Rådgivning og support af nyt studieadministrativt it-system

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en dygtig supporter, og har du indsigt i studieadministration og studieadministrative forretningsprocesser på de videregående uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at bistå uddannelsesinstitutionerne med rådgivning og brugersupport efter ibrugtagning af et nyt studieadministrativt system – esas, så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Du bliver en del af kontoret for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer, der bl.a. har ansvaret for udvikling, vedligeholdelse, levering og teknisk drift af specialudviklede fagsystemer til studieadministration på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Vi er i øjeblikket ved at udrulle vi et nyt studieadministrativt system - esas – ud til professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og leverandøren.

Du bliver en del af det team, der har til opgave at bistå institutionerne i den daglige drift af esas, herunder at levere brugersupport og vejledning til brugerne samt bidrage til den løbende videreudvikling af systemet. Jobbet er bredt, og du vil ofte være i kontakt med både de nærmeste kolleger, brugerne og leverandøren.

esas teamet består af godt 10 medarbejdere og er en del af et stort kontor med ca. 40 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.
Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Indgå i et team, der håndterer brugersupporten for esas. Fra sagsmodtagelse, prioritering og kvalificering frem til løsning og tilbagemelding til brugeren.
  • Indgå i dialog med leverandøren om løsning af fejlsager
  • Rådgive institutionerne mundtligt og skriftligt om anvendelsen af esas
  • Bidrage til vejledningsmateriale, der gør institutionerne mere selvhjulpne
  • Deltage i arbejdsgrupper på diverse projekter til vedligeholdelse og videreudvikling af esas.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant uddannelse gerne kombineret med erfaring fra uddannelsessektoren. Du har erfaring med support af større it-løsninger, gerne inden for uddannelsessektoren.
Vi lægger særlig vægt på, at du:

  • har erfaring fra en tilsvarende stilling, herunder erfaring med anvendelse af et support-sagsstyringssystem. Vi anvender Jira.
  • har kendskab til studieadministrative arbejdsprocesser og eventuelt kender esas-løsningen
  • arbejder systematisk og struktureret og har et godt overblik – også når der er mange bolde i luften
  • både arbejde selvstændigt og tage ansvar og aktivt bidrager til samarbejde og trivsel
  • evner at kommunikere på en måde, der er tilpasset modtageren
  • er velformuleret både mundligt og skriftligt
  • er team-spiller og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Arbejds- og tjenestested blive være Haraldsgade 53, 2100 København Ø.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Flemming Bøge, tlf.: 7231 9550 eller mail: [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og dokumentation på uddannelse senest 17. september 2021 kl. 12.00.
Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 38 og 2. samtaler i uge 39.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København Ø
  • Fredag den 17. september 2021

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Kongehuset søger en engageret og dygtig IT-ansvarlig med en bred vifte af IT-kompetencer og erfaring med styring af projekter. I Kongehuset varetager medarbejderne en bred vifte af opgaver i fo..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3