Få en god start på karrieren - Kirurgisk Sengeafsnit K1 på Bispebjerg Hospital søger kollegaer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Måske er du lige blevet færdiguddannet som sygeplejerske. Du kender alt til Orem og Henderson, men det med at lægge et PVK er du lidt usikker på. Det samme gælder sonder, KAD’er og dråbetællere. Og hvad gør man, når patienterne har en saturation på kun 92%. Du er i aftenvagt, og dine kolleger har travlt. Hvem kan du spørge?

VI kender følelsen af at være nyuddannet sygeplejerske eller bare ny i et speciale. På Kirurgisk Sengeafsnit K1 sørger vi derfor altid for, at vores nye kolleger får en grundig introduktion til faget, specialet og afdelingen. Vi sørger for, at du føler dig tryg og godt taget imod. Det skal være rart at gå på arbejde – både fagligt og socialt. Det ved vi på K1 – og det vil vi gerne vise dig!

Hvem er vi?

I Abdominalcenter K behandler og plejer vi sygdomme i mave-tarmkanalen og består af både kirurgiske og medicinske afsnit – herunder 3 sengeafsnit, flere ambulatorier, endoskopiafsnit, operationsafsnit, vores eget kirurgiske modtageafsnit, kræftsygeplejersker, dagkirurgi og ikke mindst en yderst aktiv forskningsenhed.

K1 er afsnittet for kirurgi i nedre mave-tarmkanal. Vi er et lille sengeafsnit, som har plads til 16 patienter (og kun 13 i weekenden), som f.eks. har akut divertikulitis, tyk – og endetarmskræft, stomioperationer og fjernelse af polypper i tarmen. Udover deres primære indlæggelsesårsag behandler vi også deres underliggende lidelser (hjertekarsygdomme, lungelidelser, diabetes), som ofte bliver behandlingskrævende efter en stor mave-tarmoperation.

Den gennemsnitlige indlæggelsestid på K1 er 5 dage, men kan variere fra kun 6 timers indlæggelse til flere uger. Du får altså erfaring med både de helt korte og de noget længerevarende patientkontakter. Du får også erfaring med komplekse forløb og akutte situationer. Vi har mange patienter med kræft, som vi har både tidligt i deres forløb og i den terminale fase. Samarbejdet med de pårørende er en essentiel del af sygeplejen på K1.

Der er gode muligheder for at blive fortrolig med forskellig instrumentel sygepleje – det er en fast bestanddel af en hverdag på et kirurgisk sengeafsnit. Sår – og stomipleje er også tilbagevendende temaer, som du får mulighed for at blive god til at håndtere.

Hvad tilbyder vi vores nyansatte kolleger?

På Kirurgisk Sengeafsnit K1 får du 22 sygeplejersker og 2 social – og sundhedsassistenter som dine nye kolleger. Vi spænder vidt både med erfaring og alder. Vi har også tradition for at have sygeplejestuderende ansat som timelønnede – og mange søger fastansættelse hos os, når de er færdige med studierne.

Vi har alle til fælles, at vi er sammen om at skabe et sundt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskelligheder, tid til læring og videreudvikling og en masse opbyggelige udfordringer.

Julie er afdelingssygeplejerske og har selv arbejdet mange år som sygeplejerske indenfor mave-tarmkirurgi. Hun leder afsnittet sammen med overlæge Tommie. Deres ledelse er både synlig, nærværende og helt i øjenhøjde. Julie ved, hvad det vil sige at være sygeplejerske, have vagter og balancere familie- og fritidsliv med arbejdet, passe akutte og komplekse patienter og vigtigheden i at kunne gå hjem til tiden – hver dag.

Hvem er du så?

  • Du er stolt af at være sygeplejerske og vil gerne gøre en vigtig forskel for patienterne
  • Du sætter en ære i at sikre god behandling og pleje til alle patienter
  • Du har en positiv tilgang til dit arbejde og gåpåmod ved svære udfordringer
  • Du ved, hvad holdånd er – og hvordan du bidrager til den
  • Du kan godt leve med en uforudsigelig arbejdsdag og et højt patientflow
  • Du er klar på at samarbejde med andre faggrupper ikke bare i afdelingen, men på hele hospitalet
  • Du må gerne være spritny sygeplejerske – og du må lige så gerne have erfaring enten fra samme eller andre specialer


Hvad kan du regne med som ansat på K1?

Stillingens timeantal aftaler du til jobsamtalen – vi er åbne for dine behov.

Der vil være blandede vagter – dag-aften-nat – med cirka 8-9 vagter pr. måned, og du skal arbejde hver 3. weekend i 8-timers vagter.

Dit introduktionsforløb vil være individuelt planlagt – sygeplejerske med klinisk specialfunktion Lærke vil tage sig godt af dig, når du starter.

Du vil i dit introduktionsforløb altid være i vagt med erfarne kolleger, som vil have ansvaret for afsnittet.

Til de 16 patienter, vi har plads til, er vi normeret til at være 5 i dagvagt, 4 i aftenvagt og 2 i nattevagt.

Vi arbejder med et kompetenceudviklingsprogram, som giver mulighed for at opnå løntillæg.

Vil du vide mere, før du søger?

Hvis du ikke kender til Bispebjerg Hospital – så se denne fine video (fra tiden før corona...): https://www.bispebjerghospital.dk/om-hospitalet/oplev/medier/Sider/Se-filmen-om-Det-Samarbejdende-Hospital.aspx

Hvis du gerne vil have et indblik i hverdagen på bl.a. K1, men også hele Abdominalcenter K, så følg os på Instagram, hvor vi hedder ”K på Bjerget” www.instagram.com/k_paa_bjerget

Du kan også ringe til afdelingssygeplejerske Julie Christiansen på telefon 2911 7589 eller sende en mail til hende: [email protected]

Søg stillingen via link i opslaget – ansøgningsfrist 5/5-21 kl.12

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 05. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4