Rekrutteringsfirma

Udbudsprojektleder med stærkt forhandlergen søges til Koncern IT, Region Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Udbudsprojektleder med stærkt forhandlergen søges til Koncern IT, Region Sjælland


Brænder du for forhandling, og vil du være med til at optimere og højne kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en region i stærk udvikling? Vil du være med til at sikre en høj faglighed i vores udbudshåndtering og udbudsdesign? Så er du måske vores nye kollega.


I Koncern IT er det vores opgave at forhandle de bedste indkøbsaftaler inden for IT-produkter og konsulentydelser. Vores område spænder fra aftaleindgåelser under udbudsgrænsen, indkøb på SKI og gennemførelse af EU-udbud. Vi gennemfører udbud og andre former for aftaleindgåelser inden for primært IT-udstyr, licenser, telefoni, netværk, service/support og flere former for konsulentydelser; alle under behørigt afsæt i overholdelse af reglerne for konkurrenceudsættelse.

Til vores Aftale og Udbudsteam søger vi nu en udbudsprojektleder, der kan gennemføre udbud inden for såvel ordinære udbud som miniudbud. Vi ser gerne, at du har:

  • Erfaring med udarbejdelse af udbudsbekendtgørelser, udbudsbetingelser, kravspecifikationer, kontrakter, evalueringer samt generel gennemførelse af udbud
  • Kendskab til IT-udbud er et aktiv, men ikke en forudsætning for at ansøge
  • Erfaring med projektledelse baseret på principperne i Prince 2 og har arbejdet med styregrupper

Om jobbet
Aftale og Udbudsteamet er en stabsfunktion i Koncern IT, hvor vi har ansvaret for at udarbejde indkøbsaftaler inden for primært brede kategorier af hardware, serviceaftaler og tjenesteydelser til brug for hele Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er optimal aftaleindgåelse med fokus på bedste pris, kvalitet og kategoristyring samt ressourceoptimering for gennemførelse af udbuddet.

De opgaver, der indebærer gennemførelse af udbud, er organiseret som selvstændige projekter, hvor du som udbudskonsulent er projektleder og ansvarlig for hele udbudsprocessen i samarbejde med tekniske specialister. Efter kontraktindgåelse overgår ansvaret for kontraktopfølgning til drift, hvor du vil bistå med den nødvendige overdragelse af kontrakten.

Vi har stort fokus på den gode rådgivning og håndtering af udbudslovningen samt et vedvarende fokus på kompetenceudvikling i teamet. Fundamentet, for at udbud gennemføres med høj standard og med fælles viden om lovgivningens rammer, er, at vores viden og kompetencer inden for udbudslovgivningen løbende udvikles. Endvidere indgår struktureret juridisk kvalitetssikring som en kerneydelse i teamets udbud.

Hos os griber vi udviklingspotentialerne, Chefkonsulent Per Thomsen fortæller;

”Når man arbejder med udbud i Aftale og Udbudsteamet, skal man være klar til at omstille sig. Et udbud er aldrig det samme som sidste gang, og der er altid noget, som kan forbedres eller udvikles siden sidst. Det giver mig stor tilfredsstillelse, når man i samarbejde med forretningen har udarbejdet nye tiltag i udbudsstrategien. Tiltag som efterfølgende bliver implementeret i udbuddet, og som resulterer i, at kommende indkøb bliver billigere og/eller kvalitativt bedre. Det motiverer mig at tage ansvar i hele processen og vide, at det er min indsats, der er afgørende for, at gevinsterne realiseres.”

Om dig
Køb af IT-udstyr er særegent, fordi det er et marked med mange producenter og løbende produktudskiftning og produktoptimering. Vores rammeaftaler og kontrakter skal kunne favne disse udfordringer og kunne skabe den fleksibilitet, som vores brugere har behov for. Du skal kunne se muligheder for aftaleindgåelse bredt og kunne tænke nyt i forhold til traditionel udbudshåndtering og udbudsdesign. Her gør vi ikke nødvendigvis, som vi gjorde i går, men stiller spørgsmålstegn ved, om det, vi gjorde i går, var den optimale løsning.

Vi søger dig, der har en relevant længere videregående uddannelse (fx en juridisk, merkantil eller humanistisk), der gør dig i stand til dygtigt at skrive, læse og forstå komplekse tekster og problemstillinger. Du skal kunne organisere og strukturere dit arbejde på højt niveau. Dette er særligt væsentligt for, at du kan lykkes succesfuldt i de komplicerede projekter. Kandidater med erfaring fra en lignende stilling vil blive foretrukket. Herudover forestiller vi os, at du besidder mange af nedenstående kompetencer og er villig til at lære resten:

  • Er vedholdende – også når processerne trækker ud
  • Er dygtig i skriftlig og mundtlig formidling
  • Evner at være en god faglig sparringspartner for kollegaer og ledelse
  • Møder kollegaer og nye opgaver med positivitet og entusiasme
  • Tager aktivt del i udviklingsønsker og gennemførelse

Vi tilbyder dig
Muligheden for at være med til at præge dit fremtidige arbejdsliv. Vi har et uformelt, positivt og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter en høj standard samt et godt arbejdsmiljø. Vi undersøger og afprøver nye processer og udbudsformer, men fællesnævner er altid formålet om at gøre kvaliteten lidt bedre end sidste gang, og dette formål skal vi kontinuerligt styrke og udfordre hinanden i.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning samt mulighed for hjemmearbejde, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Tiltrædelse efter aftale.

Arbejdsstedet er på vores flotte moderne kontorer på Ringsted Sygehus, hvor vi har vores egne lokaler og kantinefaciliteter.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julia H. Budolfsen på tlf. +45 3085 1291.Grundet ferie i uge 28, 29 og 31 besvares mails og telefonbeskeder kun sporadisk i denne periode.

Region Sjælland opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Alle henvendelser behandles fortroligt og i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelseslovgivningen.

Om Koncern IT, Region Sjælland
Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling. Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ringsted
  • Lørdag den 28. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bjæverskov

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektle..
    • Projektleder
    • Bjæverskov
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you motivated to work with exciting tasks, as well as supporting the setup of innovative systems and processes involved in purification of Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)? If yes, we a..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1