Erhvervsministeriet søger presserådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

I Erhvervsministeriet arbejder vi med alt fra klimapartnerskaber, lattergas-lovgivning, eksportfremstød, regulering af finanssektoren og corona-hjælpepakker. Der er masser af gode historier at fortælle både til forbrugere og virksomheder, og lige nu søger vi en ny kollega til vores presseteam.

Om jobbet

Som presserådgiver i Erhvervsministeriet bliver du en del af et dynamisk og dedikeret hold, der hver dag jonglerer med en række forskellige opgaver. Det daglige arbejde vil både være dag-til-dag pressehåndtering, rådgivning af ministeren i forbindelse med interviews, arbejde med sociale medier, dialog med journalister, medieovervågning og planlægning af kommende udmeldinger. Det vil være dit arbejde at sætte tryk på ministerens prioriterede dagsordener i medierne og på sociale medier. Derudover kommer du til at indgå i vores pressevagtplan.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Kan håndtere korte deadlines, er ansvarsbevidst og initiativrig, har stor arbejdskapacitet og trives i et miljø, hvor tingene går stærkt.
  • Har erfaring med pressehåndtering eller har erfaring fra et dansk nyhedsmedie. Erfaring med sociale medier og/eller politisk kommunikation er et plus.
  • Har politisk tæft, en god pen og blik for den gode historie, der kan komme i nyhederne og på de sociale medier.
  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (fx journalist eller kommunikation).

Som presserådgiver i Erhvervsministeriet kommer du helt tæt på den politiske beslutningsproces og er med til at sætte dit præg på kommunikationen både i klassiske og nye medier. Vi tilbyder en arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø, en god og uformel tone og spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Som presserådgiver bliver du en del af presseafdelingen i Erhvervsministeriets ledelsessekretariat.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat efter relevant overenskomst. Ansættelsesområdet er Erhvervsministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er i departementet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

Tiltrædelse snarest muligt.

Er du interesseret?

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 10. oktober 2021. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Samtaler vil blive afholdt i uge 41 og 43. Vi benytter personlighedstest og case ifm. 2. samtalerne.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til pressechef Caroline Gerd Frandsen på tlf. 91 39 94 07 eller mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

I Erhvervsministeriet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark.

På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og digitalisering af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder, den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København K
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

  • Journalist i København K

    Har du lyst til at blive en del af et nichemedie i rivende udvikling, så har du nu muligheden i en deltidsstilling på NB-Ældre. Vi søger en journalist i ca. 18 timer om ugen til at dække området sa..
    • Journalist
    • København K
    Få mere info
  • Journalist i København

    Udenrigsministeriets Kontor for Public Diplomacy, Kommunikation og Presse (KOM) søger en videojournalist og visuel formidler til en tidsbegrænset stilling i perioden 1. august 2024 (eller snarest d..
    • Journalist
    • København
    Få mere info
  • Journalist i København

    Er du interesseret i politik, evner at vinkle skarpt og skriver godt? Så er du forhåbentlig Berlingskes nye ‘Christiansborg’-journalist med fast base i newsroom i Pilestræde.På Berling..
    • Journalist
    • København
    Få mere info
  • Journalist i København K

    Er du interesseret i politik, evner at vinkle skarpt og skriver godt? Så er du forhåbentlig Berlingskes nye ‘Christiansborg’-journalist med fast base i newsroom i Pilestræde.
    • Journalist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København K over tid

Dato Alle jobs som journalister
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0