Vicechefjordemoder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vicechefjordemoder for fødegangen, Aalborg Universitetshospital
Stillingen som vicechefjordemoder for fødegangen på Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse 1. maj 2020.

Vi søger en visionær og engageret vicechefjordemoder til fødegangen i Aalborg, der kan motivere og skabe retning i en hverdag med et stort patientflow og mange specialiserede funktioner i et tværfagligt samarbejde.

Afdelingen
Obstetrisk område på Aalborg Universitetshospital er Region Nordjyllands største fødestedet. Vi er et højt specialiseret fødested, hvor der årligt varetages funktioner for ca. 3.600 gravide, fødende og barslende kvinder og familier. Herunder varetages føtalmedicinske undersøgelser, svangrekontroller, fødsler samt barselspleje. Fødegangen i Aalborg er inddelt i en fødemodtagelse og fødegang. På obstetrisk område er vi 150 engagerede medarbejdere (jordemødre, sygeplejersker og assistenter), der arbejder med høj faglighed og i et godt tværfagligt samarbejde med alle samarbejdspartnere, herunder læger og sekretærer. Vi uddanner kommende kollegaer, og har dermed højt fokus på uddannelsesopgaven af både jordemoderstuderende, sygeplejerskestuderende og lægestuderende i vores kliniske praksis. Derudover har vi generelt fokus på at være en lærende og udviklende arbejdsplads for alle, hvor der er plads til faglige dialoger og godt samarbejde i hver vagt.

Opgaven
Som vicechefjordemoder for fødegangen varetager du den daglige ledelse af afsnittet, der rummer både fødemodtagelse og fødegang. Du bliver nærmeste leder for ca. 50 medarbejdere, heriblandt både jordemødre, social og sundhedsassistenter og afdelingens 6 afdelingsjordemødre. Dette i et tæt samarbejde med de 2 andre vicechefjordemødre og chefjordemoderen. Du refererer til chefjordemoderen.

Du har ansvaret for den daglige undervisnings- og uddannelsesopgave i afsnittet i samarbejde med vores 2 uddannelsesansvarlige jordemødre. Du har ligeledes ansvaret for at understøtte udvikling og forskning i afsnittet, herunder obstetrisk samt tværfaglig udvikling inden for fødselsområdet og i samarbejde med den øvrige del af det obstetriske område.

Som vicechefjordemoder bliver du en del af et tværfagligt ledelsesteam bestående af chefjordemoder, 3 vicechefjordemødre, ledende overlæge, 2 afsnitsledende sygeplejersker og ledende lægesekretær. Du vil i dette samarbejde, sikre høj kvalitet i patientforløbene, godt arbejdsmiljø, effektiv drift samt faglig og strategisk udvikling.

Vi tilbyder
  • En veldrevet afdeling med fokus på høj faglighed og godt arbejdsmiljø
  • En fødeafdeling med høj patienttilfredshed
  • En unik mulighed for at arbejde med en større forandringsproces med udflytningen til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) inden for en kort årrække
  • Mange forskellige samarbejdspartnere både internt og på tværs af specialer og sektorer
  • Et stærkt ledelsessamarbejde i ledelsesteamet
  • Muligheden for en formaliseret lederuddannelse, såfremt du stadig er på vej i din karriere


Kvalifikationer
  • Du har gode lederevner og resultater, og kan dokumentere dette
  • Du lever op til vores personalepolitiske iTOP værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme
  • Du har stærke samarbejdsevner, du evner at få andre til at lykkes og at lede gennem andre
  • Du evner at tage beslutninger der rummer både faglige-, driftsmæssige og økonomiske hensyn
  • Du er struktureret og har overblik
  • Du evner at sætte mål og balancere i kompleksitet og i forandring
  • Du evner at understøtte udviklings- og forskningsprojekter på tværs. Dette vil blive i samarbejde med den øvrige ledelse og den obstetriske faglige ansvarlige overlæge samt Hospitalets øvrige forskningsmedarbejdere
  • Du formår at fremme sammenhængende patientforløb såvel internt som på tværs af specialer og sektorer med inddragelse af patient og pårørende

    Løn- og ansættelsesforhold
    I henhold til gældende overenskomst.

    Oplysninger
    Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
    Chefjordemoder Sandra Bang-Schnack, tlf. 21 18 24 80, email: [email protected] eller til
    Vicechefjordemoder Birgitte Meier Jensen, tlf. 29 63 15 99, email: [email protected]

    Proces
    Ansøgning, CV samt andre relevante bilag sendes elektronisk.

    Ansøgningsfrist: 26. marts 2020
    Ansættelsessamtale: 30. marts 2020
    Tiltrædelse: 1. maj 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Aalborg
  • Torsdag den 26. marts 2020

Lignende jobs

  • Jordemoderjob

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1

Værd at vide når du søger job som jordemoder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!