyrelsen på www.oes.dk.

Er stillingen lige dig? Så vil vi rigtig gerne modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen”. Vi skal modtage din ansøgning senest den 9. maj 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 20 og med opstart til august 2021.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København K
  • Onsdag den 05. maj 2021

Lignende jobs

  • IT Specialist

    Fra IT supporter til kommende IT-specialist Sidder du som IT supporter eller er nyudlært datatekniker, og drømmer om at specialisere dig så har vi jobbet til dig. Vil du være en del af et ded..
    • IT-supporter
    • København S
    Få mere info
  • Systemadministrator til Boligselskabernes Hus

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren Linux Operations Engineer

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • Linux Operations Engineer

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København K over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0