Technical Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Technical Coordinator

Vil du arbejde i en spændende og alsidig supportfunktion, hvor du kobler din solide tekniske viden og praktiske erfaring sammen med dine gode administrative egenskaber? Og ønsker du personlig indflydelse på din arbejdsdag og gode udviklingsmuligheder i en virksomhed i vækst? Så er denne stilling måske noget for dig!

Befæstelsesprodukter til byggebranchen
I mere end 50 år har vi præget befæstelsesmarkedet inden for vores produktområde, og vi har som markedsledende i Danmark skabt en solid basis for international ekspansion.

Vores TJEP-koncept retter sig primært mod den professionelle byggeindustri og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør. Produkterne sælges hovedsageligt gennem forhandlere og er allerede markedsført med succes, primært i Skandinavien, Tyskland og på en række europæiske markeder.

Vil du udvikle dig sammen med os?
Vores strategi er klar, og vi har den finansielle styrke, produkterne og organisationen til at realisere vores planer. Vi vil vækste betydeligt, og målsætningen er at tredoble vores omsætning i løbet af de næste 5 år. Væksten vil ske på nye såvel som eksisterende markeder, ved nye leverandørsamarbejder og ved opkøb.Vi ved, at fokuseret og rentabel vækst stiller store krav til samtlige processer i vores organisation, blandt andet produkt- og udviklingsdokumentation, projektstyring, produkttest og tekniske leverandørsamarbejder.

Vi søger derfor en administrativ stærk tekniker, som med indsats, initiativ og drive har lyst til at udvikle jobbet og sig selv, så det matcher vores spændende udvikling.

En arbejdsdag præget af teknik & administration
Du kommer til at varetage den tekniske support til vores salgs- og servicedivision, og det indebærer både tekniske og praktiske opgaver samt administrative og fordybende opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Teknisk support, kundekontakt og -reklamationer til slutkunder, forhandlere og egne salgskonsulenter i hele Europa.
  • Koordinering med leverandører og myndigheder vedr. reklamationer, dokumentation, godkendelser, testresultater, emballagedokumentation mv.

Dine øvrige opgaver bliver:

  • Test og afprøvning af produkter samt dokumentation heraf.
  • Projektopgaver, f.eks. i forbindelse med ændringer, ombygninger eller godkendelser.
  • Teknisk dokumentation af produktdata, brugermanualer, sikkerhedsdatablade, CE-mærkning, myndighedsgodkendelser.
  • Beregninger og analyser samt videreformidling af data.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion og oplæring til dine arbejdsopgaver, og at du løbende får god sparring af dine kolleger.

” Du får en bred kontaktflade i hele virksomheden og kommer især til at arbejde tæt sammen med vores tekniske afdeling, indkøb, værksted og lager. Du bliver vores tekniske omdrejningspunkt – det betyder, du skal være i stand til at navigere og prioritere i en ofte travl hverdag med mange forskelligartede opgaver af både administrativ og praktisk karakter,” fortæller Operations Director Ebbe Hornstrup.

Faglig grunduddannelse samt opgaver af teknisk & administrativ karakter
Vi forestiller os, at du har en faglig grunduddannelse kombineret med en mellemteknisk uddannelse, som f.eks. produktionsteknolog eller lignende.

Alternativt har du som minimum et par års erfaring fra en administrativ stilling, hvor du med gode resultater har bevist, at du kan arbejde analytisk og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem de tekniske og administrative opgaver.

Vi forventer, du har teknisk flair og har interesse for løbende at teste og afprøve produkter.

Du har gode IT-kundskaber og er vant til at arbejde i Office pakken, Word såvel som Excel.

Det er et krav, at du behersker engelsk i både skrift og tale, da du kommer til at være i tæt kontakt med vores udenlandske leverandører og samarbejdspartnere. Taler du ligeledes tysk, er det blot en fordel.

”Du motiveres af at tage teten, og du får tingene til at ske for at sikre en kvalitetsfyldt proces fra start til slut. Du arbejder selvstændigt og vedholdende, og du trives med at få stor frihed til at træffe velovervejede og fornuftige beslutninger. Du er fleksibel i forhold til opgaver, tid og kolleger, og du er en positiv og arbejdsom holdspiller, der værdsætter det gode og tværfaglige samarbejde,” slutter Operations Director Ebbe Hornstrup.

Bliv en del af KYOCERA UNIMERCO
Du bliver en del af et godt hold, der består af ca. 60 dygtige, dedikerende og humørfyldte kolleger, fordelt på en ekstern og intern salgsfunktion i både ind- og udland.

Vi vægter stabile og dygtige medarbejdere højt, og derfor investerer vi også gerne i din udvikling. Hos os bliver du derfor aldrig blot et nummer i rækken, da du indgår i et åbent og innovativt miljø med stor tryghed og frihed, og hvor alle kender hinanden og arbejder tæt sammen til gavn for vores kunder. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på vores hjemmeside ved at klikke her.

Vi tror på, at vores medarbejdere vil opnå den bedst mulige balance mellem arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand til KYOCERA UNIMERCO. Derfor skal vores kommende medarbejder allerede bo eller være villig til at tage bopæl i området.

Interesseret?
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Operations Director Ebbe Hornstrup eller HR konsulent Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

På grund af ferie, vil ansøgninger først blive behandlet fra uge 32.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0