jordemoder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

På Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Holbæk Sygehus søger vi jordemødre til faste stillinger. Hvis ønsket kan stillingerne være på fuld tid eller andet timetal og til besættelse pr. 1. oktober 2021 eller efter aftale.

I vores afdeling brænder vi for at skabe kvalitet og kontinuitet for de ca. 1600 kvinder og familier, der hvert år søger vores omsorg og behandling under graviditet, fødsel og barsel.

Vi vægter højt at være en afdeling, hvor der planlægges gode individuelle patientforløb med ønske om at skabe lighed i sundhed, og at der ledelse og medarbejdere imellem er mulighed for åbent at drøfte faglige og organisatoriske udviklingsmuligheder. For at styrke den faglige sparring i alle vagtlag, har vi klinisk jordemodersupervisor hele døgnet.

Vi arbejder aktivt og kontinuerligt med faglige såvel som arbejdsmiljømæssige indsatsområder, og prioriterer systematisk faglig træning, herunder skemalagt obstetrisk teamtræning for alle faggrupper. Herudover holder vi ad hoc både faglige og arbejdsmiljømæssige workshops med fokus på læring og forbedringsarbejde.

Vi har gode fysiske rammer med sammenhængende føde-, svangre-barselsafsnit og svangreambulatorium. Det oplever vi er med til at understøtte nærhed og sammenhæng i patientforløbene og give optimale betingelser for det tværfaglige samarbejde. Derudover giver det mulighed for, at du som jordemoder kan arbejde bredt i hele jordemoderens virksomhedsområde. Alle fødende tilbydes overnatning efter fødslen, hvis de ønsker det. Da vi geografisk set dækker et stort område, har vi jordemoderkonsultationer i både Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Tølløse, Ringsted og Holbæk.

På Holbæk Sygehus kan vi tilbyde dig:

  • Et godt arbejdsmiljø både fagligt og socialt med dejlige kollegaer og et dynamisk og positivt tværfagligt samarbejde

  • En arbejdsplads hvor du som jordemoder kan arbejde med hele dit virksomhedsområde, både graviditet, fødsel og barsel, hvilket giver variation i arbejdsopgaverne, og er med til at holde dig opdateret indenfor hele dit faglige virksomhedsområde.

  • En arbejdsplads, hvor der bliver taget positivt imod nye idéer, og hvor du i høj grad kan være med til at påvirke faglig udvikling og optimering af arbejdsprocesser

  • Størst mulig indflydelse på vagttilrettelæggelsen under hensyn til fællesskabet, og et vedholdende arbejde hen imod at kunne tilbyde normreduktion, dvs. afspadsering af ulempetillæg, således at du i en ansættelse på 37 timer gennemsnitligt arbejder ca. 32 timer om ugen

  • Mentorforløb for nyansatte

  • Social- og sundhedsassistenter i alle vagtlag til at hjælpe med patientforløbene – praktisk og fagligt for at sikre bedst mulig flow og ro til jordemoder- og lægefaglige kerneopgaver.

  • At du får mulighed for at få jordemoderkonsultation eller dagfunktion på en fast ugedag, hvis du ønsker det.

  • Vi søger en jordemoderkollega, der:

  • Sætter en ære i at bidrage til et godt forløb for patienterne og deres familier

  • Værdsætter teamsamarbejde og vidensdeling med afdelingens forskellige personalegrupper, studerende og samarbejdspartnere som f.eks. neonatalafdelingen, anæstesi/OP

  • Er fagligt engageret, opdateret og nysgerrig

  • Kan bidrage socialt med åbenhed og engagement

  • Ønsker at arbejde bredt i hele jordemoderens virksomhedsområde

    Du er velkommen til at kontakte vicechefjordemoder Signe Dueholm for en samtale om, hvordan dit arbejdsliv kan se ud hos os. Vi lægger gerne et pendlervenligt skema og tilbyder overnatning på vagtværelse, hvis du har brug for det.

    Jordemoder Catja Rhoads:

    "Størrelsen på Holbæk føde- og barselsafsnit er tilpas stor, således man føler, at hverdagen både er spændende og alsidig, men også har en tilpas størrelse til, at man kan lære ALLE sine kolleger at kende og kunne overskue ens arbejdsopgaver"

    Jordemoder Stine Frantsen:

    "Jeg sætter pris på, at vi tværfagligt taler hinanden op og anvender vores individuelle styrker. Min ledelse er tydelig og tilstedeværende"



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Holbæk
  • Fredag den 27. august 2021

Lignende jobs

  • Jordemoder i Hele Danmark

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jordemoder på Midt-og Vestsjælland

    Mindre fødested, tæt på vandkanten og smuk natur, søger nye jordemoderkollegaer. Brænder du for den gode jordemoderfaglighed, den gode graviditet og fødsel, godt kollegialt samarbejde, og har du .
    • Jordemoder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Jordemoder (vikar) i Roskilde

    Vi søger flere jordemoderkollegaer til føde- og svangreafsnittet på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi er en afdeling i udvikling og ønsker at få flere med på holdet! Vi har ogs..
    • Jordemoder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0