Journalist og redaktør til Forsvarskommandoen i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med kommunikationsarbejde – til intern og ekstern formidling? Kan du både skrive og lave lyd og gode billeder? Kan du også forvandle dine egne kreative ideer til virkelighed?
Så har du her muligheden for at stå i spidsen for vores medarbejdermagasin HONNØR, som distribueres til mere end 20.000 medarbejdere i Forsvaret.
Hvis du samtidig synes, at et arbejde i Forsvaret giver mening – så søg stillingen som journalist i Forsvarskommandoens Kommunikationsafdeling.

Om os

Kommunikationsafdelingen består af både civile og militære kolleger, der fra København og Karup varetager og koordinerer den daglige pressehåndtering og kommunikationsindsats i Forsvaret. I alt er vi over tredive kommunikationsmedarbejdere, som arbejder forskellige steder i landet og dagligt mødes til virtuelle møder. Hele afdelingen bidrager til udarbejdelsen af medarbejdermagasinet.

Forsvaret er ofte et komplekst arbejdsområde at håndtere både pressemæssigt og kommunikativt. Nogle emner er store med intens politisk og offentlig bevågenhed. Andre er mindre og mere lokale. Endelig er der de helt fortrolige. Fælles er, at de alle kræver stort overblik, analytisk tæft og gå-på-mod med koordination mellem mange interessenter.

Mange af dine kommende kollegaer har været i Forsvaret længe. Forklaringen er enkel - Forsvaret er et spændende og udfordrende arbejdsområde. Det er svært at slippe igen.

Om stillingen

Du er både redaktør og producerende journalist til Forsvarets interne magasin HONNØR, men dine opgaver vil også tælle produktion af indhold til Forsvarets mange digitale platforme.

I samarbejde med sektionschefen forvandler du Forsvarets dagligdag, øvelser og operationer til spændende, vedkommende og meningsfulde fortællinger, primært til i HONNØR.

Som redaktør har du journalistisk tæft og fungerer som en journalistisk guru, som kan lide at hjælpe og finpudse portrætter, ledere, nyheder, fortællinger med videre. Du kan løfte blikket fra den enkelte artikel, se helheden, vurdere om magasinet rammer målgruppen og har det rigtige indhold fra udgivelse til udgivelse.

Dagligdagen består også af reportageopgaver ude af huset. Derfor vil jobbet være forbundet med nogen rejseaktivitet – primært inden for landets grænser. Men du skal også være klar til at tage ud i verden i kortere perioder, når Forsvaret rykker ud.

Dit arbejdssted er på Holmens Kanal i København, som også huser Forsvarsministeriet og Forsvarets øverste ledelse.

Om dig

Du er enten uddannet journalist eller har en anden relevant videregående uddannelse indenfor kommunikation eller samfundsvidenskab.

Vi foretrækker, at du kender medie- og kommunikationsverden indefra. Alternativt har du erfaring med kommunikationsarbejde fra en offentlig myndighed eller lignende.
Det er vigtigt, at du har solidt mediekendskab og forståelse for den politiske virkelighed, som Forsvaret befinder sig i. Derfor er det også et plus, hvis du har kendskab til Forsvaret indefra.

Det vigtigste er dog, at du har de rette kompetencer i forhold til arbejdsopgaverne. Jobbet stiller store krav til på én gang at kunne arbejde selvstændigt samt koordinere og samarbejde – indimellem under stort pres.

Du kan samle, prioritere, segmentere og publicere indhold, som produceres af dine kollegaer. Men du kan også gribe pen og kamera og selv tage ud og lave artikler, billeder og korte videoer til vores sociale medier.

Du har en god situationsfornemmelse og motiveres af at arbejde i en politisk styret organisation, hvor der skal tages hensyn til mange forskellige interessenter.

Dine stærke kommunikative og retoriske kompetencer gør, at du er god til at præsentere dine konklusioner på en let forståelig måde. Du har høje faglige standarder, er en dygtig projektleder og en stærk analytiker. Du har tillige evnen til at styre detaljerne, samtidig med at du kan holde fokus på de strategiske målsætninger.

Du har et stærkt redaktionelt kompas og kan navigere og trives i den komplekse organisation, som Forsvaret er. Men det afgørende er dog først og sidst lysten og viljen, energien og evnen til at kunne og ville fortælle historier om og til Forsvaret.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst og har mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer. Der er også knyttet en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning til stillingen.

Dit faste tjenestested vil være på Holmens Kanal i København.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fungerende mediechef Henrik Gustafsson på telefon 2257 5407.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anne-Marie Halle Kristensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 7281 9112.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022. Ansøgningsfristen er den 10. oktober 2021. Vi forventer at gennemføre samtaler umiddelbart efter.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket. Vær opmærksom på at bilag kun kan tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarskommandoen
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København K
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

  • Journalist i København K

    Har du lyst til at blive en del af et nichemedie i rivende udvikling, så har du nu muligheden i en deltidsstilling på NB-Ældre. Vi søger en journalist i ca. 18 timer om ugen til at dække området sa..
    • Journalist
    • København K
    Få mere info
  • Journalist i København

    Er du interesseret i politik, evner at vinkle skarpt og skriver godt? Så er du forhåbentlig Berlingskes nye ‘Christiansborg’-journalist med fast base i newsroom i Pilestræde.På Berling..
    • Journalist
    • København
    Få mere info
  • Journalist i København K

    Er du interesseret i politik, evner at vinkle skarpt og skriver godt? Så er du forhåbentlig Berlingskes nye ‘Christiansborg’-journalist med fast base i newsroom i Pilestræde.
    • Journalist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København K over tid

Dato Alle jobs som journalister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0