Rekrutteringsfirma

Technical Support Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

– maskinteknisk stærk formidler til global servicefunktion?


Brænder du for god teknisk rådgivning med fokus på at være løsnings- og serviceorienteret? Er du udstyret med gode formidlingsevner og begår dig godt i en yderst selvstændig funktion med berørings- og kontaktflade ude i verden? Og besidder du samtidigt stor maskintekniskforståelse, så er du muligvis den Technical Support Specialist, vi søger Danapak Flexibles A/S.

Danapak Flexibles A/S er en betydende aktør på det globale marked inden for fleksible emballager til bl.a. pharma og fødevareindustrien. Som innovativ leverandør af emballager af høj kvalitet har man samtidigt stor fokus på effektive metoder til udvikling af ny emballage, samt er involveret i flere forskellige langsigtede produktudviklingsprojekter vedrørende fremtidens generation af emballageteknologi.

Jobbet:


Du skal som del af PTC, (Product Technology Center & Quality), og med reference til PTC Manager, fungerer som dén selvstændig serviceprofil, der rejser rundt i verden og rådgiver omkring maskintekniske forhold i og omkring de emballage-løsninger som Danapak Flexibles A/S leverer kunden. Du vil tilsvarende skulle varetage maskin- og produktionsteknisk problemløsning hos kunden, herunder også i forhold til reklamationsbehandling. Samtidigt vil du være teknisk support for salgsafdelingen undervejs i diverse salgs- og udviklingsprojekter. Din kontaktflade vil omhandle primært internationale kunder rundt omkring i verden, såvel som danske og udenlandske kolleger.

Dine væsentligste opgaver:


  • Vejledning og rådgivning samt problemløsning i forhold til maskin- og produktionstekniske hos kunder
  • Formidling og koordinering opgaveløsninger internt i organisationen, f.eks. i forbindelse med reklamationsbehandling
  • Bistå salgsafdelingen i de enkelte salgsprojekter, herunder bl.a. i forbindelse med testkørsler
  • Supportere internt i organisationen omkring udvikling af ny teknologi på emballageområdet

Du vil skulle have kontakt på mange niveauer i en organisation, og dertil have berøring og dialog med forskelligartede kulturer rundt omkring i verden. Din planlægning af din tid og indsats foretager du meget selvstændigt. Internt i PTC regi, vil du skulle fungere som backup i ad hoc opgaver, herunder vedligehold af udstyr og kontakt til maskinleverandører. Endvidere vil du skulle deltage i tværfaglige møder (internt/eksternt) med teknisk input samt eventuelt bistå ved interne audits.

Med tiden vil du opbygge en produktteknisk viden, som gør at du ligeledes vil kunne rådgive og servicere på dette område.

Vi forventer af dig, at du:


  • Har en solid maskinteknisk forståelse, og er uddannet som maskiningeniør, maskinmester, automatik- eller maskintekniker. Alternativt har du anden relevant teknisk baggrund
  • Har erfaring med teknisk rådgivning og problemløsning samt kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • Ansvarsbevidst, fleksibel, team-orienteret og kort begå dig med korte tidsfrister
  • Du stortrives med en stor og alsidig kontaktflade rundt omkring i verden
  • Stærk sprogligt og kan på dagligt niveau begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk er en fordel
  • Er en profil der kan ” stå på egne ben” og har veludviklede kommunikative evner, der kommer i spil internt som eksternt

Du er i stand til og trives med et stort antal rejsedage (80-120 dage og ofte ture af 1-2 dages varighed). Dit servicegen er veludviklet, og du finder det helt naturligt at være det tekniske ansigt udadtil, samtidigt med at du også kan tænke kommercielt og via bl.a. dine empatiske evner kan skabe tillid og en konstruktiv løs-ningsorienteret dialog. Du har bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til Danapak Flexibles domicil i Slagelse, hvor du befinder dig, når du ikke rejser rundt i verden. Dermed foretrækkes at du f.eks. har bopæl på Sjælland, Fyn eller i det sydlige Sverige.

Vi tilbyder:


  • En udfordrende og selvstændig stilling i en virksomhed med travlhed og højt aktivitetsniveau
  • Engagerede og fagligt kompetente kolleger
  • Internationalt miljø med en uhøjtidelig omgangstone i hverdagen
  • En alsidig funktion med stor berørings- og kontaktflade
  • En innovativ og ambitiøs international virksomhed i vækst med kvalitet i højsæde
  • En lønpakke som forhandles individuelt

Danapak Flexibles er en veletableret virksomhed med mere end 65 års virke som leverandør af fleksible emballager til flere brancher, og med stor fokus på innovation, kvalitet, kunden og handling. Som en del PTC bliver du en del af en afdeling hvor arbejdet også omfatter anvendelse af ny teknologi og produktudvikling

Tiltrædelse: Snarest muligt

Se mere på www.danapakflex.com eller/og ring til Peder Vester Henriksen – AMBIZZION ApS, + 45 53296929

Om Danapak Flexibles A/S


Gode produkter fortjener gode emballager. Det er Danapak Flexibles garant for som veletableret virksomhed med 65 års virke som udvikler og leverandør af fleksible emballager med høj kompleksitetsgrad til primært pharma- og fødevareindustrien, med tilhørende høje krav til masterdata og dokumenterede processer. Virksomheden har i dag ca. 200 medarbejdere og står med en stærk kundeportefølje med stor fokus på store, internationale mærker samt stærk og attraktiv portefølje af nicheprodukter. Danapak Flexibles er en af de største og mest komplekse enhed i den østrigsk ejede emballage-gruppe Schur Flexibles Group, der har en samlet omsætning på ca. € 590 mio. og ca. 2200 ansatte fordelt på 23 fabrikker i Europa.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Slagelse

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0