Systemforvalter søges til arbejde med ESDH og forretningsudvikling i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en systemforvalter, der brænder for at få IT til at spille sammen med forretningen. Kan du bidrage til en god og effektiv systemforvaltning af vores ESDH-løsning samt varetage opgaver i forhold til bl.a. tilsyn, projektstyring og sagsbehandling? Så er du måske den rette kandidat!

Om jobbet Du vil blive ansat i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement. I departementet vil du være knyttet til vores IT-enhed. Hos os kan du se frem til en travl og sjov hverdag med mange forskellige typer af opgaver. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone og et godt samarbejde med resten af departementet og ministeriet.

Vi søger en profil, som kan betjene vores ESDH-løsning, herunder varetage opgaver inden for brugeradministration, undervisning af ansatte, fejlsøgninger, håndtering af versionsopgraderinger, kontrakthåndtering, aflevering af journaler til Rigsarkivet mv. Vores nuværende ESDH-løsning er F2.

Du vil også medvirke til IT-support og IT-projektstyring i departementet og ministeriet samt deltage i tilsynsopgaver. Desuden vil du – alt efter profil - kunne blive inddraget i informationssikkerhedsmæssige opgaver. Vi er et ministerium med flere IT-tunge myndigheder, som har store IT-porteføljer og projekter. Der er derfor rig mulighed for udvikling og spændende opgaver.

Om dig Du arbejder struktureret med dine opgaver, og som person er du serviceminded og løsningsorienteret. Det ligger dig naturligt at være proaktiv og nysgerrig i forhold til at optimere arbejdsgange med IT-løsninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til forvaltning af ESDH-løsninger.
Vi forestiller os, at du har uddannelse inden for IT eller administration. Du kan enten være nyuddannet eller med nogle års erhvervserfaring.
Vi lægger desuden vægt på, at du har:

  • En alsidig profil.
  • Erfaring med ESDH forvaltning.
  • Erfaring med test- og driftsmiljøer samt vedligeholdelse af IT-løsninger.
  • Erfaring med projektstyring og koordineringsopgaver.
  • Gode skriftlige kompetencer.
  • Gode samarbejdsevner.

Kendskab til klima-, energi- og forsyningsområdet vil være en fordel, men er ikke et krav. Derudover skal du være klar over, at der i perioder kan være en stor arbejdsbyrde.

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø med en bred interessekreds
  • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og strategiske muligheder
  • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode personlige udviklingsmuligheder
  • Dygtige og ligefremme kolleger med drive og gå-på-mod
  • God mulighed for at præge egne opgaver

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og udenfor koncernen.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold sker som udgangspunkt enten på fuldmægtigvilkår i henhold til AC-overenskomsten, eller på vilkår i henhold til PROSA overenskomsten, afhængig af uddannelse. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Jimmy van Brugge, ☏ 21 32 04 24 ✉ [email protected].

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format) snarest muligt, men senest så vi har det d. 5. august 2021. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2021 eller snarest muligt.
Vi indkalder løbende til samtaler. Den endelige afklaring på ansættelsen vil først ske efter ansøgningsfristens udløb.

Inden samtalen skal du være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om departementet I departementet er vi ca. 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø – både i og udenfor arbejdstiden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København K
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

  • IT Specialist

    Fra IT supporter til kommende IT-specialist Sidder du som IT supporter eller er nyudlært datatekniker, og drømmer om at specialisere dig så har vi jobbet til dig. Vil du være en del af et ded..
    • IT-supporter
    • København S
    Få mere info
  • Systemadministrator til Boligselskabernes Hus

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren Linux Operations Engineer

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • Linux Operations Engineer

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København K over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0