Dygtige og engagerede systemadministratorer der brænder for applikationsdrift og Opensource

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at drive kritisk it-infrastruktur og mere end 60 kritiske fagsystemer, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark, så er et job i Styrelsen for It og Læring (STIL) måske noget for dig! Brænder du for at arbejde med forretningskritisk applikationsdrift, og har du også viden og lyst til at arbejde med Opensource i en kontekst af sikker og stabil drift – så bør vi ses om lidt!


I Styrelsen for It og Læring har vi ansvaret for udvikling og drift af Børne- og Undervisningsministeriets mange it-løsninger. Vi søger lige nu flere dedikerede medarbejdere, som kan indgå i vores it-driftsafdelinger i både Aarhus og København.

Dine opgaver

Som systemadministrator er du med til at holde 1.500 servere i luften, hvor den overvejende del er baseret på linux. Linux afvikles i en on-prem cloud baseret løsning på Openstack. Her afvikles også en containerplatform baseret på OKD. Vi har desuden systemer baseret på Windows, der afvikles i Vmware.

Ministeriets it systemer spænder teknologisk bredt. De ældste fagsystemer er overvejende baseret på proprietære teknologier, f.eks. Oracle Weblogic/databaser, mens de nyere overvejende er bygget med Opensouce komponenter, f.eks. JBoss/.net core og Postgres. De ældste fagsystemer omlægges løbende til Opensource. Databaserne afvikles af en DBA gruppe. Er du god til databaser, er der en ledig plads i gruppen, men det er ikke et krav. De fleste databaser er Postgres, men Mysql, MSSQL og Oracle er også at finde på hylderne.

For at understøtte styrelsens mange agile udviklingsteams, er der fokus på effektive og automatiserede DevOps processer. Til det bruger vi bl.a. Ansible og AWX-Tower. Monitorering og logning håndteres af Nagios- monitor og log.

Din profil

Vi søger dygtige tekniske profiler, eventuelt nyuddannede med en relevant it-uddannelse fx datalog, datatekniker, cand.it, ingeniør eller tilsvarende kompetencer opnået på anden vis.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til én eller flere af følgende teknologier:

  • Linux og tankegangen i opensource
  • Ansible
  • .NET core
  • JBoss
  • Nagios monitor og logserver
  • OpenStack
  • OKD/Kubernetes

Vi forventer naturligvis ikke, at du mestrer alt, men du skal have en faglig interesse og nysgerrighed for de teknologier som ministeriets fagsystemer er bygget på, og du skal have lyst til at udvide din horisont i nye teknologiske retninger og dermed bidrage til den fortsatte udvikling af kontorets opgaver.

Derudover vil du passe godt ind hos os, hvis du;

  • ligesom os har fagligheden i orden og er en passioneret holdspiller
  • har lyst til at arbejde med forskellige teknologier, da ingen af os kun varetager ét system eller én opgave
  • er nysgerrig på opgaverne og teknologierne, dvs. har lyst til at udforske, hvad teknologierne kan, da dette er en forudsætning for at kunne løfte de faglige udfordringer
  • arbejder struktureret og kan lide at skabe resultater sammen med andre.

Derudover er det vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaveløsningen, så servicevinduer og beredskab - også uden for normal arbejdstid - kan dækkes.

Om os
Vi er et ambitiøst it-driftskontor med fokus på driftsstabilitet, teknologivalg/muligheder, sikkerhed og processer. I kontoret drifter vi en større portefølje af it-løsninger, der tilsammen understøtter samfundskritiske processer som fx optagelse.dk, Unilogin, Uddannelsesguiden mv. Vores løsninger udvikles og vedligeholdes i vores 25 agile teams som vi samarbejder tæt med.

Vi har et alsidigt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Du vil få nogle af landets dygtigste kolleger med høj faglighed, og vi arbejder målrettet på at fastholde og videreudvikle vores kompetencer. Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der er høj trivsel og arbejdsglæde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på konsulentniveau.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. december 2021. Angiv venligst om du søger en stilling i Højbjerg eller København.

Arbejdsstedet er enten Lyseng Alle 1, 8270 Højbjerg eller Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mai-Britt Brun Schor telefon 4172 7290 eller e-mail [email protected]. Ved mere tekniske spørgsmål kan chefkonsulent Jan Birk kontaktes på telefon 41741615 eller e-mail [email protected].

Du kan også læse mere om Styrelsen for It og Læring på vores hjemmeside stil.dk eller Børne- og Undervisningsministeriet på uvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest den 13. september 2021 i vores rekrutteringssystem via linket.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 38 og 39. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring
Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

STIL beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København V
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

  • Ny IT-supporterelev søges hos Dansk Industri i Ind...

    Fri kontakt
    Brænder du for at uddanne dig til IT-supporter og ser du fordelene ved en IT-supporteruddannelse? Så kan DI blive din praktikplads i dit uddannelsesforløb, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.Bliver en del af spændende arbejdsplads.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Linux Operations Engineer

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • Systemadministrator til moderne infrastrukturplatf...

    Vil du være med, når vi udvikler og videreudvikler vores datacenter og infrastruktur på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med .
    • IT-supporter
    • København N
    Få mere info
  • Junior IT Supporter

    Junior IT SupporterDo you have a keen interest in IT and strive to provide exceptional service? Do you want to help ensure that our employees get the best IT support so they can focus on delive..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København V over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0