GIS-koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Vil du være med til at sætte fokus på og udvikle vores GIS gennem samarbejde med fagpersoner, hvor du skal forstå sagsbehandlerens behov, men også udfordre vores tankesæt? Så har vi en spændende stilling til dig i Struer Kommune!

Vores GIS-medarbejder har valgt at søge andre veje, og vi søger derfor en kollega, der har lyst til at videreudvikle kommunens GIS-område samt vedligeholde og optimere driften af kommunens GIS-platform.
Som GIS-ansvarlig bliver du en nøgleperson – ikke bare i centeret men for hele kommunen. Opgaverne omfatter både konkrete projekter, hvor du blandt andet skal bidrage til kortopsætninger, integration og dataanalyse og mere åbne opgaver som servicering af medarbejderne indenfor GIS-området.

Vi bruger KortInfo som vores primære platform, og enkelte kollegaer anvender MapInfo.

Vi vil være TÆT PÅ. På baggrund af kommunens geografiske og demografiske størrelse er vi tæt på mennesker, teknologi og natur. Vi udnytter, at der ikke er langt fra idé til handling. Dette vil også afspejle sig i din hverdag, hvor du vil have en stor samarbejdsflade til kollegaer, som har brug for support til sagsbehandling og projekter. Opgaverne kan være planlagte, opstå med en kort deadline eller bestå i et akut behov for hjælp hos kollegaer med GIS-udfordringer.

TÆT PÅ betyder også synlighed. GIS skal være en del af hele vores organisation. Derfor er der en forventning til, at du formår at være synlig, serviceminded og har gode kommunikative evner, så du kan indgå i dialog med kollegaer i hele administrationen om deres behov og samtidig udfordre os på, hvordan de digitale samt teknologiske GIS løsninger kan forbedre den daglige drift og udvikling i kommunen.

For at vi kan skabe udvikling af GIS, er det vigtigt, at driften er sikker. Som GIS-koordinator er du ansvarlig for drift og vedligehold af GIS-platforme. Du skal holde de data, som udstilles på vores platforme, opdaterede i forhold til kvalitet og aktualitet, men du har også en vigtig rolle i, at vi udnytter det store potentiale for digitalisering og effektiviserer i centerets opgaveløsning gennem GIS.

Klimadagsordenen fylder rigtig meget, og Klimadata er derfor en vigtig del af opgaveporteføljen. Da vi er fagligt ambitiøse, prioriterer vi tid til at deltage i netværksmøder, konferencer mm., som er relevante for vores aktuelle opgaver og det erfaringsniveau, som vi hver især kommer med.

Dine arbejdsopgaver:

  • Drift, opsætning og udvikling af kommunens GIS-platform
  • At sikre implementering af QGIS og overgang fra MapInfo til QGIS.
  • Opsætning af kort og geodata til kommunens hjemmeside
  • GIS-support til sagsbehandlerne i deres opgaveløsning
  • Opdatering af data i GeoDK
  • Udarbejdelse af GIS-strategi for kommunen

Vi forestiller os, at du

  • har en relevant uddannelse, eller at du på anden vis har tilegnet dig tilsvarende kvalifikationer
  • har erfaring med anvendelse af MapInfo, KortInfo og Q-GIS
  • har erfaring med SQL og databaser på superbruger-niveau
  • er teknisk velfunderet og har lyst til at lære at anvende nye værktøjer og ny viden
  • ikke er bange for store dataopgaver
  • er en god analytiker, systematisk og god til at kommunikere og følge op
  • kan bidrage til et godt kollegialt og humørfyldt fællesskab
  • er klar til at springe til, hvis der er behov for at håndtere nye opgaver, som ikke ligger indenfor egne kernekompetencer

Vi tilbyder

  • ansættelse i en spændende organisation i udvikling, hvor faglighed og service prioriteres højt
  • spændende, faglige udfordringer og et højt aktivitetsniveau
  • en arbejdsplads med en uformel tone, respekt for hinanden, plads til humor og et godt fællesskab
  • samarbejde på tværs af faggrupper samt rum og vilje til at dele viden og helhedstænkning
  • fleksibilitet i arbejde og tid
  • et spændende og varieret job med mulighed for mange forskelligartede GIS-opgaver

Derfor skal du vælge os

Her får du muligheden for sætte dine kompetencer i spil i en bred vifte af opgaver. Du kommer til at indgå i et fagligt og uformelt fællesskab i en lille organisation, hvor vi kere os om hinanden. Du skal have lyst til at være del af en organisation, hvor der er hastighed i opgaverne, og hvor det er nødvendigt, at der er et tæt samarbejde mellem kollegaerne for at sikre fremdrift i opgaverne.

Sammen skaber vi rammerne for et godt arbejdsmiljø med fokus på den enkelte og fællesskabet. Det betyder blandt andet, at vi giver mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde. Vi vægter også en arbejdsplads, hvor vi er nærværende og opmærksomme på hinanden. Vi har en uformel omgangstone med godt humør og respekt for hinanden.

Vores GIS-koordinator sidder i Planafdelingen, hvor du får 19 kollegaer. Funktionen som GIS-koordinator samarbejder med hele Center for Plan og Miljø, som udover Planafdelingen også består af Miljøafdelingen.

Dagligdagen er præget af et godt aktivitetsniveau; opgaverne er udfordrende, og kollegerne er engagerede. Vi har frihed under ansvar, plads til forskellighed og en åbenhed for bidrag med nye initiativer og tiltag.

Hvis du kan se dig selv i vores center, hvor du selvstændigt har ansvaret for GIS-opgaverne, så send os din ansøgning.

Yderligere oplysning

Ansøgningsfrist den 27. november 2023 kl. 08.00.

Vi forventer at holde første samtale i uge 50 og anden samtale i uge 51.
Forud for den anden samtale runde vil du blive bedt om at udfylde en personlighedsprofil, som vil danne baggrund for vores dialog til samtalen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Josefine Søndergaard Gert på telefon +4596848450 eller biolog Elsebet Bondgaard på +4596848447. Det er ligeledes muligt at rekvirere relevant materiale.

Tiltrædelse den 1. februar 2024 eller efter aftale.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA. Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Struer
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Hele Danmark

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • IT-supporter
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Main Component Technician

    Do you have an interest and experience with advanced mechanical components? Are you dreaming of making a difference in the world and want a physical and exciting job in the world’s most sustainable..
    • IT-supporter
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Technician

    [xxxxx] Northern Europe A/S SBU NCE Service Unscheduled Service DK North I Service DK opererer vi i Danmark, Hvor vi er ansvarlige for salgsfunktionen, Projekt, installation og service af vindmø..
    • IT-supporter
    • Videbæk
    Få mere info
  • Technical Support Operator

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions, with a tight focus on safety and quality standards? Do you have a desire to work collaboratively with..
    • IT-supporter
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Struer over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0